Visiška naujiena! Su nuolaidų kuponais net 100€ pigiau nei Lietuvoje naujausias „Segway Ninebot F40“ - liko tik 28 vnt! (Kuo skiriasi nuo „MAX G30“, kuris iš jų geresnis)  ()

Akcija galioja tik iki rugsėjo 15 d.

Iš Lenkijos sandėlio

Liko tik 28 vnt!

120 kg | 350W | 367Wh | 40 km | 30 km/h


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Segway Ninebot F40“​ - naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas. Labai dailaus dizaino, puikių savybių ir kainos įrenginys.

„Segway Ninebot MAX G30“​ - pats populiariausias kompanijos elektrinis paspirtukas. Nuostabių specifikacijų, kainos ir kokybės įrenginys, kurį masiškai perka ir giria tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

„Segway Ninebot MAX G30“​ pirkėjų atsiliepimus ir apžvalgas galite rasti čia.

Tačiau kompanija pristatė ir naują elektrinio paspirtuko modelį - „Segway Ninebot F40“, kuris dabar išparduodamas už fantastiškai gerą kainą, tik pasiūla labai ribota. 

Pasižiūrėkime kuo jis skiriasi nuo „Segway Ninebot MAX G30“​ ir ar verta jį imti. 

„Segway Ninebot MAX G30“​ ir „Segway Ninebot F40“​ palyginimas

Pats pirmasis į akis krentantis skirtumas yra kaina. Naujasis „Segway Ninebot F40“​ el. paspirtukas vidutiniškai kainuoja 100-200 eurų pigiau. Tad kainos atžvilgiu, tai yra dar patrauklesnis pasirinkimas.

O kaip gi su techninėmis specifikacijomis? Čia yra svarbių niuansų.

  • variklio galingumas - abu modeliai po 350W, varikliai yra bešepetėliniai;
  • įkalnių įveikimas - abu įveikia iki 20 laipsnių;
  • baterijos talpa - 551Wh vs. 367Wh ir čia pranašumą turi brangesnis MAX G30;
  • baterijos įkrovimo greitis - 6 val. vs. 6,5 val., tad minimalus pranašumas MAX G30;
  • vienu įkrovimu nuvažiuojama iki 65 km vs. 40 km., rimtas MAX G30 pranašumas;
  • abu paspirtukai stabdymo metu įkrauna baterijas;
  • abu palaiko po 3 važiavimo režimus - maks. greitis iki 30 km;
  • E-ABS ir diskiniai stabdžiai;
  • abu turi po 10 colių dydžio ratus, LED ekranėlius, LED šviesas priekyje, žibintai gale, šonuose atšvaitai, greiti sulankstymo mechanizmai, atitinka IPX5 reitingą (atsparumas vandeniui), Bluetooth programėlės;
  • F40 dar tvirtesnis rėmas ir atlaiko iki 120 kg apkrovas, o MAX G30 iki 100 kg;
  • F40 lengvesnis - 15,8 vs. 18 kg;
  • ir F40 šiek tiek kompaktiškesnių išmatavimų: išlankstytas -  1143 x 480 x 1160 mm vs. 1167 x 472 x 1203 mm; sulankstytas - 1143 x 480 x 495 mm vs. 1167 x 472 x 534 mm.

Kalbant apie dizainą, tai iš žemiau pateiktų abiejų paspirtukų realių nuotraukų galite lengvai ir patys nuspręsti, kuris paspirtukas yra gražesnis.

Daugiau realių foto rasite ir paspaudę paspirtukų nuorodas bei nukeliavę į pirkėjų atsiliepimus. Beje, abu modelius pirkėjai vertina puikiai ir jau daug yra pirkimų iš Lietuvos.

Mūsų tautiečiai džiaugiasi puikiu pardavėju, labai greitu pristatymu į Lietuvą ir aukščiausios kokybės paspirtukais.

Tad kurį rinktis: jau puikų vardą užsitarnavusį „Segway Ninebot MAX G30“​ ar šaunią „Segway Ninebot F40“ naujieną?

Jei asmeninės finansinės galimybės leidžia išleisti daugiau ir norite maksimumo, tada rekomenduojame „Segway Ninebot MAX G30“​. Už tokią kainą, tai yra geriausias el. paspirtukas rinkoje. Tokių specifikacijų ir už tokią kainą analogų tiesiog nėra.

Jei norite pigesnio el. paspirtuko, dar tvirtesnio rėmo, lengvesnio bei kompaktiškesnio, tokio pat galingo variklio ir kitų puikių specifikacijų, bet su mažesnės talpos baterija ir vienu įkrovimu nuvažiuoti iki 40 km Jums yra visiškai užtektinai, tada tikrai geriau rinktis „Segway Ninebot F40“.

„Tai naujas bestseleris - garantuotai. M365 ilgai buvo rinkos standartu, bet šis paspirtukas jį lenkia praktiškai viskuo“: TOP 6 priežastys, kodėl „Segway Ninebot MAX G30“ yra pats geriausias - nuo save pasigydančių padangų iki nuostabaus nuvažiuojamo atstumo („Segway Ninebot MAX G30“ apžvalga, lietuvių atsiliepimai, iš Lenkijos, kuponas, Video)

„Segway Ninebot F40“ apžvalga:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()