Norite labai gero el. paspirtuko pigiau nei 200€? Speciali Cafago akcija iš Vokietijos: už mažiausią kainą superinis elektrinis paspirtukas - idealus paaugliams ir puikiai tinka suaugusiems („Niubility N1“, iš Vokietijos, kuponas, Video)  ()

„Niubility N1“ - labai gero kainos ir kokybės santykio elektrinis paspirtukas. Šaunių savybių, tvirtas ir puikiai tinkantis įvairaus amžiaus žmonėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Niubility N1“ elektrinis paspirtukas:

  • Cafago - 186,99 €;
    • nuolaidų kuponas CCN1B;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja 50-70 € brangiau;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Pabrėžiama, kad visus mokesčius sutvarko Cafago, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Plačiau apie pirkimą iš Cafago galite paskaityti čia.

„Niubility N1“ yra šaunus elektrinis paspirtukas. Kaip už tokią kainą, jis pasižymi labai geromis savybėmis.

„Niubility N1“ yra tvirto, aviacijoje naudojamo aliuminio rėmo elektrinis paspirtukas, sveria vos 12 kg ir yra lengvai sulankstomas. Atlaiko net iki 120 kg apkrovas.

Kai išlankstytas - 1054 x 436 x 1150 mm, o kai sulankstytas - 1054 x 436 x 480 mm.

„Niubility N1“ turi LED žibintus, atšvaitus, atlenkiamą kojelę bei funkcionalų ekranėlį, kuriame matyti važiavimo greitis, atstumas, baterijos lygis ir kt.

„Niubility N1“ aprūpintas 250W galios elektros varikliu ir įkraunama 36V 7.8Ah baterija. Toks derinys leidžia su šiuo elektriniu paspirtuku vienu įkrovimu nuvažiuoti 25 km bei pasiekti iki 25 km/h greitį ir įveikti 15 laipsnių įkalnes. Tikrai geri rezultatai.

8,5 colių dydžio pneumatinės padangos leis užtikrintai jaustis važiuojant įvairiais paviršiais. O dvigubai stabdžiai - E-ABS ir diskiniai - užtikrins maksimalų saugumą ir greitą sustojimą.

Gamintojas tvirtina, kad šiuo „Niubility N1“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 120 kg svorio žmonės ir turintys daugiau kaip 13 metų.

Pačios vairo šakės aukštis yra reguliuojamas, o tai dar vienas privalumas, dėl kuriuo „Niubility N1“ paspirtuku bus patogu važinėtis tiek paaugliams, tiek ir suaugusiems.

„Niubility N1“ apžvalga (prancūzų kalba):

„Niubility N1“ apžvalga (italų kalba):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()