Įspūdingi pasiūlymai iš Vokietijos: su kuponu nerealiai geros kainos lazerinis graviruoklis ir šiuo metu perkamiausias bei apžvalgininkų giriamas „Samebike LO26“ elektrinis dviratis - „įveikus 10 000 km jis yra toks pats geras, kaip ir tą dieną, kai jį įsigijau“ (iš Vokietijos, kuponas, Video)  ()

Specialus rinkinukas iš Vokietijos:

- „TOTEM S“ - puikios galios, funkcijų bei kainos lazerinis graviruoklis;

- „Samebike LO26“ elektrinis dviratis - 350W variklis, 10Ah baterija ir iki 60 km nuvažiuojamas atstumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TOTEM S“ - puikios galios, funkcijų bei kainos lazerinis graviruoklis

  • Cafago - 235,99 €;
    • kuponas CC4904;
    • iš Vokietijos, tad jokių muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.;
    • ribotas kiekis.

„TOTEM S“ lazerinės graviravimo staklės - arba lazerinis graviruoklis - yra puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti jau turimus savo daiktus.

Labai gerai, kad pakuotėje iškart gausime visas reikalingas detales ir papildomus priedus. Beliks tik surinkti šį lazerinį graviravimo įrenginį.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi įrankiai bei instrukcija, o ir apžvalgininkas bei gamintojas tvirtina, kad iš esmės šis procesas užtruks 10-20 min.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas pabrėžia puikią „TOTEM S“ pagaminimo kokybę.

Turime metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 300 x 300 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Taigi, „TOTEM S“ surinkti užtruks išties trumpai ir tada beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti Benbox, GrblController, LiteFire, Laser GRBL ar kitą programą ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

 

Graviruoklis suderinamas Windows operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus.

Šis graviruoklis gali graviruoti plieną, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Galios užtenka ir pjovimui.

Atkreipiame dėmesį, kad šis graviruoklis yra 40W galios.

Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau, palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

Šaunus lazerinis graviruoklis ir plačiau apie „TOTEM S“, kaip jį surinkti, bandymai su skirtingomis medžiagomis - šioje apžvalgoje:

„Samebike LO26“ elektrinis dviratis - 350W variklis, 10Ah baterija ir iki 60 km nuvažiuojamas atstumas

  • Cafago - 764,99 €;
    • iš Vokietijos, tad jokių muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.;
    • ribotas kiekis.

„Samebike LO26“ yra vienas galingiausių elektrinių dviračių - 350W variklis, 10Ah baterija, iki 60 km nuvažiuojamas atstumas.

 

Tai itin tvirtas, pirkėjų ir apžvalgininkų labai giriamas elektrinis dviratis.

Į akis labai krenta „Samebike LO26“ galingas 350W elektros variklis ir 48V 10Ah talpos baterija. Toks derinukas leidžia vien tik elektra nuvažiuoti iki 35-40 km., o papildomai minant pedalus net iki 60 km.

Labai geri rezultatai. Be to, baterija yra įkraunama per 4 valandas, o tai taip pat puikus rezultatas.

Baterijos turi įdiegtas apsaugos nuo perkaitimo, trumpo jungimo ir perkrovos, kas padės kuo ilgiau išlaikyti kokybišką baterijos tarnavimą.

Tiek gamintojas, tiek iš šiuos elektrinius dviračius turintys pirkėjai bei apžvalgininkai pabrėžia jų puikią pagaminimo kokybę.

„Samebike LO26“ yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 21 pavara, LED žibintais ir t.t.

Verta paminėti ir tai, kad ant vairo turime visus valdymo mygtukus bei rankenėles. Be to, čia yra ir USB jungtis, tad pritvirtinus telefoną - bus galima įkrauti pastarojo bateriją. Patogus ir praktiškas dalykas.

Čia turime ir ryškų LCD ekraną, su papildomu apšvietimu, kas reiškia, kad informacija gerai matoma ir dienos metu.

Pačiame ekrane matysime elektrinio dviračio baterijos būseną, įkrovos lygį, važiavimo greitį - maksimalus greitis siekia 30 km/h, pasirinktą pavarą, nuvažiuotą atstumą.

 

„Samebike LO26“ yra sulankstomas elektrinis dviratis.

Štai kokie „Samebike LO26“ išmatavimai, kai jis išlankstytas - 177 x 82 x 104 cm, ir kai sulankstytas - 103 x 37 x 104 cm. Akivaizdu, jog šis elektrinis dviratis nesunkiai tilps į automobilio bagažinę.

„Samebike LO26“ sveria 25,5 kg., tad jis yra labiau skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važinėti iki 150 kg svorio asmenys.

„Samebike LO26“ yra labai kokybiškas, tvirtas, galingas, funkcionalus ir tiesiog šaunus elektrinis dviratis.

Su tokiu dviračiu galima važinėti praktiškai bet kokiais keliais ir kaip tvirtina štai šis apžvalgininkas, su „Samebike LO26“ jau įveikęs 10 000 km - ir po tiek kilometrų „Samebike LO26“ yra toks pats geras, kaip ir tą dieną, kai jį įsigijau:

Dar viena šauni „Samebike LO26“ apžvalga (kroatų kalba):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()