Už tokią kainą turbūt vienintelė tokia baterija visame Aliexpress: 30 000 mAh talpos, greitasis 18W krovimas, vienu metu įkrauna 3 įrenginius, PD3.0/QC3.0 palaikymas, visos reikiamos jungtys, tūkstančiai pirkimų ir fantastiška kaina („ROMOSS Sense 8P+“ pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai, iš Belgijos, kuponas)  ()

„ROMOSS Sense 8P+“ - įspūdingų parametrų, fantastiškai populiari ir stebėtinai geros kainos išorinė baterija. Turbūt visame Aliexpress nepavyktų už tokią kainą ir dar iš EU sandėlio rasti geresnio pasiūlymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ROMOSS Sense 8P+“ išprinė baterija (PHP30 modelis):

  • Aliexpress18,48 €;
    • 57 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 2,24 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„ROMOSS Sense 8P+“ 30 000 mAh talpos išorinė baterija yra itin populiari tarp Aliexpress pirkėjų - turime beveik 3 700 užsakymų, 1 800 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Stebėtinai puiki statistika.

Ir pirkėjai vienas po kito vardija pagrindinius šios „ROMOSS Sense 8P+“ išorinės baterijos privalumus.

Vienas pagrindinių yra tai, kad čia turime visas reikalingas jungtis: USB, microUSB, C-tipo USB ir Lightning. Tad iš esmės galime įkrauti bet kokio gamintojo telefoną ar kitą įrenginį.

Tuo pačiu labai svarbu pabrėžti, kad „ROMOSS Sense 8P+“ vienu metu gali įkrauti 3 skirtingus įrenginius. Visus palaikomus įkrovimus galite matyti žemiau pateiktoje lentelėje.

 

Taigi, 30 000 mAh arba 99,16Wh talpos „ROMOSS Sense 8P+“ išorinė baterija palaiko greitąjį 18W įkrovimą bei PD3.0, QC3.0, Samsung FAST, Huawei FCP, MTK PE bei kitus krovimo protokolus.

Šaunu ir tai, kad „ROMOSS Sense 8P+“ palaiko dvikryptį krovimą ir pati baterija yra įkraunama 18W krovimu. Tad pilnai bateriją įkrauti galima per 11-12 valandų. Su įprastu laidu, užtikrinančiu 5V/2A krovimą, bateriją įkrausime per 21 val.

671 gramų svorio „ROMOSS Sense 8P+“ baterija turi ir štai tokį LED ekranėlį, kuriame rodoma, kiek pačioje baterijoje liko energijos ir taip pat papildomai yra indikatorius, kuris leidžia suprasti, kada vyksta greitasis telefonų, planšečių ir kitų prietaisų įkrovimas. Beje, šiame ekrane rodoma ir įkrovimo įtampa bei srovė.

„ROMOSS Sense 8P+“ yra puikiai vertinama pirkėjų ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalius įvertinimus.

Vos pora jų tvirtina, kad dėl kažkokių logistikos klausimų iš Belgijos baterija keliavo 20 dienų, bet vis tiek pasiekė Lietuvą. Tuo tarpu kitiems baterijos atkeliavo greitai.

  • T***m: Ką gi aš galiu pasakyti. Atkeliavo greitai. Supakuota gerai, ne vieno įbrėžimo ar pakuotės pažeidimo. Pati išorinė baterija pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų. Kol kas esu labai patenkintas, kaip įkrauna telefono bateriją. Geras daiktas, rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • L***r: Visai gera baterija. Labai didelės talpos, tik, kad kiek didesnė nei tikėjausi. Siuntimas užtruko. Vietoje 7 dienų keliavo 20. Tačiau iki manęs atkeliavo tvarkingoje pakuotėje - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()