Geriausi iš „Xiaomi“: išskirtiniai „Valentine's Day“ išpardavimo pasiūlymai - pažangiausias „WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelis, naujausias ir su atnaujinta lazerine sistema „Dreame D9“ robotas dulkių siurblys bei vienas galingiausių rinkoje „JIMMY JV85“ belaidis siurblys (iš Europos sandėlių, kuponai, Video)  ()

Naujausi GeekMaxi pasiūlymai:

- „Valentine's Day“ išpardavimas, akcijos ir geriausi pasiūlymai;

- „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelis iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi Dreame D9“ robotas dulkių siurblys iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi JIMMY JV85“ belaidis dulkių siurblys iš Europos sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidėjusį „Valentine's Day“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu už puikias kainas - iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis - išparduodama daugybė puikios sporto įrangos, belaidžiai ir robotai dulkių siurbliai, įvairi kita namų įranga.

Dar taikomas NEWGEEKMAXI kuponas ir taip papildomai gausime 3 % nuolaida.

GeekMaxi tvirtina, kad absoliuti dauguma prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Platesnę informaciją apie pasiūlymus rasite oficialiame „Valentine's Day“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai šaunių ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelis

  • Dabar ​jis kainuoja 549,99 €;
  • nuolaidos kuponas VP86gIEh;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ yra pažangiausias ėjimo takelis iš gana plačios gamintojo pasiūlos.

Jame jau rasime papildomai atlenkiamas rankenas, kurios bėgiojant padės prisilaikyti. Taip, čia maksimalus greitis siekia 10 km/h greitį, tad tai jau yra lengvas bėgimas.

 

Taip pat yra režimas, kuris greitį parenka priklausomai nuo žmogaus judėjimo ypatumų – jei sistema fiksuoja, kad artėjate prie takelio pradžios, ji pamažu didina greitį, jei tuomet pradedate artėti prie takelio galo, greitis pamažu mažėja.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ yra ganėtinai kompaktiškas ir pilnai sulankstomas bėgimo takelis.

Juo gali eiti/bėgti iki 110 kg svorio žmogus ir rekomenduojamas amžius siekia 14-60 metų. Žinoma, viskas priklauso nuo kiekvieno fizinio pajėgumo ir net jaunesni jaunuoliai gali juo saugiai naudotis.

Galiausiai reikia paminėti, kad „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelio užfiksuoti rezultatai gali būti sinchronizuojami su išmaniuoju telefonu.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, kad leidžia palyginti ėjimo rezultatus ilgesniame laikotarpyje. Tai yra ne tik įdomu, bet ir naudinga, nes padeda akivaizdžiai matyti kaip gerėja žmogaus fizinis aktyvumas bei pasiekimai reguliariai sportuojant.

Plačiau apie „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ir jo galimybes galite sužinoti šioje apžvalgoje:

„Xiaomi Dreame D9“ robotas dulkių siurblys

  • Dabar ​jis kainuoja 279,99 €;
  • nuolaidos kuponas HP7egzd8;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

 

„Xiaomi Dreame D9“ yra vienas naujausių kompanijos robotų dulkių siurblių, pasižyminčių puikiomis specifikacijomis ir kaina.

„Xiaomi Dreame D9“ aprūpintas pažangiąja lazerine navigacijos sistema (naujausia 3.0 versija) bei SLAM algoritmu, kas užtikrina maksimaliai efektyvų roboto navigavimą po teritoriją. 

Jis turi daugybę įvairių jutiklių ir išmaniojoje programėlėje iškart piešia teritorijų žemėlapį, jį išsaugo, tad sekančiais kartais tik belieka jį įkelti ir pasirinkti norimą valyti kambarį, taip pat žemėlapiai yra nuolat atnaujinami.

Be to, „Xiaomi Dreame D9“ palaiko kelių sluoksnių žemėlapius (iki trijų sluoksnių aut. past.), kas labai pravers gyvenantiems kelių aukštų namuose.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi Dreame D9“ turi labai didelę 5200 mAh talpos bateriją, automatiškai ją įkrauna ir tęsia darbą bei palaiko sausą ir drėgną grindų valymą.

„Xiaomi Dreame D9“ robotas turi 570 ml sausų atliekų talpą bei palaiko 4 valymo režimus. Yra ir automatinis kilimų aptikimas bei siurbimo galios padidinimas. Pastaroji čia siekia iki 3000Pa.

Plovimo atveju turime 270 ml vandens talpą ir 3 grindų plovimo režimus. Vandens padavimą, kaip ir kitas funkcijas, galima valdyti programėlėje. Ir vienu vandens papildymu bus galima išplauti iki 200 m2 plotą. Įspūdingas rodiklis.

