„Už tokią kainą, tai yra geriausias paspirtukas. Jokio gamybinio broko, jokio pigaus ekrano ir akivaizdžių taupymų. Aukščiausia pagaminimo kokybė“. 300€ pigiau nei Lietuvoje ir ką sako Lietuvos pirkėjai („Segway Ninebot MAX G30“, „INMOTION L9“ ir „Roidmi EVE Plus“ atsiliepimai, kuponai, iš Lenkijos, Video)  ()

„Segway Ninebot MAX G30“ bei „INMOTION L9“ elektriniai paspirtukai ir „Roidmi EVE Plus“ robotai dulkių siurbliai yra pirkėjų iš Lietuvos patys perkamiausi. O kuo gi mūsų tautiečiams jie taip patinka? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Segway Ninebot MAX G30“ - lietuvių perkamiausias elektrinis paspirtukas

  • DHgate - 475 €;
    • nuolaidos kuponas - CVSWAS56 (galioja iki kovo 31 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje apie 779 €.

„Segway Ninebot MAX G30“ yra vienas naujausių ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas elektrinis paspirtukas.

Ir dabar jį už pačią geriausią kainą galima įsigyti iš DHgate - net 300 eurų pigiau nei Lietuvoje.

„Segway Ninebot MAX G30“ yra pats perkamiausiais elektrinis paspirtukas tarp pirkėjų iš Lietuvos. Turime galybę užsakymų ir daugybę pirkėjų atsiliepimų.

Tad nieko nelaukdami ir keliaukime prie to, ką apie šį paspirtuką bei jo pristatymą sako pirkėjai iš Lietuvos.

Beje, visas specifikacijas „Segway Ninebot MAX G30“ elektrinio paspirtuko galite matyti štai šiame paveiksle.

Plius, visą išsamią informaciją apie „Segway Ninebot MAX G30“, ką jis sugeba, kuo skiriasi nuo „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ bei „Xiaomi Mi Electric Scooter 1S“ paspirtukų rasite ir mūsų anksčiau skelbtuose tekstuose čia.

Štai ką apie „Segway Ninebot MAX G30“ sako pirkėjai iš Lietuvos

Turime labai daug pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai išvien giria šiuos paspirtukus, jų pagaminimo kokybę, užtikrinamą greitį ir nuvažiuojamą atstumą bei itin greitą pristatymą.

  • ZR Art: Užsakiau 2 vnt. 1 atėjo per 3 darbo dienas, kitas už poros dienų. Viskas OK. Su pilnai pakrautu akumuliatoriumi pravažiavau 35 km. Lauke +5, tai dar šalta. Mano svoris 90, tai važiuoti super :) Su sport mode važiuoja 30-31 km/h greičiu.
  • kostas****asenas: Man paspirtukas atėjo per 4 d. Užsakiau 2021-03-08, o gavau 11 d. Super. Rekomenduoju. Pakuotės geros, buvau pats netyčia dėžę numetęs, nieko nenutiko.
  • noik****nas: Liuks, rimtas daiktas, pralėkiau 30 km kalniukais, žolynais su šviesom, dar liko 33 % baterijos. Manau sunkiam žmogui iki 50 km kelionę atlaikys.
  • Remigiju****ulauskas: Viskas idealiai. Gera, kokybiška prekė, dar ir spynelę gavau prie paspirtuko. 10/10. Didelis ačiū! Nėra prie ko ir prikibti. Gavau per savaitę. Rekomenduoju! :)
  • n***u: Aš jau nusipirkau 6 tokius paspirtukus. Vienas jų turėjo brokuotą detalę, bet pardavėjas atsiuntė reikiamą naują detalę. Tai šiek tiek užtruko, bet pardavėjas pažadą tęsėjo ir detalę atsiuntė. Labai rekomenduoju šį paspirtuką ir pardavėją. Patikimas ir atsakingas pardavėjas!
  • mon***ale: Už tokią kainą, tai yra geriausias paspirtukas. Jokio gamybinio broko, jokio pigaus ekrano ir akivaizdžių taupymų. Aukščiausia pagaminimo kokybė. Viskas be priekaištų. Rėmas yra labai tvirtas, atrodo, kad važiuoji „Mercedes“ klasės paspirtuku. Paspirtukas skirtas suaugusiesiems, vaikams - šiek tiek sunkus. Padangos yra minkštesnės nei „Xiaomi“ ir nėra pigios pakabos. Pigiausia pakaba yra blogiausias paspirtuko sprendimas. Tikroji galia yra apie 1000W, todėl pamirškite skirtingus „noname“ paspirtukų klonus, kurie žada 2000W galią ir, kad nuvažiuosite vienu įkrovimu 100 km. Jie neverti nė pusės šio Segway Ninebot MAX G30 paspirtuko.

