Tokio daikto reikia kiekvienuose namuose: su nuolaidų kuponais profesionalūs endoskopai - 2K raiška, puikus fokusavimas, reguliuojamas LED švietimas, didelės baterijos, dirba su Android bei iOS telefonais ir net didžiuliai spalvoti ekranai (Video)  (1)

Aliexpress pasiūlymai:

- Profesionalus endoskopas iš Čekijos - „DEPSTECH DS450“;

- Prie telefono jungiamas 5MP endoskopas iš Kinijos - „DEPSTECH 86T“;

- Belaidis ir su telefonais poruojamas 5MP endoskopas iš Kinijos - „DEPSTECH WF060“;

- Belaidis, puikios kainos ir su telefonais poruojamas 5MP endoskopas iš Kinijos - „DEPSTECH WF028“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Profesionalus endoskopas - „DEPSTECH DS450“

  • Aliexpress - nuo 53 €;
  • Aliexpress - nuo 64 €;
    • yra papildomų nuolaidos kuponų - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Čekijos ir Kinijos sandėlių;
    • yra ir nemokamas siuntimas.

Atkreipiame dėmesį, kad visi šiame tekste paminėti endoskopai yra parduodami iš tos pačios parduotuvės. Ji turi patį aukščiausią pirkėjų įvertinimą ir siūlo labai įvairių endoskopų.

„DEPSTECH DS450“ yra vienas įdomiausių endoskopų ir čia gausite profesionalų įrenginį. Pakuotės turinys yra gausus: pats įrenginys, 5 metrų ilgio žarnelė, skirtingi antgaliai, 16 GB atminties kortelė, naudojimosi instrukcija bei dėklas.

Svarbu pažymėti ir tai, kad čia galima rinktis iš dviejų „DEPSTECH DS450“ versijų: užtikrinančių 2MP (200W) arba 5MP (500W) raišką.

Žinoma, kad 5MP variantas pasiūlys ryškesnį vaizdą: 2592*1944P prieš 1920*1080P. Taip pat yra ir lęšių skirtumas: 8.5mm prieš 6.5mm. Abiem variantas palaikomas fokusavimas yra nuo 7 iki 40 cm. Tad bendrai 5MP variantas siūlo geresnį vaizdą.

„DEPSTECH DS450“ turi integruotus 6 LED'us, kas padės darbuojantis tamsesnėse vietose. O prieš ryškaus vaizdo prisideda ir integruotas naujausias Bluart 2.0 jutiklis. Jis ypač pagelbėja būtent dirbant tamsoje.

Didžiuliame 4,5 colių ekrane iškart matysite visą vaizdą. Palaikoma 2K raiška, tad vaizdas bus labai ryškus ir detalus. Matymo kampas siekia 178 laipsnius ir ekranas yra spalvotas.

„DEPSTECH DS450“ daromas nuotraukas ir vaizdo įrašus išsaugo 16GB atminties kortelėje, galima juos bet kada peržiūrėti, kas išties patogu.

Taip pat „DEPSTECH DS450“ turi įkraunamą 3300 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks net 5 valandoms. Įkraunama su USB laidu.

Svarbu ir tai, šis endoskopas atitinka IP67 standartą, tad yra atsparus dulkėms bei vandeniui. Profesionalus prietaisas, kurį galima naudoti pačiomis įvairiausiomis sąlygomis: pasižiūrėti, kas gi ten negerai giliai variklio skyriuje, ištraukti įkritusius raktus ar vamzdyje užstrigusius daiktus (yra kabliukas bei magnetas) ir t.t.

Pristatomasis „DEPSTECH DS450“ įrašas, o čia jo apžvalga:

Prie telefono jungiamas 5MP endoskopas - „DEPSTECH 86T“

  • Aliexpress - nuo 27,80 €;
    • 47 % + papildomai yra nuolaidų kuponų;
    • iš Kinijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Čia iš esmės turime pigesnę 5MP „DEPSTECH DS450“ alternatyvą. Šį endoskopą jau reikia prijungti prie išmaniojo telefono.

„DEPSTECH 86T“ yra daugeliui kiek įprastesnis endoskopas, jungiamas prie Android bei iOS išmaniųjų telefonų.

