Išskirtinis „Xiaomi JIMMY“ anonsas ir fantastiškai geri pasiūlymai iš Lenkijos: pristatė net 3 pažangiausius belaidžius dulkių siurblius - žvėriškos siurbimo galios, automatinis kilimų aptikimas, patentuotos filtravimo sistemos ir puikios kainos („JIMMY H8“, „JIMMY H8 Pro“, „JIMMY H9 Pro“ iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„Xiaomi“ ekosistemos kompanija „JIMMY“ ką tik pristatė net 3 belaidžius dulkių siurblius ir tai yra patys pažangiausi bei galingiausi siurbliai, kokius tik kompanija yra pagaminusi. Ir dabar jiems taikomi specialaus anonso pasiūlymai bei siurbliai siunčiami tiesiai iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying skuba informuoti, kad būtent pas juos įvyko šis išskirtinis naujųjų siurblių pristatymas ir dabar taikomos specialaus anonso akcijos.

Šiuo metu - nuo balandžio 6 dienos iki 12 dienos - galima visus naujuosius tris modelius įsigyti už ypatingai geras kainas.

GeekBuying šiuos siurblius siunčia iš Lenkijos sandėlio, tad visais atvejais į Lietuvą jie atkeliaus labai greitai ir be jokios muito rizikos.

Visą informaciją rasite specialiame išpardavimo puslapyje čia.

„JIMMY H8“ - lengvas, maksimaliai galingas ir už geriausią kainą

  • GeekBuying184,99 €;
    • kuponas - JIMMYH8;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

„JIMMY H8“ iš šios trijulės yra pats lengviausias ir pigiausias modelis.

Jis sveria vos 1,49 kg, turi patentuotą horizontalaus ciklono technologiją, papildomai ir HEPA filtrą, kas užtikrina maksimalų ir smulkiausių dulkių sulaikymą.

„JIMMY H8“ turi 500W galios bešepetėlinį elektros variklį, siurbimo slėgis siekia net 25kPa, o siurbimo galia 160AW. Puikūs rezultatai.

 

Siurblys palaiko 3 siurbimo režimus ir vienu įkrovimu dirba 13, 25 ir 60 minučių. Viskas priklauso nuo pasirinkto siurbimo režimo galios.

„JIMMY H8“ turi LED ekranėlį, kuriame rodoma baterijos energijos likutis, pasirinktas siurbimo režimas.

Beje, siurblys automatiškai reaguoja į grindų tipą ir taip užvažiavus ant kiliminės dangos automatiškai padidinama siurbimo galia.

„JIMMY H8“ pakuotėje rasime daugybę keičiamų antgalių bei motorizuotas pagrindinę bei baldams skirtas siurbimo galvas.

Beje, baterija yra išimama, kas yra didelis privalumas. Jei tik bus poreikis, ją bet kada galima bus galima pasikeisti. Dulkių talpa yra 0,5 l, kas taip pat labai normalu.

„JIMMY H8 Pro“ - lengvas ir dar didesnės baterijos belaidis siurblys

  • GeekBuying236,99 €;
    • kuponas - JIMMYH8PRO;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

„JIMMY H8 Pro“ nuo „JIMMY H8“ skiriasi baterijos dydžiu: 3000 mAh vs. 2500 mAh. Dėl to turime ir ilgesnį maksimalų darbo laiką vienu įkrovimu: 70 min. vs. 60 min.

 

Įdomu yra tai, abiejų siurblių atveju baterijos įkraunamos per tą patį laiką: 4-5 val.

Galios ir visais kitais techniniais aspektais tai yra identiški siurbliai. 

Čia tik pakuotėje papildomai turime dar tvirtesnę įkrovimo bei laikymo stotelę ir daugiau papildomų priedų, kaip šepetį ir daug kam labai pravarčią lanksčią žarną.

Na, o visais kitais parametrais „JIMMY H8 Pro“ yra identiškas pigesniam „JIMMY H8“.

„JIMMY H9 Pro“ - maksimali galia už puikią kainą

  • GeekBuying364,99€;
    • kuponas - JMH9PRO;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.;
    • kuponas galioja tik pirmiems 100 vnt.

„JIMMY H9 Pro“ iš šios trijulės yra pats galingiausias siurblys: net 600W elektros variklis, 25 kPa siurbimo slėgis ir 200AW siurbimo galia.

 

Žvėriški skaičiai ir galima teigti, kad tai vienas galingiausių belaidžių dulkių siurblių pasaulyje. Ir dar už puikią kainą. Dyson ir kitų kompanijų panašūs modeliai kainuoja net ir po 2 kartus brangiau.

Be maksimalios galios „JIMMY H9 Pro“ pasižymi ir keičiama 3000 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki 80 minučių.

Bendrai siurblys palaiko 3 siurbimo režimus: 17 min., 30 min. ir 80 min. Irgi sugeba automatiškai aptikti kiliminę dangą ir padidinti siurbimo galią.

Tad nuo aukščiau paminėtų kolegų jis išsiskiria maksimalia galia bei ilgu tarnavimu vienu įkrovimu.

Plius, pakuotėje turime dar daugiau keičiamų antgalių, laikymo stovą ir štai pats pagrindinis „JIMMY H9 Pro“ metalinis vamzdis yra perlenkiamas pusiau, kas labai palengvina siurbimą po baldais ir panašiai.

Beje, čia dar rasime ir specialiai kiliminei dangai skirtą volelį. „JIMMY H9 Pro“ atliekų talpa irgi didžiausia - 0,6 l.

Tad „JIMMY H9 Pro“ yra skirtas tiems, kurie nori maksimalios galios, ilgiausiai tarnaujančio vienu įkrovimu ir su daugiausiai priedų siurblio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()