Dar geresnė ir už perkamiausią Aliexpress kolonėlę? Puikus garsas, galingi žemi tonai, milžiniška baterija ir labai gera kaina („Divoom Voombox Pro“ ir „Anker Soundcore Motion+“ palyginimas, iš Lenkijos, kuponai, Video)  (2)

„Anker Soundcore Motion+“ yra ypatingai populiari belaidė garso kolonėlė, tačiau ir „Divoom Voombox Pro“ labai greitai populiarėja. Pirkėjai duoda aukščiausius balus, o ir šių kolonėlių garso palyginimas privers susimąstyti, kas geriau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Anker Soundcore Motion+“ pati perkamiausia kompanijos kolonėlė:

 

„Divoom Voombox Pro“ kolonėlė:

„Divoom Voombox Pro“ - labai sparčiai populiarėjanti belaidė garso kolonėlė. Ir pirkėjai jai duoda itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

„Divoom Voombox Pro“ kolonėlė yra labai tvirto dizaino ir atitinka IPX5 standartą, tad yra atspari vandeniui. Metalo ir sutvirtinto plastiko korpusas leidžia šią kolonėlę drąsiai naudoti lauke.

Kolonėlė yra gana kompaktiško dydžio ir sveria 1,44 kg. Priimtinas svoris tokio tipo kolonėlei.

Puiku ir tai, kad čia turime visus reikalingus valdymo mygtukus, su kuriais ir pasirinksime garso takelį, Bluetooth 5.0 ar NFC ryšiu kolonėlę suporuosime su telefonu ar kita kolonėle bei gausime Stereo garsą, per kolonėlę galėsime kalbėtis su paskambinusiais pašnekovais ir t.t.

„Divoom Voombox Pro“ kolonėlė turi 6 garsiakalbius: 2 pasyvūs, 2 žemų ir 2 aukštų tonų. Iš viso turime 40W galios belaidę garso kolonėlę su 80-20KHz atsako dažniu.

Ypač pabrėžiami žemi tonai bei jų sodrumas ir tai, kad garsas nuo kolonėlės sklinda 360 laipsnių kampu, tad tai puiki kolonėlė muzikos klausytis lauke.

Pliusas ir tas, kad „Divoom Voombox Pro“ turi per USB jungtį įkraunamą (per 4-5 val.) net 10 000 mAh talpos bateriją, kurios energijos klausytis muzikai užteks iki 18 val. Tuo pačiu prie šios kolonėlės galima prijungti telefoną ir įkrauti jo bateriją. Labai pravarti funkcija pramogaujant gamtoje.

O ką siūlo populiarioji „Anker Soundcore Motion+“?

„Anker Soundcore Motion+“ yra įspūdingai populiari belaidė garso kolonėlė. Tai pati populiariausia kompanijos kolonėlė.

Turime virš 15 100 užsakymų, 7 100 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9/5 balų įvertinimą. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje. 

Pirkėjai ir apžvalgininkai dažnai tvirtina, kad iki 100 dolerių, tai yra geriausia garso kolonėlė.

Šias kolonėles įsigiję žmonės iškart pabrėžia tai, kad „Anker Soundcore Motion+“ belaidė kolonėlė aprūpinta visa gausa garsiakalbių. Čia jų turime net 6: du pasyvūs garsiakalbiai, 2 neodimio žemų dažnių garsiakalbiai ir dar du atsakingi už aukštus dažnius.

Ir taip, „Anker Soundcore Motion+“ atitinka Hi-Res sertifikatą, palaiko Qualcomm aptX technologiją ir galia siekia 30W, su 50-40KHz atsako dažniu. Visas šis derinukas leidžia užtikrinti aukščiausios kokybės garsą.

Apie puikią „Anker Soundcore Motion+“ belaidės kolonėlės garso kokybę kalba tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

Taip pat pabrėžiama ir tai, kad kolonėlės korpusas yra labai tvirtas, metalas ir kokybiška guma, kolonėlė atspari vandeniui (IPX7) ir aprūpinta net 6700 mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu muzikos galima klausytis iki 12 val., o tai yra labai geras rodiklis.

Šias kolonėles įsigijusiems taip pat patinka, kad „Anker Soundcore Motion+“ yra suporuojama Bluetooth 5.0 ryšiu su telefonais ir taip iš jų galima groti muziką.

Palaikoma ir specialiai kolonėlei skirta programėlė ir turime keletą jau įdiegtų muzikos grojimo režimų bei garso vienodintuvą (EQ), tad galime leidžiamą garsą reguliuoti pagal savo asmeninius poreikius.

Ir kurią kolonėlę rinktis?

Štai čia ir matote pagrindines šių kolonėlių savybes bei skirtumus. Galia truputi skiriasi: 40W vs. 30W. Tuo pačiu ir „Divoom Voombox Pro“ garsą skleidžia 360 laipsnių kampu.

Baterija didesnė „Divoom Voombox Pro“ kolonėlėje, o ir papildomai galimybė įkrauti telefoną yra puiku.

Tačiau „Anker Soundcore Motion+“ yra aukštesnis IPX7 standartas, tad dar labiau atspari vandeniui, atitinka Hi-Res sertifikatą, palaiko Qualcomm aptX technologiją bei programėlę ir EQ. 

Esmė, žinoma, yra garsas. Ir štai šiame vaizdo įraše labai gerai palygintos šios dvi kolonėlės. Jokių kalbų, vien garso įrašų leidimas per abi kolonėles, esant skirtingam atstumui.

Ir nors abejų kolonėlių garso kokybė labai gera, bet mums atrodo, kad atviroje vietoje, lauke, geriau skambėtų „Divoom Voombox Pro“.

O ką Jūs manote? Pasidalinkite savo pastebėjimais komentaruose. Ypač būtų naudinga išgirsti atsiliepimus tų, kurie šias kolonėles jau yra įsigiję ir išbandę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: