Wiibuying rekomenduoja: su kuponais ir iš Lenkijos monstrinės galios elektriniai paspirtukai - net iki 5600W galia, 60V 30Ah baterijos, 85 km/h greitis ir puiki kaina („OBARTER X5“, „OBARTER X3“, „OBARTER X1“, kuponai, iš Lenkijos, Video)  ()

Geriausi pasiūlymai iš Lenkijos:

- „OBARTER X5“ elektrinis paspirtukas - sulankstomas, Off-road tipo paspirtukas, su 13 colių ratais, hidrauliniais diskiniais stabdžiais, 2 x 2800W bešepetėliniais varikliais, 60V 30Ah baterija, maks. 85 km/h greičiu, LED ekranu;

- „OBARTER X3“ elektrinis paspirtukas - Sulankstomas, Off-road tipo paspirtukas, su 11 colių ratais, hidrauliniais diskiniais stabdžiais, 2 x 1200W bešepetėliniais varikliais, 48V 20Ah baterija, maks. 65 km/h greičiu, LED ekranu;

- „OBARTER X1“ elektrinis paspirtukas - Sulankstomas, Off-road tipo paspirtukas, su 10 colių ratais, diskiniais stabdžiais, galiniame rate 800W bešepetėlinis variklis, 48V 21Ah baterija, maks. 45 km/h greičiu, vienu įkrovimu iki 40-50 km, LED ekranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu Wiibuying su kuponais ir iš Lenkijos išparduoda žvėriškos galios elektrinius paspirtukus.

Ir labai svarbu yra tai, kad visus mokesčius sutvarko Wiibuying, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Belieka pasinaudoti šiame tekste pateikiamais nuolaidų kuponais, sumokėti reikiamą sumą ir greitai paspirtukas bus pristatytas Jums į namus.

Beje, perkant bet kurį iš šiame tekste paminėtų el. paspirtukų - dovanų kiekvienas gausite šalmą. Dovana automatiškai į užsakymo krepšelį įkris pačioje užsakymo pabaigoje.

„OBARTER X5“ elektrinis paspirtukas

„OBARTER X5“ - tai tikras monstras.

Sulankstomas, Off-road tipo paspirtukas, su 13 colių ratais, hidrauliniais diskiniais stabdžiais, 2 x 2800W bešepetėliniais varikliais, 60V 30Ah baterija, maks. 85 km/h greičiu, LED ekranu.

„OBARTER X5“ turi du variklius, kiekviename rate po 2800W galios. Ir tai leidžia įveikti net 55 laipsnių įkalnes bei pasiekti net 85 km/h greitį. Yra 3 greičio režimai.

60V 30Ah baterijos energijos užteks įveikti 65-75 km, kas taip pat yra labai gerai. Didžiulės talpos baterija yra įkraunama per 11 val.

„OBARTER X5“ yra sulankstomas, masyvus elektrinis paspirtukas. Sveria 56 kg. Pagamintas iš metalo ir aliuminio, su amortizatoriais gale bei priekyje, LED žibintais, 13 colių ratais, atlaiko iki 120 kg svorį, atitinka IP54 standartą ir galima važinėtis nuo -20°C iki +100°C temperatūroje. Tikras bekelės monstras.

„OBARTER X5“ yra įspūdingai galingas elektrinis paspirtukas ir ką jis sugeba - galite pažiūrėti šioje apžvalgoje:

„OBARTER X3“ elektrinis paspirtukas

„OBARTER X3“ - dar vienas monstrinis elektrinis paspirtukas.

Sulankstomas, Off-road tipo paspirtukas, su 11 colių ratais, hidrauliniais diskiniais stabdžiais, 2 x 1200W bešepetėliniais varikliais, 48V 20Ah baterija, maks. 65 km/h greičiu, LED ekranu.

Iš esmės „OBARTER X3“ yra kiek kuklesnių parametrų „OBARTER X5“ versija ir čia jau mažesnės galios varikliai, baterija, tuo pačiu nuvažiuojamas atstumas bei greitis.

Tačiau „OBARTER X3“ pagaminti lygiai taip pat kokybiškai, super tvirto rėmo, su šiais paspirtukais taip pat pilnai galima važinėtis bekelės keliais ir patirti daug smagių akimirkų.

„OBARTER X1“ elektrinis paspirtukas

„OBARTER X1“ - labai galingas ir puikios kainos elektrinis paspirtukas.

Sulankstomas, Off-road tipo paspirtukas, su 10 colių ratais, diskiniais stabdžiais, galiniame rate 800W bešepetėlinis variklis, 48V 21Ah baterija, maks. 45 km/h greičiu, vienu įkrovimu iki 40-50 km, LED ekranu, LED žibintai, IP54, paspirtukas sveria 30,7 kg ir atlaiko iki 120 kg apkrovas. Rimtas įrenginys už gerą kainą.

Svarbi informacija

Wiibuying tvirtina, kad dėl daugumoje Europos Sąjungos šalių esančių greičio ribojimo įstatymų, šie paspirtukai iškart atkeliauja su greičio limitu - iki 25 km/h.

Tačiau greičio limitus šiems įrenginiams galima panaikinti ir tada atrakinti jų maksimalią galią bei greitį. Jei to norite, tiesiog parašykite Wiibuying trumpą žinutę ir jie atsiųs Video medžiagą, kaip tą padaryti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()