Pasaulinė premjera bei fantastiškos kainos „Xiaomi“ ir „70mai“ laikrodžio pasiūlymas: 5ATM, deguonies kiekio kraujyje matavimas, iki 21 d. tarnaujanti baterija ir net valdymas balsu („Maimo Watch“ išmanusis laikrodis, kuponas, iš Prancūzijos, Video)  ()

„Maimo Watch“ - „Xiaomi“ ir „70mai“ kompanijų naujausias išmanusis laikrodis. Šaunių savybių ir puikios kainos įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Maimo Watch“ išmanusis laikrodis (modelis WT2105):

„Maimo Watch“ vaizdo įrašas.

Tai yra pasaulinė premjera ir šiuo metu galima rinktis iš įvairių laikrodžių spalvų modelių.

Taip pat drauge su laikrodžiais galima įsigyti ir papildomų keičiamų silikoninių dirželių.

„Maimo Watch“ yra „Xiaomi“ ir „70mai“ kompanijų naujausias išmanusis laikrodis. 

„70mai“ gerai žinome dėl jų gaminamų automobilinių vaizdo registratorių bei kitų automobiliams skirtų produktų, o dabar kompanija pristato ir išmanųjį laikrodį „Maimo Watch“.

Metalinio korpuso, su PC+ABS elementais, silikoniniais keičiamais dirželiais, net 1,6 colių LCD ir į prisilietimus reaguojančiu spalvotu ekranu.

Šaunu ir tai, kad „Maimo Watch“ palaiko daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų ir netgi galima susikurti individualų ekraną, įkelti norimą nuotrauką ar paveikslėlį.

Labiausiai „Maimo Watch“ džiugina savo funkcionalumu. Puikaus dizaino ir pagaminimo kokybės išmanusis laikrodis palaiko 13 sporto šakų, tarp kurių rasime ir plaukimą baseine bei atvirame vandens telkinyje.

„Maimo Watch“ atitinka 5ATM standartą, tad laikrodis pilnai atsparus vandeniui ir su juo galima nardyti iki 50 metrų gylyje. 

Įdomu yra ir tai, kad pasirinkus bėgimo režimą, galima matyti, kaip realiu laiku matuojami rezultatai lyginami su bičiulių pasiekimais.

Pavyzdžiui, bėgant tam tikrą atstumą iškart laikrodyje rodoma kokiu atstumu (metrais) yra atsiliekama arba pirmaujama prieš bičiulį. Žinoma, čia reikia, kad ir artimas žmogus turėtų „Maimo Watch“ laikrodį ir tada jų duomenys yra sinchronizuojami per Maimo Fit programėlę. Labai įdomi funkcija.

„Maimo Watch“ ne tik nuolat skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, bet ir tuo pačiu matuoja širdies ritmą bei deguonies kiekį kraujyje.

Pastarasis dalykas leis greitai įvertinti esamą sveikatos būklę.

„Maimo Watch“ su Android bei iOS įrenginiais poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu ir išsami informacija pateikiama Maimo Fit programėlėje.

Tiek laikrodis, tiek programėlė palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, ispanų, italų, prancūzų ir kt.

„Maimo Watch“ įvertina bendrą fizinę veiklą, kas leidžia palaikyti sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą. Laikrodis informuoja apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, kada metas atsigerti vandens ir kt.

Įdomu yra ir tai, kad „Maimo Watch“ galima valdyti balsu, pasitelkus Amazon Alexa balso asistentę. Labai įdomus techninis sprendimas.

„Maimo Watch“ taip pat geba rasti telefoną, palaiko nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, informuoja apie gaunamus skambučius/socialinių tinklų/programėlių/SMS pranešimus, yra žadintuvas, laikmatis, orų prognozė, ekrano apšviestumo lygio valdymas bei kvėpavimo treniruotė ir streso lygio matavimas.

Didelis pliusas ir tas, kad su magnetiniu įkrovikliu per 2,5 val. įkraunamos 300mAh talpos baterijos energijos užtenka net iki 21 dienos. Aktyvavus visas funkcijas, laikrodis vienu įkrovimu darbuosis iki 10 dienų. Labai geri rezultatai.

Apibendrinus, „Maimo Watch“ net labai vertas dėmesio išmanusis laikrodis. Naudingos, įdomios ir visos reikiamos funkcijos, puikus dizainas bei pagaminimo kokybė už ypatingai gerą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()