Turbūt pigiausias „Xiaomi“ rankinis dulkių siurblys: iš Vokietijos ir su kuponu vos €38,99 - štai ką sugeba „Deerma DX700“ ir kodėl apžvalgininkas ji vadina nuostabiu (Video)  ()

Tiek „Xiaomi“, tiek jos ekosistemos kompanijos mus dažnai nudžiugina puikios kainos ir funkcionalumo įrenginiais, bet „Deerma DX700“ kaina tokia, kad nustebs ir visko matę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Deerma DX700“ rankinis dulkių siurblys:

  • Cafago 38,99 €;
    • nuolaidos kuponas CC589;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d;
    • ribotas prekių kiekis.

„Deerma DX700“ yra net įspūdingai pigus belaidis dulkių siurblys ir štai kuo jis pasižymi.

Tai yra į 220V elektros tinklą jungiamas 600W galios ir 15kPa siurbimo slėgio siurblys. Kaip už tokią kainą, tai tikrai geri parametrai.

Žinoma, belaidžiai dulkių siurbliai dabar yra ant bangos, bet su „Deerma DX700“ yra akivaizdus privalumas, kad nereikės valandų valandas įkraudinėti baterijų. Prijungiame prie elektros tinklo ir dirbame. 4,5 metrų ilgio laido užteks patogiai darbuotis.

„Deerma DX700“ pakuotėje taip pat rasime visus reikalingus priedus, o pagrindinė galva pasukama 180 laipsnių kampu, tad bus patogu išvalyti įvairias kambario vietas, baldus ir t.t.

15kPa siurbimo slėgio pilnai užteks įprastam kasdieniam namų tvarkymui. Žinoma, jei namuose daug storų kilimų, tai tokio ultra pigaus siurblio galios išvalyti giliesiems jų sluoksniams tikrai neužteks. „Deerma DX700“ skirtas kietų paviršių įprastam valymui.

 

„Deerma DX700“ siurblys turi patogiai išvalomą 800 ml atliekų dėžutę. Siurblio korpusas yra iš metalo bei ABS plastiko ir visas siurblys sveria 2,2 kg bei yra tokių išmatavimų: 26 x 28,8 x 112,3 cm. Kompaktiškas, lengvas, tvirtas ir ultra žemos kainos dulkių siurblys.

Štai kaip išvaloma dėžutė:

Štai čia rasite mūsų anksčiau rašytą „Deerma DX700“ siurblio apžvalgą ir įdomu tai, kad dabar „Deerma DX700“ siurblys parduodamas net 2 kartus pigiau.

 

Šioje apžvalgoje rasite „Deerma DX700“ testavimo rezultatus ir įdomiausius momentus bei kuo apžvalgininkui patinka šis siurblys.

„Mūsų šeimai labai patiko šis rankinis dulkių siurblys. Išbandėme jį įvairiose situacijose, valėme kiekvieną namų kampelį ir šis Deerma DX700 siurblys savo užduotis atliko puikiai. Jis dabar yra kasdienis mūsų siurblys, o mūsų senesnis siurblys nukeliavo į rūsį ir, manau, kad jis ten pasiliks ilgam“, - teigia apžvalgininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()