Už juokingą kainą fantastiškai populiarus detektorius - daugiau jokių netyčia pragręžtų vandens vamzdžių ir nutrauktų elektros laidų (Video, „LOMVUM LW10“)  (1)

Rekordinis atpigimas!

Liko 47 vnt.

Kuponas

Iš Čekijos

Randa paslėptus metalinius (armuoto plieno, vario) objektus | įvairius vamzdžius | laidus | medines konstrukcijas ir kt.

Kompaktiškas |patogus valdymas | 3 veikimo režimai | ekranas su papildomu švietimu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„LOMVUM LW10“ detektorius:

„LOMVUM LW10“ super populiarus detektorius padės greitai sienose, grindyse bei lubose surasti paslėptus vamzdžius, elektros laidus ir kitas komunikacijas bei saugiai atlikti kambario remonto darbus.

Kai pirmą kartą skelbėme šį tekstą, o tai buvo 2020-11-25, tai tuo metu jį Aliexpress buvo įsigiję virš 4 000 pirkėjų, turėjome 1 600 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Dabar, praėjus beveik 10 mėn., „LOMVUM LW10“ jau įsigijo daugiau kaip 4 640 pirkėjų, turime 2 100 atsiliepimų ir vis dar tą patį aukštą 4,8 balų įvertinimą. Akivaizdu, jog „LOMVUM LW10“ yra labai perkamas ir pirkėjų itin gerai vertinamas detektorius.

Ir dabar jį galima įsigyti iš Čekijos sandėlio. Labai ilgą laiką jis buvo parduodamas tik iš Kinijos.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiuo detektoriumi ir iškart atkreipia dėmesį, kad pakuotėje nėra jo maitinimui reikalingos 9V baterijos. Taip pardavėjas daro saugumo sumetimais ir reikiamą bateriją galima įsigyti praktiškai bet kokioje parduotuvėje.

Pirkėjai iškart pažymi „LOMVUM LW10“ kompaktiškumą bei labai paprastą naudojimąsi. Patogūs ir gerai į duodamas komandas reaguojantys mygtukai. 

Čia turime ir ryškų ekraną, su papildomu apšvietimu, tad atliktus matavimų rezultatus yra patogu matyti ir iškart įvertinti situaciją.

Taigi, kam yra reikalingas toks „LOMVUM LW10“ detektorius?

Atsakymas yra labai paprastas. Šis šaunus prietaisėlis leidžia sienose, lubose, grindyse ir kitose vietose rasti paslėptus metalinius (armuoto plieno, vario) objektus, įvairius vamzdžius, laidus, medines konstrukcijas ir pan.

Ir kam to reikia?

Paprasta situacija. Nusprendėte namuose prie sienos pritvirtinti lentynėlę. Norite sienoje išgręžti keletą skylių, kad galėtumėte ją pritvirtinti. Kur gręšite? Jei atsakėte, kad ten, kur norisi - tai yra labai drąsus pareiškimas.

Taip galima pataikyti į sienoje paslėptus vamzdžius ar net elektros laidus. Juk didelė dalis komunikacijų slepiasi būtent sienose ir plika akimi jų nematome. Štai čia ir pagelbės toks „LOMVUM LW10“ detektorius.

Belieka jį įjungti, pasirinkti veikimo režimą (iš viso jų yra 3) ir pradėti paiešką. Iškart ekrane matysite, kur gi randasi vienas ar kitas objektas, kur AC srovė ir taip toliau.

Labai patogus dalykas ir tiesiog akimirksniu žinosite kas ir kur paslėpta grindyse, sienose, lubose. Ir toliau bus galima drąsiai atlikti namų remonto ar lengvo modernizavimo darbus, nesibaiminant pragręžti kokio nors svarbaus vamzdžio ar elektros laidų.

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos „LOMVUM LW10“ detektoriui duoda maksimaliai aukštą įvertinimą ir teigia, kad jis į Lietuvą pristatomas labai greitai ir veikia taip, kaip ir nurodo gamintojas.

Kitų šalių pirkėjai antrina lietuvaičiams ir išbandę „LOMVUM LW10“ detektorius teigia, kad jis labai tiksliai aptinka, kas slepiasi sienose.

  • D***v: „100 proc. tikslumo nesitikėjau, bet šis detektorius mane maloniai nustebino. Išbandžiau jį ten, kur tiksliai žinau, kad sienoje yra elektros laidai, ir detektorius juos aptiko. Ten kur laidų nėra, detektorius tyli. Puikiai veikia ir kitomis aplinkybėmis. Kaip už tokią kainą, labai geras daikčiukas.“

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos „LOMVUM LW10“ detektoriaus nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

O čia šio detektoriaus apžvalga. Jos autorius kalba ispaniškai, tačiau praktiniai testai yra suprantami labai aiškiai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(6)
(19)

Komentarai (1)