Pakuotėje be reikalingų antgalių gausime ir būtent prie skirtingas jungtis turinčių telefonų prijungti skirtus antgalius. Tikrai pravartus dalykas.

Taigi, „DEPSTECH 86T“ yra taip pat 5MP (500W), 8,5mm lęšio ir su Bluart 2.0 jutikliu endoskopas. Tad vaizdą čia turime labai ryškų, 2K raiškos.

Tereikės atsisiųsti į telefoną DEPSTECH-View programėlę, prijungti „DEPSTECH 86T“ endoskopą ir jau galėsite darbuotis.

Čia verta pažymėti, kad „DEPSTECH 86T“ endoskopas taip pat atitinka IP67 standartą, tad jį galima naudoti labai įvairiomis aplinkybėmis.

Plius, palaikomas 6 padėčių LED apšvietimas. Galima pasirinkti švietimo ryškumą, kas taip pat labai pravers. Tad „DEPSTECH 86T“ yra puiki alternatyva brangesniajam „DEPSTECH DS450“.

„DEPSTECH 86T“ endoskopo apžvalga:

Belaidis ir su telefonais poruojamas 5MP endoskopas - „DEPSTECH WF060“

  • Aliexpress58,89 €;
    • 47 % + papildomai yra nuolaidų kuponų;
    • iš Kinijos sandėlių;
    • nuo 3,09 € už pristatymą į Lietuvą.

Vienas populiariausių „DEPSTECH“ endoskopų. Ir čia jau turime tokį modelį, kuris duomenis į telefonus perduoda belaidžiu WiFi ryšiu.

Ant pačio „DEPSTECH WF060“ endoskopo yra visi reikalingi valdymo mygtukai bei indikatoriai. Galima vaizdą priartinti, atitolinti, reguliuoti LED švietimo intensyvumą ir kt.

„DEPSTECH WF060“ vėlgi yra 5MP (500W), 8,5mm lęšio ir su Bluart 2.0 jutikliu  (fokusavimas 7-40 cm) endoskopas. Tad vaizdą ir čia turime labai ryškų, 2K raiškos.

Žarnelės ilgis taip pat yra 5 metrų ilgio ir su IP67 standartu. Tad viskas tas pats, kaip ir aukščiau išvardytuose modeliuose.

Visgi, „DEPSTECH WF060“ turi įkraunamą 3350 mAh talpos bateriją (dirba 4-5 val.) ir su telefonais poruojamas belaidžiu ryšiu. Tad telefoną (Android bei iOS) galima pasidėti ant stabilaus paviršiaus ir taip abiem rankomis patogiai darbuotis su „DEPSTECH WF060“ endoskopu.

„DEPSTECH WF060“ yra labai gerai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas endoskopas. Štai čia pristatomasis šio endoskopo vaizdo įrašas, o čia jo išsami apžvalga:

Belaidis, puikios kainos ir su telefonais poruojamas 5MP endoskopas - „DEPSTECH WF028“

  • Aliexpress49,58 €;
    • 46 % + papildomai yra nuolaidų kuponų;
    • iš Kinijos sandėlių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„DEPSTECH WF028“ - puikus variantas norintiems funkcionalaus endoskopo už geriausią kainą.

„DEPSTECH WF028“ pakuotėje vėlgi rasite reikalingus priedus: veidrodėlį, kabliuką ir magnetą.

Endoskopas įkraunamas per C-tipo jungtį ir turimos 2600 mAh talpos baterijos užtenka darbuotis 3-4 valandas.

Ant korpuso yra reikalingi valdymo mygtukai bei šviesos indikatoriai. 6 LED'ų švietimo ryškumas yra reguliuojamas.

„DEPSTECH WF028“ taip pat pasižymi jau ne kartą šiame straipsnyje minėtomis filmavimo savybėmis: 5MP (500W), 8,5mm lęšis ir su Bluart 2.0 jutikliu (fokusavimas 7-40 cm). Tad turime ryškų 2K vaizdą.

Duomenys iš „DEPSTECH WF028“ endoskopo į telefoną perduodami belaidžiu ryšiu ir jam sustiprinti endoskope yra dvi WiFi antenos. „DEPSTECH WF028“ darbuojasi su Android bei iOS telefonais. Šaunus daiktas, padėsiantis įvairiomis aplinkybėmis.

„DEPSTECH WF028“ endoskopo apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (1)