Sutaupyk net $172.5 pirkdamas „Xiaomi ROIDMI Eve Plus Robot Vacuum“: specialus pasiūlymas Lietuvai Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos proga (AliExpress pardavėjo rekomendacija, iš Lenkijos, Video)  ()

Oficialus „Xiaomi ROIDMI Eve Plus Robot Vacuum“ pardavėjas išplatino pranešimą, jog nuo liepos 1 d. daugelis valymo prietaisų AliExpress parduodami su labai geromis nuolaidomis, o Lietuvai pardavėjas paruošė specialius kuponus Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos proga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Roidmi EVE Plus“ - naujausias ir puikaus funkcionalumo bei kainos „Xiaomi“ ekosistemos siurblys:

  • Aliexpress321,3 € / 364.99$  (kaina be PVM)
    • net $172.5 pigiau - su kuponais, kuriuos pritaikys automatiškai;
    • papildomas kuponas: ROIDMI20  (-20$)
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Oficialus pardavėjas Aliexpress šiuo metu taiko specialias nuolaidas ir šį pažangų robotą parduoda $172.5 pigiau. Pardavėjas skelbia, kad tai praktiškai net 30% pigiau, nei jis parduodamas įprastai.

Ir kuo gi pasižymi šis puikios kainos robotas? Ar rasime lazerinę navigacijos sistemą? Ar palaiko 2 in 1 siurbimą bei plovimą? Ar turi automatinę atliekų ištuštinimo stotelę? Į visus klausimus galima atsakyti - TAIP.

 

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ netgi turi „dezodoruojančių dalelių generatorių“, pašalinantį į atliekų maišelį surinktų atliekų bakterijas bei blogą kvapą.

Tai reiškia, kad robotas ne tik pats privažiuos prie atliekų ištuštinimo stotelės, iš jo konteinerio bus išsiurbtos atliekos, bet ir tuo pačiu jos bus nukenksmintos bei galės 3 litrų atliekų maišelyje būti laikomos iki 60 dienų. Tiek įprastai to atliekų maišelio užtenka.

Taigi, dėka įrengto HEPA filtro ir plačiai (net medicinoje) naudojamos „Active Oxygen“ dezinfekcinės technologijos bus nukenksminti įprasti buitiniai kenkėjai, kaip: dulkių erkutės, mikrobai, įskaitant Escherichia coli, Candida albicans, Staphylococcus aureus; toksiškos cheminės medžiagos, kaip formaldehidas, benzenas ir TVOC; ir pašalinti cigarečių bei kvepalų kvapai.

Kai atliekų stotelėje esantis atliekų maišas prisipildys, o įprastai tai nutinka kas du mėnesius, beliks tik jį išimti iš stotelės ir išmesti į atliekų konteinerį. Jokio tiesioginio kontakto su atliekomis, paprasta ir higieniška.

Be to, LED ekrane rodoma informacija apie atliekų nukenksminimą ir atliekų maišelio prisipildymą.

Atliekų surinkimo stotelė yra 850W galios ir pasiekia net 23kPa išsiurbimo slėgį, dėl to kuo lengviausiai išvalys siurblio turimą 300 ml sausų atliekų talpą.

Ketvirtos kartos LDS navigacija, išmani žemėlapių kūrimo sistema, 2700 Pa siurbimas, V formos pagrindinis šepetys, du šoniniai šepetėliai, grindų plovimas „Y“ formos maršrutu ir vienu įkrovimu 250 min. darbo laikas. Puikių parametrų robotas garantuos namų švarą.

Šiuo metu „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ yra vienas geriausių, jei tik ne pats geriausias robotas tokioje kainų kategorijoje.

Naujausi techniniai sprendimai, puiki kaina, daugybė teigiamų pirkėjų vertinimų ir apžvalgininkų atsiliepimų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()