Fantastiškas AliExpress anonsas ir toks išmanusis šalmas, kokio dar tikrai nematėte: 360 laipsnių švietimas, su automatiniu įsijungimu/išsijungimu bei reagavimu į stabdymą, programėle bei SOS pranešimo išsiuntimu nukritus ir dar daugiau („LIVALL EVO21“, kuponai, Video)  ()

„LIVALL EVO21“ - išskirtinis dviratininkų šalmas. Stebėtina kiek čia daug įdomių ir naudingų techninių sprendimų. Tikrai ne veltui šis šalmas šluoja tarptautinius apdovanojimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„LIVALL EVO21“ šalmas:

„LIVALL EVO21“ šauniausius jo technologinių sprendimų panaudojimo pavyzdžius galite pamatyti šiame vaizdo įraše.

Atkreipkite dėmesį ir į tai, kad šiuo metu galima rinktis iš skirtingų spalvų bei dviejų dydžių šalmų: vidutinio arba didelio dydžio. Čia jau asmeniškai belieka išsirinkti, atsižvelgiant į galvos dydį.

Pakuotėje gausime patį šalmą, nuotolinį šalmo valdymo pultelį, šalmo baterijos įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

„LIVALL EVO21“ yra išskirtinis dviratininkų šalmas. Išmanus įrenginys, kuris jau šluoja tarptautinius apdovanojimus.

Tarp jų ir prestižinis šiais metais gautas Vokietijos IF apdovanojimas aukso kategorijoje - pačioje aukščiausioje iš visų.

Kuo gi „LIVALL EVO21“ toks išskirtinis?

Pirmiausiai, tai aukščiausios klasės pagaminimo kokybe.

„LIVALL EVO21“ maksimalus tvirtumas yra įvertintas ir CE EN1078 AS/NZA 2063 sertifikatais. O tai reiškia, kad šis šalmas perėjo aukščiausius tvirtumo standartus ir maksimaliai apsaugo juos dėvinčių asmenų galvas.

Plius, „LIVALL EVO21“ yra lengvas šalmas - sveria vos 350 gramus.

Taip pat jame yra įrengtos ventiliacijos angos, tad galva išlieka kvėpuojanti. Priekyje yra specialios angos pasikabinti akiniams nuo saulės ir tvirti dirželiai pilnai reguliuojami.

Verta pažymėti ir tai, kad „LIVALL EVO21“ šalmas atitinka IPX5 standartą, tad yra atsparus vandeniui.

Įspūdingai atrodo ir tai, kad šalmas iš visų pusių yra padengtas šviečiančiais žibintais. Tad iš esmės turime 360 laipsnių kampu šviečiantį šalmą ir taip aplinkiniai iš toli Jus matys.

Šaunu ir tai, kad čia galima keisti švietimo spalvas bei gamintojas tvirtina, kad šalmo šviesas aplinkiniai matys net už 200 metrų atstumo.

Kalbant apie tas šviesas, tai čia yra daugybė įdomių techninių sprendimų.

Pavyzdžiui, šalme yra specialūs jutikliai, kurie sugeba įvertinti, kai dviratininkas sustoja ir taip šalmo gale esantys žibintai automatiškai pakeičia švietimo režimą.

Kitas įdomus dalykas yra susijęs su posūkių rodymu.

Pakuotėje esantį nuotolinio valdymo pultelį belieka pritvirtinti prie dviračio ir prieš darant posūkį paspausti reikiamą rodyklę - taip automatiškai šalmo nugarėlėje pradės šviesti posūkio signalas.

Atlikus posūkį teliks paspausti rodyklę į viršų ir toliau važiuoti tiesiai. Jei darote dar vieną posūkį, vėl paspaudžiate reikiamą rodyklę ir t.t.

Šalme yra ir dar daugiau jutiklių, dėl kurių nusiėmus/užsidėjus šalmą - automatiškai išsijungia/įsijungia žibintai. Netgi įvažiavus į tamsesnę aplinką tie žibintai įsijungia automatiškai. Fantastiškas dalykas.

Kaip jau galėjote suprasti, „LIVALL EVO21“ turi integruotą 600 mAh bateriją ir gamintojas tvirtina, kad su pakuotėje esančiu įkrovikliu ją įkrovus per 3 val. - energijos užteks net 10 valandų arba iki savaitės esant įprastiniam kasdieniam važinėjimuisi.

Ir čia dar ne visos „LIVALL EVO21“ šalmo įdomybės. „LIVALL EVO21“ turi ir specialiai dedikuotą programėlę bei palaiko automatinį SOS pranešimo išsiuntimą.

Gamintojas tvirtina, kad tereikia įsidiegti LIVALL programėlę bei „LIVALL EVO21“ šalmą Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su Android/iOS telefonais ir taip gausime papildomų funkcijų.

Programėlėje iškart galima nurodyti asmenį(-is), kurie gaus SOS pranešimą, kai nukrisite nuo dviračio. Šalme yra ir tokie jutikliai, kurie aptinka kritimą ir iškart duoda komandą išsiųsti pagalbos pranešimą su tiksliomis Jūsų koordinatėmis. Jei kritimas menkas ir nieko blogo nenutiko, tai galima tą žinutę greitai atšaukti.

Taip pat programėlė suteikia ir tokių funkcijų, kaip šalmo baterijos energijos likučio rodymą, nuvažiuoto atstumo, laiko, trajektorijos ir kitų rodmenų pateikimą.

„LIVALL EVO21“ - įspūdingas dviratininkų šalmas. Aukščiausias lygis ir technologijų panaudojimo pavyzdys. Atrodytų toks paprastas daiktas, o turi šitokią gausą įdomių ir naudingų techninių sprendimų.

Jei ieškote aukščiausios klasės šalmo, tai „LIVALL EVO21“ yra būtent tai. Belieka tik išsirinkti reikiamą dydį ir norimų spalvų modelį. O jų yra bent keletas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()