Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: žvėriškos 1000W galios ir vos per 4,9 sek. pasiekiantis 46 km/h greitį elektrinis dviratis bei aukščiausios klasės 4K filmuojantis dronas (Video)  (9)

Geriausi Cafago ir TomTop pasiūlymai:

- Žvėriškos galios „LANKELEISI X3000PLUS“ elektrinis dviratis;

- Puikių galimybių ir kainos „CSJ X7 PRO“ 4K dronas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žvėriškos galios „LANKELEISI X3000PLUS“ elektrinis dviratis

  • Tomtop1018,99 €; JAU IŠPARDUOTA
    • 59 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

 

„YADEA YS500“ elektrinis dviratis:

  • Cafago1169 €;
    • 51 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

„LANKELEISI X3000PLUS“ elektrinius dviračius jau išpirko. Jų buvo itin nedidelis kiekis, tačiau dabar siūloma gera alternatyva - „YADEA YS500“ elektrinis dviratis.

„YADEA YS500“ turi 350W elektros variklį, 36V 13AH bateriją, 27.5 colių dydžio ratus, tvirtą korpusą - gali važinėtis iki 150 kg svorio žmogus, reguliuojama sėdynė, 9 pavaras, pasiekia 25km/h greitį ir vienu įkrovimu galima nuvažiuoti 80-100 km.

„LANKELEISI X3000PLUS“ yra ganėtinai išskirtinis elektrinis dviratis. Puikios specifikacijos, labai gera pagaminimo kokybė ir apžvalgininko pagyros. Štai kuo pasižymi šis puikios išvaizdos elektrinis dviratis.

 

Pradėkime nuo to, kad „LANKELEISI X3000PLUS“ elektrinis dviratis yra pagamintas iš tvirto aliuminio rėmo. Juo gali važiuoti net iki 200 kg svorio žmogus.

Šio dviračio sėdynės aukštis yra reguliuojamas, kas reiškia, jog juo gali važiuoti įvairaus aukščio žmonės. Štai kokie dviračio parametrai: 177 x 120 x dėl reguliuojamos sėdynės aukštis 90 - 100 cm.

Verta pažymėti, kad jis yra pilnai sulankstomas. Pedalai nulenkiami, vairas taip pat ir galiausiai dviratis perlenkiamas per pusę. Taip jis tampa labai kompaktiškas ir lengvai tilps į automobilio bagažinę: 100 x 80 x 50 cm.

Kalbant apie technines „LANKELEISI X3000PLUS“ specifikacijas, tai yra 1000W elektros variklį turintys elektrinis dviratis.

Jis aprūpintas išimamu 48V 10.4Ah baterijų paketu. Patogus dalykas. Nereikia viso dviračio gabenti prie rozetės. Baterija yra įkraunama per 4-5 val.

Kiek jos užtenka? Gamintojas teigia, kad vien elektra nuvažiuosime iki 40 km. Jei minsime pedalus ir elektros motoras mums padės - iki 90 km.

„LANKELEISI X3000PLUS“ yra pilnai atsparus vandeniui. LCD ekranas taip pat. Atitinka IP54 standartą.

Svarbu ir tai, kad dviratis turi 20 colių dydžio pripučiamus ir plačius (4 colių) ratus. Su tokiais ratais aprūpintu dviračiu galima drąsiai važinėti praktiškai bet kokiais paviršiais: tiek mieste, tiek ir miško keliais.

„LANKELEISI X3000PLUS“ sveria 27 kg, tad jis skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važiuoti iki 190 cm aukščio ir 200 kg svorio žmogus.

 

Kalbant apie išvaizdą, tai „LANKELEISI X3000PLUS“ yra itin patrauklus elektrinis dviratis.

Jis taip pat priekyje turi LED žibintą, kuris aktyvuojamas su LCD ekranėliu ir jame esančiais valdymo mygtukais.

Ant vairo yra įrengtos visos reikalingos valdymo rankenėlės, kuriomis valdomi diskiniai stabdžiai, perjungiamos 7 Shimano pavaros, pasirenkami važiavimo režimai bei kontroliuojamas akceleratorius.

„LANKELEISI X3000PLUS“ iš viso palaiko 3 pagrindinius važiavimo režimus. Galima važiuoti vien elektra ir dar yra 5 pagalbiniai režimai. Pastarasis dalykas yra ypač šaunus.

Tereikia mygtuku pasirinkti kiek reikia papildomos variklio energijos. Kopiam į kalną, didinam variklio darbą, važiuojame lygiu paviršiumi - palaikome minimalią pagalbą. Arba didesnę. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių.

Būtent šiame LCD ekrane matysite visą informaciją: nuvažiuotą atstumą, greitį, pasirinktą važiavimo režimą, baterijos energijos likutį.

„LANKELEISI X3000PLUS“ yra išties šaunus elektrinis dviratis ir plačiau apie jį galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Puikių galimybių ir kainos „CSJ X7 PRO“ 4K dronas

  • Tomtop114,74 €;
    • 60 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 5,71 € į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

 

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad tai yra aukščiausios 4K raiškos 5G dronas ir dabar parduodamas už mažiausią kainą rinkoje.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją ir specialų nešiojimui skirtą krepšį.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„CSJ X7 PRO“ dronas turi pasisukančią pagridinę kamerą, su 110 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K ir palaikomas x50 kartų priartinimas.

„CSJ X7 PRO“ drono apačioje turime dar vieną 720p raiška filmuojančią kamerą.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

 

Verta paminėti ir tai, kad „CSJ X7 PRO“ dronas palaiko ir atminties kortelę - iki 64 GB talpos. Tad visą fiksuojamą vaizdą galimą įrašyti tiesiai į atminties kortelę arba matyti savo telefone ir taip daryti nuotraukas bei filmuoti patinkančius vaizdus.

Štai drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „CSJ X7 PRO“ dronas gali nutolti net iki 800 metrų.

Tai yra puikus rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Dažniausiai dronai iki 150 eurų tegali užtikrinti pusę tokio atstumo. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie šį droną bei galimybes ir apžvalgininkas tvirtina, kad „CSJ X7 PRO“ yra labai šaunus dronas ir už tokią kainą dar reikėtų labai gerai paieškoti rimtesnio konkurento:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(7)
(8)

Komentarai (9)