 

Programėlėje rasime pilną „Xiaomi Dreame D9“ valdymą, realiu laiku matysime kur jis yra, galima rinktis norimą patalpos žemėlapį, valymo režimą, laiką, nurodyti draudžiamas teritorijas ir taip toliau. 

„Xiaomi Dreame D9“ palaiko ir valdymą balsu. Beliks Alexa duoti komandą ir jį aktyvuos „Xiaomi Dreame D9“ siurblį. 

Plačiau apie „Xiaomi Dreame D9“ bei jo galimybes šioje išsamioje apžvalgoje:

„Xiaomi JIMMY JV85“ belaidis dulkių siurblys

  • Dabar ​jis kainuoja 187,99 €;
  • nuolaidos kuponas 41AWF6NU;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

„Xiaomi JIMMY JV85“ yra visai neseniai rinkoje pasirodęs belaidis dulkių siurblys. Peržvelgus jo specifikacijas ir už šį siurblį prašomą kainą - iškart galima sakyti, kad „Xiaomi“ ir vėl pristatė puikų produktą.

Tai jau tampa tradicija, kad „Xiaomi“ belaidžiai dulkių siurbliai turi galybę įvairių priedų. Ne išimtis ir su „Xiaomi JIMMY JV85“.

Pakuotėje rasime pagrindinę motorizuotą galvą, kilimams ir grindims skirtus bei lengvai keičiamus volelius, baldams ir užuolaidoms skirtą siurbimo galvą, papildomus priedus skirtus sunkiai pasiekiamoms vietoms ir automobilių, lentynų ir panašių vietų valymui.

 

„Xiaomi JIMMY JV85“ yra atnaujinto dizaino ir gamintojas tvirtina, kad šį siurblį yra labai patogu laikyti bei juo naudotis.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85“ turi specialiai siurbliui ir jo priedams vienoje vietoje laikyti skirtą stotelę. Nors tai atrodo, kaip savaime suprantamas dalykas, bet vis dar dažnas gamintojas apie tai nepagalvoja.

„Xiaomi JIMMY JV85“ taip pat turi išimamą 2500 mAh talpos bateriją. Geras sprendimas. Net jei kada kas ir nutiks baterijai - tereikės tik įsigyti naują bateriją, o ne visą dulkių siurblį.

Kalbant apie baterijos rodiklius, tai ji yra įkraunama per 4-5 val. Nei puikus, nei prastas rodiklis. Galima sakyti, kad pats viduriukas.

Šauniau yra tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85“ palaiko 3 siurbimo režimus ir vienu įkrovimu maksimaliai gali darbuotis iki 60 min., pasirinkus vidutinio siurbimo režimą - 23 min., o patį galingiausią - 13 min.

„Xiaomi JIMMY JV85“ taip pat ant korpuso turi LED ekranėlį. Tai jau tampa nauja belaidžių dulkių siurblių tendencija ir šiame LED ekrane matysime baterijos energijos likutį ir koks pasirinktas siurbimo režimas. Patogus dalykas.

Prieš pereinant prie „Xiaomi JIMMY JV85“ galios rodiklių, verta pažymėti ir tai, kad naujasis dulkių siurblys turi dvigubą ciklono sistemą su HEPA filtru, kas užtikrina pilną dulkių sulaikymą ir į aplinką patenka kone idealiai išvalytas oras. Be to, visą šią filtravimo sistemą galima plauti po tekančiu vandeniu.

 

„Xiaomi JIMMY JV85“ turi 0,6 l talpos atliekų dėžutę.

„Xiaomi JIMMY JV85“ bešepetėlinio elektros variklio galia siekia 500W, tačiau yra dar svarbiau AW rodiklis. Jis parodo, kaip efektyviai belaidis dulkių siurblys sugeba išnaudoti tą elektros variklio galią ir kaip gerai yra suderinti visi siurblio komponentai.

Daugelis kreipiame dėmesį į elektros variklio galią ir vadinamąjį siurbimo slėgį, kuris „Xiaomi JIMMY JV85“ yra 23 kPa, tačiau esminis tokių įrenginių rodiklis yra AW.

Jis apjungia oro srauto (1,2 m3/min.) bei siurbimo rodiklius ir parodo kokia yra siurblio siurbimo galia. Kuo ji didesnė, tuo lengviau siurblys nuo įvairių paviršių surinks įvairaus dydžio atliekas. Ir šiuo aspektu „Xiaomi JIMMY JV85“ ženkliai lenkia daugelį savo konkurentų, nes siurbimo galia siekia 185AW.

„Xiaomi JIMMY JV85“ yra labai funkcionalus, tinkantis darbuotis tiek ant kiliminės dangos, tiek ir ant kietų grindų, su gausybe priedų, lanksčiu pagrindiniu vamzdžiu, vienu įkrovimu dirbantis iki 60 min., LED ekranu, ir už puikią kainą parduodamas belaidis dulkių siurblys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()