„Xiaomi“ ekosistemos robotas, kuris sukels revoliuciją? Už tokią kainą turbūt pats protingiausias robotas rinkoje su fantastiška 3D erdvės atpažinimo technologija ir puikiais vertinimais - „Į Lietuvą pristatė vos per 4 dienas. Palyginom su Roborock S5 Max, tai nugalėtojas akivaizdus. Dreame yra Nr.1!“ („Dreame Bot L10 Pro“ atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„Dreame Bot L10 Pro“ - vienas naujausių „Xiaomi“ ekosistemos robotų dulkių siurblių. Pažangiausi techniniai sprendimai, labai gera kaina ir nuostabūs apžvalgininkų bei pirkėjų vertinimai. Štai ką jie sako apie šį puikų robotą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Dreame Bot L10 Pro“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas):

  • Aliexpress333,10 € (tokia kaina bus nuo 06-21; 10:00 val.);
  • Aliexpress321,60 € (tokia kaina bus nuo 06-21; 10:00 val.);
    • 31 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„Dreame Bot L10 Pro“ pasižymi tokiomis savybėmis, kad panašių savybių konkurentai kainuoja bent 100-150 eurų brangiau.

Viena svarbiausiųjų „Dreame Bot L10 Pro“ savybių yra ženkliai atnaujinta ir gerokai pažangesnė nei konkurentų LiDAR navigacijos sistema.

Brangesnių robotų LiDAR jutiklis yra aukštai virš roboto, dėl to jis nemato daiktų, kurie yra žemiau jo padėties (ant grindų), pvz: šlepečių, laidų, numestų šratinukų ir pan.

Norint, kad tai „Dreame Bot L10 Pro“ matytų, priekyje gamintojas dar papildomai įdiegė lazerinius jutiklius, kurie veikia kartu su atnaujintu LiDAR ir taip kuriamas 3D vaizdas nuo pat grindų iki lubų.

Ypatingai populiarus „Roborock S5 Max“ to negali išvis. Štai „Roborock S6 MaxV“ siūlo panašų sprendimą, bet kaina šio roboto gerokai didesnė - „Roborock S6 MaxV“ apžvalgą rasite čia.

 

Dėka tokių išskirtinių techninių sprendimų bei daugybės integruotų jutiklių, šis „Dreame Bot L10 Pro“ robotas žaibiškai įvertina aplinką ir nupiešia patalpų 3D žemėlapius.

„Dreame Bot L10 Pro“ yra visiškai paprasta aptikti kliūtis, kambaryje esančius baldus bei kas labai svarbu - ant grindų besimėtančius žaislus, laidus ir kitus įvairius daiktus bei juos apvažiuoti.

Su tokia navigacija, patalpų matymu, roboto įsipainiojimas į laidus ar koks nors įstrigimas tampa praktiškai neįmanomas.

Šis robotas sugeba tiksliai nuskenuoti patalpą ir realiai matyti tai, ko ir kiti pažangiausi bei kur kas brangesni robotai tiesiog nemato dėl savo konstrukcinių ir technologinių apribojimų.

Puiki technologinė naujovė. Labai reikšmingas robotų evoliucinis žingsnis į priekį, dėl kurio šį robotą giria pirkėjai ir apžvalgininkai (apžvalgas rasite teksto pabaigoje aut. past.).

Kitas svarbus „Dreame Bot L10 Pro“ privalumas - galia.

Gamintojas tvirtina, kad šis robotas aprūpintas bešepetėliniu elektros varikliu ir roboto galia siekia 46W, kas leidžia pasiekti 4000Pa siurbimo slėgį. Įspūdingų parametrų robotas.

Tokie galios rodikliai mums leidžia aiškiai suprasti, kad „Dreame Bot L10 Pro“ puikiai susiurbs tiek smulkias dulkes, tiek ir stambesnes atliekas.

 

Tuo pačiu visada galima programėlėje pasirinkti norimą siurbimo lygį. Jų čia turime 4. Ir visos atliekos bus susiurbtos į 570 ml sausų atliekų talpą.

Šaunu ir tai, kad „Dreame Bot L10 Pro“ turi integruotus jutiklius, kurie robotui leidžia aptikti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią. Tokia šaunia funkcija gali pasigirti vis dar ganėtinai retas robotas dulkių siurblys.

„Dreame Bot L10 Pro“ taip pat palaiko ir grindų plovimą. Turime 270 ml vandens talpą, palaikomi 3 plovimo režimai, už vandens padavimą yra atsakinga elektronika.

Labai gerai, kad „Dreame Bot L10 Pro“ vienu metu palaiko tiek sausą, tiek ir drėgną grindų valymą, tad taip taupomas laikas.

Gamintojas tvirtina, kad su vienu vandens užpylimu „Dreame Bot L10 Pro“ išplaus net iki 200 m2 plotą. Čia, žinoma, viskas priklausys nuo to, kokį pasirinksite vandens padavimo lygį.

