„TOP klasės trintuvas. Jau trečią tokį įsigijau, aprūpinau visus artimuosius. Patys naudojame metai laiko ir veikia puikiai“: net 2200W galia, japoniški nerūdijančio plieno peiliai, reguliuojamas greitis, laikmatis, savaiminis išsivalymas ir tobulas lietuvių įvertinimas („BioloMix T5200“ trintuvo atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„BioloMix T5200“ trintuvas yra ypatingai populiarus. Labai galingas, funkcionalus, puikios kainos ir itin gerai vertinamas lietuvių. Štai ką jie sako apie šį trintuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„BioloMix T5200“ trintuvas:

  • Aliexpress - nuo 56,73 €;
    • 64 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 dienas.

„BioloMix G5200“ trintuvas (ankstesnės kartos):

  • Aliexpress - nuo 45,82 €;
    • 71 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

„BioloMix T5200“ yra vienas populiariausių trintuvų Aliexpress: beveik 3 100 užsakymų, 1 300 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertimas. Puikūs rezultatai.

Pirkėjams labai patinka, kad tai yra itin geros kainos ir galingi trintuvai. Lietuvoje tokios galios prietaisai kainuoja net iki 10-ies kartų brangiau.

Taip pat verta pažymėti, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių „BioloMix T5200“ trintuvų komplektacijų versijų. Standartinėje pakuotėje rasime patį trintuvą, naudojimosi instrukciją anglų kalba ir grūstuvą. Jei reikia, papildomai galima įsigyti atsarginių peiliukų, 2 litrų talpą ir t.t.

 

Beje, užsakymo metu nurodykite pardavėjui savo elektroninio pašto adresą ir jis pdf formatu atsiųs 125 specialiai atrinktų receptų knygą.

Taigi, čia turime 2200W galios į 220V elektros tinklą jungiamą „BioloMix T5200“ trintuvą, su 4 aštriais peiliukais ir iki 45 000 aps/min. siekiančiu rodikliu. Kaip už tokią kainą, tai net labai įspūdingi rodikliai.

Kaip ir tai, kad čia turime ir papildomų funkcijų. Su valdymo panele ne tik galima rinktis standartinį režimą, bet ir tuo pačiu „BioloMix T5200“ trintuvas palaiko greičio reguliavimą, pulsavimo režimą ir net yra laikmatis. Tad su tokiu trintuvu galima daryti įvairius glotnučius, kokteilius ir net natūralų riešutų sviestą.

„BioloMix T5200“ trintuvas turi 2 litrų talpos peršviečiamą talpą su nuimamu dangčiu. Labai patogu pridėti norimą kiekį vaisių, daržovių, ledų ir visko, ko tik pageidaujama. Visada matyti pats procesas ir ar viskas vyksta tvarkingai.

Svarbu ir tai, kad indas pagamintas be sveikatai žalingo bisfenolio A (BPA-free). Be to, palaikomas automatinis išsivalymas. Pripildome indą vandeniu, įjungiame pulsavimo režimą ir indas išsiplaus vidines sieneles.

 

Gaminant ledus bei tirštus patiekalus, tokius kaip riešutų sviestas ar avinžirnių humusas, darbą itin palengvins trintuvo komplekte esantis grūstuvas. Jo dėka jums nereikės stabdyti smulkintuvo darbo ir krapštyti ingredientų nuo indo sienelių.

Verta pažymėti ir tai, kad „BioloMix T5200“ trintuvas palaiko įvairias apsaugas, tarp kurių yra ir itin svarbi - kol 2 litrų talpos indas nėra uždėtas ant pačio trintuvo variklio bloko, jis neveiks. Labai svarbi ir gera savybė. Tie 4 aštrūs japoniško nerūdijančio plieno peiliukai nepradės darbuotis, kol tvarkingai nepritvirtinsime talpos.

„BioloMix T5200“ trintuvas atitinka EMC, EMF, CB, ROHS ir mums europiečiams puikiai žinomą CE sertifikatų standartus. Tad tai yra absoliučiai saugus naudotis prietaisas.

Šiuos trintuvus jau yra įsigiję beveik 3 100 pirkėjų ir turime net labai įspūdingą 4,9 balų įvertinimą. Taip pat yra pirkimų ir iš Lietuvos. Absoliuti dauguma mūsų tautiečių duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir štai pora jų išsamiausių atsiliepimų:

  • F***i: Trintuvas yra TOP klasės. Esu nustebintas tokios nuostabios kokybės. Pirkau komplektą su dviem 2 litrų talpomis ir drauge atkeliavo kiekvienai jų skirtų peilių komplektai. Tačiau iš tiesų aš naudoju tik vieną talpą. Esu labai dėkingas pardavėjui už tokį kokybišką ir pigų trintuvą. Negaliu atsistebėti veikimo efektyvumu ir tiesiog mėgaujuosi savaiminio išsivalymo funkcija. Tereikia į talpą įpilti vandens, įjungti trintuvą ir po keleto sekundžių ji jau švari.
  • L***a: Tai jau yra trečias trintuvas, kurį užsisakau iš šio pardavėjo. Jais aprūpinau save ir savo artimuosius. Visi labai patenkinti. Trintuvai galingi, peiliukai tvirti ir aštrūs, gaminame riešutų pieną, sviestą, ledo kokteilius, sriubas ir viskas puiku. Kažkaip visai netyčia graikinis riešutas (su lukštu) buvo įmestas į talpą ir trintuvas jį sutrynė į miltelius, o peiliai liko nepažeisti ir visiškai nenukentėję. Pirmą užsakytą trintuvą jau metai laiko, kaip naudojame. Niekas per metus laiko dar nesugedo, nieko keisti nereikėjo, tad atsarginės dalys guli nepajudintos. Rekomenduoju.

 

Keletas pirkėjų padarytų „BioloMix T5200“ trintuvo nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

 

Pristatomasis „BioloMix T5200“ vaizdo įrašas:

„BioloMix T5200“ ir „BioloMix G5200“ trintuvų palyginimas:

„BioloMix T5200“ apžvalga ir palyginimas su 3-4 kartus brangesniu Rawmid Dream Classic:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()