Patys pigiausi „Xiaomi“ robotų dulkių siurbliai dabar dar pigiau - juos perka kaip karštas bandeles: plauna, galingai siurbia, talpios baterijos, valdomi su programėle ir puikūs pirkėjų vertinimai - „rekomenduoju kiekvienam vyrui, jis grindis išvalo dar geriau nei žmona“ („Xiaomi Mijia C1“ atsiliepimai, iš Lenkijos, Video, atnaujintas kuponas galioja iki 05-18)  ()

„Xiaomi Mijia C1“ - vienas pigiausių, jei tik ne pats pigiausias kompanijos robotas siurblys. Puikus funkcionalumas, galingas siurbimas, plovimas, išmaniosios funkcijos, daugybė teigiamų pirkėjų bei apžvalgininkų vertinimų ir pagaliau iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mijia C1“ (plauna ir siurbia):

  • Aliexpress - 168,56 €;
    • 30 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

 

  • DHgate155 €;
    • kuponas - KDJSH25 (galioja iki 2021-05-18);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

Sakydami pagaliau Lenkijos sandėlyje mes tikrai neperdedame. Dar prieš pat Kalėdas visus šiuos siurblius išpirko iš Europos sandėlių ir stebėtinai ilgai jų niekaip iki Čekijos ar Lenkijos sandėlių neatveždavo.

Ir praktiškai po 5-6 mėnesių pagaliau jų vėl yra Lenkijos sandėlyje. Čia verta pažymėti ir tai, kad šiuos modeliu pirkėjai labai mėgsta ir išperka itin greitai.

O kuo gi taip mėgsta šiuos „Xiaomi Mijia C1“ siurblius? Išsiaiškinkime.

Be puikios kainos, pirkėjai džiaugiasi ir šių siurblių savybėmis bei valymo kokybe.

 

Tai yra vienas ploniausių robotų rinkoje - vos 8,2 cm storio, kas reiškia, kad jis sėkmingai sugebės išvalyti po įvairiais baldais

Prie giroskopinės navigacijos „Xiaomi Mijia C1“ turi integruotą TOF kamerą, kuri jam padeda vizualiai įvertinti patalpas, o VSLAM algoritmas tiksliai orientuotis aplinkoje ir nupiešti teritorijos žemėlapį. „Xiaomi Mijia C1“ gerai naviguos po kambarius.

Robotas palaiko sausą siurbimą ir grindų plovimą. Čia turime po 4 pagrindinius siurbimo režimus ir 600 ml sausų atliekų dėžutę (su plaunamu HEPA filtru) bei 200 ml vandens talpą

„Xiaomi Mijia C1“ turi 3 vandens padavimo režimus.

Kalbant apie siurbimo galios rodiklius, tai „Xiaomi Mijia C1“ turi 40W galios bešepetėlinį variklį, kuris užtikrina 2500Pa siurbimo slėgį. 

„Xiaomi Mijia C1“ turi 2400 mAh talpos bateriją ir vienu įkrovimu darbuojasi 1-1,5 val. bei gali išvalyti iki 120 m2 plotą. Tokioje kainų kategorijoje geri rezultatai.

„Xiaomi Mijia C1“ turi 15 skirtingų jutiklių, kurie šiam robotui padeda orientuotis aplinkoje, nenukristi nuo aukštų paviršių ir panašiai. O tvirti ratukai leidžia įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis.

Taip pat robotas palaiko Mi Home programėlę, kuria galima valdyti šį robotą dulkių siurblį, stebėti valymo eigą, pasirinkti siurbimo režimą.

„Xiaomi Mijia C1“ siūlo ir tokias papildomas galimybes, kaip konkrečios vietos valymą, galima programėlėje nurodyti draudžiamas teritorijas, sudaryti tvarkaraščius, kad konkrečią vietą siurblys valytų konkrečiu metu, ir kt.

 

„Xiaomi Mijia C1“ yra geras robotas mažiems ir vidutinio dydžio namams bei patalpoms, kuriose yra ploni ir vidutinio storio kilimai. „No-go“ zonos leidžia robotą pritaikyti tokioms vietoms į kurias nenorite, kad jis važiuotų. Pavyzdžiui, vaikų žaidimo aikštelė. Labai geros kainos ir funkcionalumo robotas.