„Dreame Bot L10 Pro“ aprūpintas ir net 5200 mAh talpos baterija, o tai yra išties didelė baterija.

Ji pilnai įkraunama per 2,5 val. bei leis išvalyti iki 250 m2 plotą. Puikūs rezultatai.

Ir jei „Dreame Bot L10 Pro“ pritrūktų energijos baigti užduočiai, tai robotas pats grįš prie įkrovimo stotelės, įkraus bateriją ir tęs darbą nuo ten, kur baigė.

„Dreame Bot L10 Pro“ robotas aprūpintas pažangiausiais techniniais sprendimais, įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis ir palaiko išmaniąją programėlę bei net valdymą balsu, pasitelkus tokius balso asistentus, kaip Amazon Alexa.

 

Programėlėje galėsime pilnai valdyti „Dreame Bot L10 Pro“ robotą, rinktis siurbimo bei plovimo režimus, papildomus valymo režimus, nurodyti draudžiamas teritorijas, virtualias sienas, zonuoti kambarius ir taip priskirti norimas valymo užduotis, ir t.t.

„Dreame Bot L10 Pro“ puikios kainos ir funkcionalumo robotas dulkių siurblys. Jį vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress jau yra įsigiję daugiau kaip 2 060 pirkėjų, turime virš 700 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9 balų įvertinimą.

Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų įvertinimą ir džiaugiasi labai greitu pristatymu bei pačiu robotu:

  • T***M (pirkėjas iš Lietuvos): Į Lietuvą vos per 4 dienas. Super greitas pristatymas. Likau nustebęs, kokia aukšta siurblio pagaminimo ir veikimo kokybė. Mano bičiulis prieš savaitę užsisakė Roborock S5 Max. Palyginom, tai Dreame modelis yra kur kas geresnės pagaminimo kokybės. Dėl to sutarėm abu vienbalsiai ir be ginčių. Valymo kokybė abiejų robotų yra panaši. Aukščiausia klasė ir didesnių skirtumų neaptikome. Visgi, kainos/kokybės santykiu nugalėtojas akivaizdus - Dreame yra Nr.1! 1 foto, 2 foto.

Kitų šalių pirkėjai taip pat labai džiaugiasi „Dreame Bot L10 Pro“ robotu ir tuo, kaip jis puikiai darbuojasi:

  • X***x (pirkėjas iš Rusijos): Prieš įsigydamas šį siurblį peržiūrėjau ir perskaičiau visas apžvalgas bei atsiliepimus, kokius tik pavyko surasti. Ir visi šį robotą labai gyrė. Galvoju, OK, išbandysiu iš aš. Juolab, kad kaip tik už gerą kainą ieškojau naujo roboto. Ir žinote, esu patenkintas, kaip vaikas Kalėdų rytą. Robotas yra NUOS-TA-BUS! Naudoju 2 savaites ir neradau nei smulkiausio dalyko prie kurio galėčiau prikibti. Tiesiog. Pagaminimo kokybė - superinė. Darbo kokybė - absoliučiai jokių priekaištų. Robotas protingas ir puikiai juda po teritoriją. Net nėra ką svarstyti, labai rekomenduoju. 1 foto, 2 foto.
  • C***u (pirkėjas iš JAV): Puikus robotas. Pristatė itin greitai ir kokybiškai bei saugiai supakuotą. Paprastas naudojimasis. Belieka įsidiegti Mi Home programėlę ir pridėti siurblį. Robotas kalba įvairiomis kalbomis, yra ir ispanų. Išbandžiau robotą praktiškai ir jis darbuojasi labai kokybiškai. Puikiai įvertina aplinką, piešia bei išsaugo žemėlapį, į baldus nesitranko. Protingas robotas. Man patinka ir tai, kad robotas vienu metu palaiko sausą bei drėgną valymą - labai taupomas laikas. Puikus robotas. Rekomenduoju. Tikrai nesigailėsite.
  • P***i (pirkėjas iš Nyderlandų): Prieš tai naudojau Xiaomi Roborock S5. Labai geras robotas ir man ilgai tarnavęs. Turiu pasakyti, kad Dreame ganėtinai panašus, tik dar papildomai atnaujintas robotas. Pažangesnis ir pranašesnis už S5. Tą galiu patvirtinti drąsiai. Puikiai dirba ant įvairių paviršių. Labai gerai orientuojasi ir užtikrina išmaniąsias funkcijas. Aukščiausios klasės robotas. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

 

​Apžvalgininkai „Dreame Bot L10 Pro“ taip pat vertina labai teigiamai ir teigia, kad tai puikus kainos/kokybė/funkcionalumo atstovas.

„Dreame Bot L10 Pro“ apžvalga:

Dar viena šauni apžvalga, daug testų rezultatų:

Roboto apžvalgos rusų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()