Rekordiškai atpigusios ir lietuvių šluojamos „Fenruien“ kuprinės turi galingą konkurentę: „kuprinė fantastiška!! Aukščiausios klasės medžiagos. Sūnus labai patenkintas“ (Video)  ()

Išpardavimas iki 09 19!

Iš Lenkijos/Kinijos

Perkamiausios kuprinės su 4,9 balais

Atsparumas smūgiams | vandeniui | apsauga nuo vagių

Su USB jungtimis | net iki 35 litrų talpos

Modernaus dizaino | su tobulu lietuvių įvertinimu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„KAKA BG-7216“ kuprinės

AliExpress - nuo € 19,44;

„KAKA BG-7216“ kuprinės vaizdo įrašą rasite čia.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių kuprinių spalvų bei komplektų variantų.

Taip pat yra galimybė pasirinkti norimų spalvų modelius: tai yra, užsakymo pabaigoje pardavėjui parašykite žinutę, kokios konkrečiai norite spalvos didžiosios kuprinės, ir kokios spalvos mažesnės kuprinės.

Kaip jau galėjote suprasti, kuprinių pasirinkimo galimybės yra ganėtinai plačios. Ir galima iškart įsigyti abu kuprinės modelius, taip dar papildomai sutaupant.

O jei reikia vienos kuprinės - didesnės, su dviem diržais; ar mažesnės, su vienu diržu - belieka tik išsirinkti modelį ir spalvą.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti didesniosios kuprinės išmatavimus ir kitas svarbiausias savybes

O čia pateikiamos mažesniosios, vieno diržo, kuprinės savybės.

Abiem atvejais kuprinės pagamintos iš plačiai naudojamos Oksfordo medžiagos, yra atsparios vandeniui, tad lengvo lietaus nebijo.

Puiku ir tai, kad į didžiąją kuprinę galima lengvai įdėti iki 15,6 colių dydžio nešiojamą kompiuterį, o ir galybė papildomų skyrių leis sutalpinti daugybę reikalingų daiktų. Kuprinės talpa siekia iki 35 litrų.

Į mažesniąją kuprinę taip pat galima susidėti daug naudingų daiktų, kaip: planšetę, telefoną, ausines, užrašų knygutę ir t.t. Talpa siekia iki 20 litrų.

Verta pažymėti, kad abiem atvejais kuprinės turi užrakinamas spyneles, pradinis kodas yra "000".

Taip pat diržuose yra papildomos kišenėlės kreditinėms kortelėms, kas yra labai patogu.

Nugarinės dalys paminkštintos, kvėpuojančios, kaip, beje, ir diržai. Taip pat kuprinių nugarinėje dalyje yra papildomas skyrius, į kurį bus itin saugu įsidėti piniginę ir kitus svarbiausius daiktus.

Dar vienas privalumas, didžioji kuprinė turi papildomą sutvirtintą skyrių, skirtą įsidėti gertuvei, termosui ar tiesiog vandens buteliukui. Šaunus dalykas. Gėrimas paslepiamas pačioje kuprinėje nuo tiesioginių Saulės spindulių ir atrodo kuprinė labai simpatiškai, neapkrauta.

Apskritai kuprinės yra modernaus dizaino. Labai stilingos ir puikiai vertinamos pirkėjų.

Turime daugiau kaip 700 užsakymų, 350 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą:

Kuprinė fantastiška!! Sūnus labai patenkintas. Panaudotos aukščiausios klasės medžiagos, yra ir įkrovimo laidas, labai geri užtrauktukai ir kodų spynelė. Rekomenduoju visiems - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„Fenruien 5013“ kuprinės

AliExpress - nuo € 33,44;

„Fenruien“ kuprinės vaizdo įrašą rasite čia.

Tai yra pati perkamiausia „Fenruien“ kuprinė: 6 130 užsakymų, 2 340 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas.

Ir dabar galima rinktis iš dviejų kuprinių modelių: standartinės (Ordinary style) ir atnaujintos (Upgrade style).

Jų išmatavimus galite matyti paveiksle žemiau. Sveria 1,2 ir 1,3 kg atitinkamai.

Šios kuprinės yra labai panašios į aukščiau aptartas: talpa siekia iki 35 litrų, taip pat atsparios vandeniui, su USB jungtimis, daugybe skyrių ir kišenėlių diržuose bei nugarinėje dalyje.

Skirtumas yra tas, kad „Fenruien“ kuprinės atveju vandens buteliukas, termosas ar kita panaši talpa yra pritvirtinama išorėje, standartiniu būdu. 

Taip pat „Fenruien“ kuprinės atsegus galima atlenkti 180 laipsnių kampu bei priekinė kuprinių dalis sutvirtinta PC ir ABS skydu, kuris apsaugo kuprinėje esančius daiktus nuo smūgių.

„Fenruien“ kuprinės yra ypatingai populiarios ir tarp pirkėjų iš Lietuvos. Mūsų tautiečiai šioms kuprinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad:

Kuprinės vertos kiekvieno sumokėto euro

Na, o kitkuo didesnių skirtumų tarp šių kurpinių kaip ir nėra. Belieka tik pasirinkti kuri yra gražesnė ir geriau atitiks asmeninius poreikius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()