Kelios lietuvių padarytos „Segway Ninebot MAX G30“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Štai čia yra viena labai populiari ir išsami „Segway Ninebot MAX G30“ elektrinio paspirtuko apžvalga. Jos autorius pateikia daugybę naudingos informacijos ir teigia, kad „Segway Ninebot MAX G30“ tikrai ne veltui yra geriausiai Amazon parduotuvėje pirkėjų reitinguojamas elektrinis paspirtukas:

„INMOTION L9“ - ypatingai galingas ir lietuvių perkamas elektrinis paspirtukas

  • DHgate - 568 €;
    • nuolaidos kuponas - RSTO7U13CQ (galioja iki kovo 30 d.);
    • papildomai galima dar mėginti ir Spring30off​14GCFI855ODHMAR1 bei DHMAR1 kuponus arba tiesiog spausti Store coupon;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje apie 800 €.

„INMOTION L9“ - ypatingai galingas, nuostabiai geros kainos ir puikiai apžvalgininkų vertinamas elektrinis paspirtukas.

Dabar jis net 230 eurų pigiau nei Lietuvoje.

Visas „INMOTION L9“ specifikacijas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle ir vertinant trumpai, jis dar galingesnis, su talpesne baterija ir leidžiantis vienu įkrovimu nuvažiuoti toliau nei „Segway Ninebot MAX G30“.

Išsamiai apie „INMOTION L9“ rašėme visai neseniai ir ką jis sugeba plačiau galite paskaityti štai šiame straipsnyje.

Ką apie „INMOTION L9“ elektrinį paspirtuką sako pirkėjai iš Lietuvos?

Šiuo metu „INMOTION L9“ kainuoja 230 eurų pigiau nei Lietuvoje ir mūsų tautiečiai yra patenkinti greitu šių paspirtukų pristatymu ir puikia paspirtukų kokybe.

  • joa****548: Geras produktas ir labai greitas pristatymas.
  • brow****ue8: Labai patenkintas paspirtuku ir pardavėju. Bendraujantis, draugiškas ir profesionalus.
  • valys****utis: Beprotiškai greitas pristatymas. Net negaliu tuo patikėti. Labai rekomenduoju pardavėją. Paspirtukas puikus, gražus ir kokybiškas. Esu labai patenkintas!!!! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Plačiau apie „INMOTION L9“ galite sužinoti šioje apžvalgoje:

„Roidmi EVE Plus“ - naujausias ir puikaus funkcionalumo bei kainos „Xiaomi“ ekosistemos siurblys

  • DHgate - 337 €;
    • nuolaidos kuponas - BNDHGT35​ (galioja iki kovo 25 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje apie 449 €.

„Roidmi EVE Plus“ yra turbūt pats pigiausias robotas dulkių siurblys su dulkių surinkimo stotele ir automatiniu siurblio atliekų dėžutės ištuštinimu. Įprastai tokie modeliai kainuoja 500+ eurų.

Ir kaip galite matyti iš „Roidmi EVE Plus“ kainų, tai Lietuvoje jis kainuoja 110 eurų brangiau. Didžiulis kainų skirtumas.

Apie „Roidmi EVE Plus“ (sausą ir drėgną valymą užtikrinantį) robotą jau rašėme ir anksčiau - jo palyginimą su „Roborock S5 Max“ ir pačio „Roidmi EVE Plus“ apžvalgą rasite šiuose straipsniuose.

Esmines specifikacijas galite matyti ir žemiau pateiktame paveiksle.

Štai ką apie „Roidmi EVE Plus“​ sako pirkėjai iš Lietuvos

Nors tai visiškai naujas robotas siurblys, tačiau jau turime visai nemažai pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai tvirtina, kad užsakyti robotai iš Lenkijos atkeliauja itin greitai, o pats siurblys geriausias tarp visų esančių rinkoje:

  • 15906****3826: Geriausias robotas. Atkeliavo vos per 5 dienas.
  • pus***nas: Vienas geriausių robotų rinkoje. Esu labai patenkintas gaminio kokybe ir tuo, kaip jis darbuojasi.
  • paulius****clovas: Itin greitas pristatymas. Gavau maždaug per 3 dienas, skaičiuojant nuo užsakymo momento. Esu maloniai nustebintas. Robotas dirba puikiai. Mano nuomone, už tokius pinigus, tai yra puikus pasirinkimas.
  • kestut****alcius: Labai džiaugiuosi šiuo robotu. Viskas yra taip, kaip ir tvirtina pardavėjas. Pakuotėje yra ir daugiakalbė instrukcija, kas ne taip jau dažna tarp Kinijos gamintojų. Puiki siurbimo galia. Labai galingas robotas ir didžiulės talpos baterija. Paprasta, aiški ir intuityvi programėlė. Automatinis atliekų dėžutės ištuštinimas. Ši atliekų surinkimo stotelė yra labiausiai džiuginantis dalykas. Ypatingai, kai palyginu su kitais robotais, kuriuos turėjau. Ko dar norėčiau? Kad robotas darbuotųsi dar tyliau ir būtų kiek mažesnis, kad tilptų po lovomis ir tarp kėdžių kojų. Bet šiaip viskas šaunu.

„Roidmi EVE Plus“ apžvalga:

„Ekstremaliomis sąlygomis“ išbandė naujausią ir turbūt pigiausią pasaulyje robotą siurblį su dulkių surinkimo stotele: „Šiuo metu ir už tokią kainą tai turbūt geriausias robotas, kokį tik galima įsigyti“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()