Iš Lenkijos sandėlio masiškai lietuvių šluojami vaizdo registratoriai: iki 4K raiška, 2 kameros, Novatek procesorius, WDR, naktinis filmavimas, GPS, judesio daviklis, programėlė ir neįtikėtinai gera kaina (Video, „AZDOME M01 Pro“ ir „AZDOME GS63H“)  ()

AliExpress SuperDeals pasiūlymai!

Iš Lenkijos ir Prancūzijos

4000 užsakymų | 4.9 balai | puikūs lietuvių vertinimai

„AZDOME M01 Pro“ - 1080P | naktinis filmavimas | Stravis jutiklis | ADAS | G-sensor ir Parkavimo režimai ir t.t.

„AZDOME GS63H“ - 4K | 2 kameros | Novatek procesorius | WDR | naktinis filmavimas | GPS | judesio daviklis | APP ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„AZDOME M01 Pro“ vaizdo registratorius - 1080P raiška, naktinis filmavimas, Stravis jutiklis, G-sensor ir Parkavimo režimas

  • Aliexpress - nuo 31,92 €;
    • 76 % nuolaida + nuolaidų kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių;
    • už 4,50 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
    • AliExpress sutvarko visus mokesčius.

Tuo pačiu atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis „AZDOME M01 Pro“ vaido registratorių su 32/64GB atminties kortele. Standartinėje pakuotėje jos nebus.

„AZDOME M01 Pro“ yra vienas iš perkamiausių šio gamintojo vaizdo registratorių. Puikios kainos ir savybių atstovas.

Su 3 colių spalvotu ekranu, visais valdymo mygtukais, garsiakalbiu bei mikrofonu, 150 laipsnių apžvalgos kampu, didele F/2.0 diafragma, Stravis jutikliu, 1080P vaizdo fiksavimo raiška, naktiniu filmavimu, G-sensor (smūgių jutikliu - automatinis vaizdo įrašymas), parkavimo režimu ir t.t.

Šis kompaktiškas, lengvai pritvirtinamas, įvairiu kampu pasukamas vaizdo registratorius netgi palaiko ADAS techninį sprendimą, kas reiškia, jog sugeba sekti kelio linijas ir informuoja apie pavojingą jų kirtimą.

„AZDOME M01 Pro“ naujus vaizdo įrašus įrašo ant seniausių bei palaiko nuo 8 iki 64GB atminties kortelę (rekomenduojama naudoti 10-os ir aukštesnės klasės).

„AZDOME M01 Pro“ palaiko anglų, rusų, lenkų, vokiečių, prancūzų ir kitas kalbas. Taip pat gamintojas tvirtina, kad nuolat palaiko programinės įrangos atnaujinimus ir juos teikia visiškai nemokamai. Beliks tik juos atsisiųsti iš gamintojo internetinės svetainės ir įdiegti „AZDOME M01 Pro“ vaizdo registratoriuje.

Šiuos vaizdo registratorius jau įsigijo daugiau kaip 1 950 pirkėjų, turime 980 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Pirkėjai iš Lietuvos „AZDOME M01 Pro“ registratoriams duoda maksimalius įvertinimus ir teigia, kad jie yra labai kokybiški.

Kitų šalių pirkėjai šiuos registratorius taip pat labai giria ir tvirtina, kad jie užtikrina puikios kokybės vaizdą ir visiškai atlieka tas funkcijas, kurias nurodo pardavėjas.

Kelios registratorių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto. Registratoriaus video kokybė: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„AZDOME M01 Pro“ vaizdo registratoriaus vaizdo įrašas.

„AZDOME GS63H“ vaizdo registratorius - 4K raiška, 2 kameros, Novatek procesorius, WDR, naktinis filmavimas, GPS, judesio daviklis, programėlė

  • Aliexpress - nuo 52,60 €;
    • 57 % nuolaida + nuolaidų kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių;
    • už 4,50 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • AliExpress sutvarko visus mokesčius.

„AZDOME GS63H“ yra dar populiaresnis vaizdo registratorius: 1 900 užsakymų, 920 atsiliepimų ir labai aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Iš esmės „AZDOME GS63H“ yra dar pažangesnis modelis ir čia galima papildomai įsigyti 32GB arba 64GB atminties korteles (registratorius palaiko iki 128GB korteles aut. past.) bei papildomą galinę kamerą. Standartinėje pakuotėje šių dalykų nebus.

Kalbant apie specifikacijas, tai „AZDOME GS63H“ yra kur kas pažangesnis modelis. Čia jau turime didesnės talpos bateriją - 250 mAh prieš aukščiau aptarto modelio 200 mAh - taip pat čia jau įdiegtas pažangus Novatek NT96660 procesorius ir OV4689 4MP CMOS jutiklis su F/1.8 diafragma ir WDR palaikymu.

Filmuojamo vaizdo kokybė siekia iki 4K, apžvalgos kampas 170 laipsnių, yra judesio daviklis - automatiškai aptinka judėjimą ir pradeda įrašinėti vaizdą.

Tuo pačiu čia rasime jau minėtą G-sensor bei Parkavimo režimą, kas daugeliui apžvalgininkų bei pirkėjų itin patinka. Jei kas nors bandys lįsti prie Jūsų pastatyto automobilio, vaizdo registratorius pradės įrašyti vaizdą.

„AZDOME GS63H“ taip pat patogiai pritvirtinimas ir pasukamas norima kryptimi. Šaunu ir tai, kad jis darbuojasi įvairiomis kalbomis - anglų, rusų, lenkų ir kt. - bei palaiko integruotą GPS modulį ir tuo pačiu WiFi ryšiu suporuojamas su iOS bei Android įrenginiuose diegta programėle.

Taip galima nuotoliniu būdu peržiūrėti vaizdo įrašus, juos tvarkyti, keisti registratoriaus nustatymus, dar patogiau atnaujinti jo programinę įrangą ir t.t.

Beje, „AZDOME GS63H“ išbandęs apžvalgininkas tvirtina, kad gamintojas reguliariai siunčia programinės įrangos atnaujinimus, kas rodo, kad tai yra rimtas gamintojas, besirūpinantis savo produktų veikimo kokybe.

Įdomus momentas ir tas, kad automobilio maršrutą galima patogiai peržiūrėti tiesiog savo kompiuteryje. Kadangi „AZDOME GS63H“ turi integruotą GPS, tai programoje matyti kur, kada ir kokiu greičiu judėjo „AZDOME GS63H“ registratorių turintis automobilis.

Turime daug pirkimų iš Lietuvos ir štai vieno lietuvaičio geras ir išsamus atsiliepimas apie „AZDOME GS63H“ registratorių:

  • U***s: Labai greitai atkeliavo. Prekė atitinka aprašymus. Rimtas, saugus įpakavimas. Prekės instrukcija labai aiški, lengvas ir greitas video registratoriaus konfigūravimas. Pardavėjas labai paslaugus, bendraujantis, linkęs padėti pirkėjui spręsti problemas. Prekė kokybiška, registratorius po įsijungimo automatiškai persijungia ir rodo laiką, įrašo automatiškai, gerai veikia, nuo judesio fiksuoja, kas prieina prie mašinos. Rimtas pardavėjas. Visiems rekomenduoju. Ačiū pardavėjui. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Išsami „AZDOME GS63H“ registratoriaus apžvalga su vaizdo įrašų pavyzdžiais esant įvairioms orų sąlygoms:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(12)
(0)

Komentarai ()