AliExpress parduotuvės rekomendacija: net 6000Pa, su plovimu ir siurbimu, UV dezinfekcija ir puikios kainos robotas („ABIR G20S“ robotas, kuponas, iš EU sandėlių)  ()

ABIR parduotuvė turi specialų pasiūlymą technologijos.lt skaitytojams ir labai rekomenduoja atkreipti dėmesį į jų karščiausią naujieną - „ABIR G20S“ robotą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR G20S“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas):

  • Aliexpress162 € (su kuponu);
    • kuponas - AELT15;
    • perkant per APP -  171 €;
    • rinkitės siuntimą iš Kinijos sandėlio (iš tikrųjų per keletą dienų atsiųs iš EU sandėlio);
    • siuntimas nemokamas.

Kuo pasižymi „ABIR G20S“ robotas?

Aukščiausios klasės pagaminimo kokybė

Gamintojas garantuoja, kad vos 7,6 cm storio „ABIR G20S“ yra pagamintas iš aukščiausios klasės medžiagų.

Štai robotas aprūpintas japonišku NIDEC bešepetėliniu elektros varikliu, kas yra standartas tarp pažangiausių robotų.

 

Taip pat atnaujinta giroskopinė navigacija, 4-ių branduolių lustas bei SLAM algoritmas, įdiegta net 38 jutiklių (apsauga nuo kritimo nuo laiptų, kliūčių vengimo ir t.t.) ir visa tai leidžia robotui puikiai orientuotis aplinkoje, piešti 2D žemėlapius, juos išsaugoti, planuoti valymą ir naudotis kitomis išmaniomis galimybėmis.

Tuo pačiu „ABIR G20S“ turi du šoninius šepetėlius, kas leidžia dar geriau surinkti atliekas, ypač palei kambario kraštines, ir nukreipti į centre esančią siurbimo angą.

Čia turime ir atnaujintą V-tipo dizaino pagrindinį šepetį. Gamintojas teigia, kad toks dizainas leidžia geriau pakelti sunkesnes atliekas bei išvalyti kiliminę dangą.

Siurbimas ir plovimas vienu metu

„ABIR G20S“ vienu metu gali siurbti ir plauti grindis. Čia turime dvigubą talpą, kurią sudaro 350 ml sausų atliekų talpa ir 300 ml vandens talpa.

Vandens padavimą reguliuoja integruota elektronika ir galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų.

Tad „ABIR G20S“ vienu metu atliks du darbus ir taip sutaupys laiko.

Uraganinis 6000Pa siurbimas ir vos 55dB garsas

Gamintojas tvirtina, kad šis „ABIR G20S“ robotas užtikrina net iki 6000Pa siurbimo slėgį, kas yra įspūdinga. Tai vienas geriausių rezultatų rinkoje. Įprastai robotai sugeba užtikrinti iki 2000-3000Pa rodiklį.

6000Pa siurbimas reiškia tai, kad „ABIR G20S“ lengvai išvalys ir giliausius kiliminės dangos sluoksnius bei susiurbs didelį kiekį atliekų.

Tuo pačiu čia turime 3 galios pasirinkimo režimus, tad galima rinktis reikiamą lygį ir taip sumažinti energijos sąnaudas bei garso lygį.

Pastaruoju klausimu gamintojas tvirtina, kad robote įdiegta 7-ių lygių triukšmo slopinimo technologija ir robotas dirba kur kas tyliau nei konkurentai. Siekia vos iki 55dB, kas yra tikrai puiku.

Atnaujinta triguba filtravimo sistema ir UV dezinfekcija

Gamintojas teigia, kad „ABIR G20S“ tuo pačiu atlieka ir paviršių UV dezinfekciją, kas šiais laikais yra akivaizdus privalumas.

Puiku ir tai, kad čia turime trigubą filtravimo sistemą, į kurią įeina ir HEPA filtras, dėl ko bus sulaikomos pačios smulkiausios dalelės.

Kas dar svarbu?

„ABIR G20S“ valdomas su programėle bei pasitelkus balso asistentus: Alexa ir Google Home.

Programėlėje galėsite matyti išsaugotus žemėlapius, jie yra atnaujinami/patikslinami. Gamintojas teigia, kad kambarius galima zonuoti ir priskirti norimas užduotis, sudaryti tvarkaraščius.

Taip pat rinktis siurbimo galią, plovimą, valymo režimus: konkrečios vietos valymą, palei kambario kraštines, standartinį valymą ir t.t.

Robotas įsimena kur baigė darbuotis ir įkrovęs bateriją tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

Beje, „ABIR G20S“ robotas aprūpintas 2600 mAh baterija, kurios energijos užtenka darbuotis 120 minučių ir išvalyti iki 180 m2 plotą.

Per programėlę gausite ir roboto programinės įrangos atnaujinimus. Šaunių savybių ir labai geros kainos robotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()