„Xiaomi Mijia C1“ pirkėjų atsiliepimai

Įvairiose parduotuvėse „Xiaomi Mijia C1“ robotus dulkių siurblius jau yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų ir turime galybę pozityvių apžvalgininkų bei pirkėjų atsiliepimų.

Ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir atsiliepimas labai trumpas bei konkretus - „dirba tobulai“. O čia keletas išsamiausių pirkėjų atsiliepimų:

  • D***v (pirkėjas iš JAV): Puikus pardavėjas, išsiuntė siurblį jau kitą dieną po apmokėjimo. Pats siurblys taip pat idealus. Išėmiau iš pakuotės, vos keli pajungimo veiksmai ir jau galima naudotis. Viskas paprasta ir nesudėtinga. Prie WiFi namų tinklo jungiasi momentaliai, iškart atkeliavo programinės įrangos atnaujinimas. Mano atveju 34 m2 plotą išvalė per 17 minučių ir tam sunaudojo 35 % baterijos. Jei trūksta energijos, pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir  tęsia darbą. Užtenka ir standartinio siurbimo režimo, kad surinktų visas atliekas. Pirmiausiai po teritoriją važinėja zigzagų trajektorija, o pabaigoje apvažiuoja perimetru. Programėlėje galima rinktis iš 4 siurbimo režimų ir 3 vandens padavimo lygių (1 foto). Vienu metu gali ir siurbti, ir plauti. Naudojuosi siurbliu paskutinius kelis mėnesius ir veikia puikiai. Labai geras robotas, esu labai patenkintas.
  • A***v (pirkėjas iš Rusijos): Labai šaunus robotas ir dirba 100 % taip, kaip ir nurodo gamintojas. Pirmas sausas valymas truko 51 min. Namų plotas 62 m2. Kaip jis darbavosi stebėjome visa šeima. Ir per pirmą kartą pririnko beveik pilną atliekų dėžutę. Baterijos energijos sumažėjo nuo 100 iki 60 %. Iškart perjungiau robotą į grindų plovimą. Vandens talpa buvo pusiau pilna ir jos užteko išplauti tam pačiam kambarių plotui. Tam sunaudojo 18 % baterijos. Trūkumai? Nuo grindų reikia surinkti visu smulkius daiktus, kaip žaislai ir panašiai. Jei kėdės visiškai lengvai pastumiamos, tai geriau jas užkelkite ant stalo. Kitu atveju robotas jas vis stumdys. Apibendrinus, dabar šį robotą naudojame kasdien ar kas dvi dienas ir galiu jį rekomenduoti kiekvienam vyrui. Robotas grindis išvalo dar geriau nei žmona :) O ir ji dabar nuolat patenkinta, kad pačiai nereikia po namus suktis su šluota.
  • I***v (pirkėjas iš Rusijos): Geriausias pagalbininkas norint palaikyti grindų švarą. Neturiu absoliučiai jokių priekaištų. Robotas dirba idealiai. Vieno įkrovimo užtenka išvalyti 70 m2 plotą. Ir nors čia nėra LIDAR navigacijos sistemos, bet robotas neįtikėtinai gerai orientuojasi aplinkoje. Išvalo visus kambario kampelius ir dėl savo kompaktiškumo sugeba surinkti nešvarumus po baldais. Puikus daiktas.
  • W***k (pirkėjas iš Lenkijos): Robotą man iš Vokietijos atsiuntė per kelias dienas. Supakuotas į dvi dėžes, viskas saugiai ir tvarkingai. Prie WiFi jungiasi momentaliai, patogi programėlė. Išsaugo nupieštus patalpų žemėlapius, po kambarį orientuojasi stebėtinai tiksliai. Išvalo visas vietas ir tą daro kokybiškai. Beje, rekomenduoju prieš plovimą pirmiau atlikti sausą grindų siurbimą ir surinkti atliekas. Taip pasieksite geresnį valymo efektyvumą. Tikrai šaunus robotas. Seniai tokio norėjau. Labai džiaugiuosi įsigijęs. Rekomenduoju.

 

 

Plačiau apie „Xiaomi Mijia C1“ robotą apžvalgoje, kurią jau peržiūrėjo daugiau kaip 253 000 kartų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()