Rekordinis atpigimas tokios kuprinės, kokios Lietuvoje nerasime net su žiburiu! „Pas mus Lietuvoje visiškai nerasi kokybės už 30 eurų, o čia verta kiekvieno sumokėto cento“ („Fenruien“ kuprinės, Video)  (2)

AliExpress SuperDeals

Kuponas

Iš Lenkijos

Masiškai perkama, 5860 užsakymai, 92% teigiamų atsiliepimų

Atspari smūgiams, vandeniui, apsauga nuo vagių,

Su USB jungtimi,

Super talpi, nuo 20 iki 35 litrų talpos

Modernaus dizaino ir su tobulu lietuvių įvertinimu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Fenruien“ kuprinės vaizdo įrašą rasite čia.

Tai yra pati perkamiausia „Fenruien“ kuprinė. Ir kai prieš keletą mėnesių pirmą kartą skelbėme šį tekstą, buvo daugiau kaip 2 600 užsakymų, 1 100 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas.

Dabar, 2021-10-25, turime beveik 5 870 užsakymų, 2 400 atsiliepimų ir vis dar tą patį 4,9/5 balų įvertinimą. Puiki statistika.

Ir dabar galima rinktis iš dviejų kuprinių modelių: standartinės (Ordinary style) ir atnaujintos (Upgrade style). Jų išmatavimus galite matyti paveiksle žemiau. Sveria 1,2 ir 1,3 kg atitinkamai.

Abejos kuprinės iš esmės yra vienodos, tik atnaujintoji versija gali būti papildomai padidinta - padidėti jos talpa. Tad keliaujantiems daugiau ir su savimi pasiimantiems papildomų bei reikalingų daiktų, Upgrade versija tampa patrauklesniu variantu.

Pagaminimo kokybė, skyrių skaičius, USB jungtys ir visa kita yra abejose kuprinėse. Beje, Upgrade versija brangesnė mažiau kaip vienu euru.

Taigi, abejos kuprinės yra itin talpios. Nuo 20 iki 35 litrų talpos. Su daugybę skirtingų skyrių. Abejų kuprinių atveju telpa iki 15,6 colių dydžio nešiojami kompiuteriai.

Taip pat čia susidėsime ir planšetes, telefonus, ausines, drabužius ir viską, ko tik prireiks kelionės. Kuprinės yra pilnai atsegamos ir jas galima atlenkti 180 laipsnių kampu.

Diržai yra specialios formos, kad būtų kuo patogiau nešti kuprinę ir svoris pasiskirstytų tolygiai. Taip pat reguliuojamo ilgio diržai, kaip ir nugarinė kuprinės dalis yra kvėpuojantys.

Šią kuprinę labai patogu pritvirtinti ir ant kelioninio lagamino.

Beje, nugarinėje dalyje bei ant diržo yra papildomos kišenėlės kreditinėms kortelėms, telefonams ir kitiems svarbiems, smulkesniems daiktams.

Svarbu ir tai, kad visi kuprinių modeliai turi TSA užraktą - kodinę saugos spynelę nuo vagių. Beliks tik susikurti savo kodą ir taip užrakinti kuprinę. Pirminis kodas yra: 000.

Labai geras dalykas, padėsiantis papildomai apsaugoti asmeninius daiktus.

„Fenruien“ kuprinės turi ir USB jungtį, kas pravers keliaujant patogiai įkrauti telefonus ir kitus įrenginius. 

Taip pat visos kuprinės yra atsparios vandeniui (purslams ir lengvam lietui), kas irgi ne ką mažiau svarbu.

O kaip su tuo atsparumu smūgiams?

Taip, šios „Fenruien“ kuprinės pasižymi ne tik moderniu dizainu, bet ir yra labai tvirtos. Jos pagamintos iš aukštos kokybės Oksfordo medžiagos bei priekinė kuprinių dalis sutvirtinta PC ir ABS skydu, kuris apsaugo kuprinėje esančius daiktus nuo smūgių.

Beje, vidinė kuprinės dalis dengta EVA medžiaga. Tad viduje esantys daiktai yra apgaubti minkštos medžiagos, o išorinė kuprinės dalis yra tarsi skydas. Šaunus dalykas.

„Fenruien“ kuprinės yra ypatingai populiarios ir tarp pirkėjų iš Lietuvos. Mūsų tautiečiai šioms kuprinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad „kuprinės vertos kiekvieno sumokėto euro“:

  • V***k: Viskas puiku. Labai gera kokybė ir patikimas pardavėjas. Dėkoju.
  • M***A: Kaip visada per 1 dieną ateina iš Lenkijos siunta, bet dar 2 dienas kažkur bastosi Lietuvoje. Foto nekeliu, nes viskas tas pats kas ir pas pardavėją. Visiškai atitinka prekė aprašymą. Imkit padidintą (Upgrade) versiją, tikrai verta kai kaina tokia pat. Pakankamai didelis 15.6 nešiojamas kompiuteris telpa, nežinau didesniam nelabai vietos ir būtų jei kas mėginsit. Turiu piešimo planšetę deco 01 v2, galvojau laisvai tilps į tą antrą kišenę prie laptopo, tai nėra šansų. Gaila, kad taip aukštai padaryta ji, tai geri 10 cm išlenda iš kuprinės, tai tenka dėt į kitus skyrius. Tikrai patogi, užsisakiau vien dėl to, jog pas mus Lietuvoje visiškai net nerasi kokybės už 30 eurų, o čia tikrai verta dėmesio. Patenkintas ir dizainu ir kokybe. Gaila negavau maišo to nuo lietaus, kuris apsaugo pačią kuprine (pati kuprinė yra atspari vandens purslams aut. past.).
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(53)
(31)
(22)

Komentarai (2)