Tai jau vyksta priešais mūsų akis: kaip Kinijos prekės ženklai verčia prakaituoti „Sony“, „Samsung“, „Dyson“ ir net „Apple“ bei ką tokio padarė „Roidmi“?  ()

Vykstant globalizacijai - Kinijos gamybos pramonė auga kaip ant mielių. Ir geriausios kokybės pramoninės prekės, ypač elektronika ir svarbiausios įrenginių dalys, dabar atkeliauja iš Kinijos.

Štai ir praėjusių metų pabaigoje į prestižinį „Fortune 500“ sąrašą pateko net 124 įmonės, įsikūrusios būtent žemyninėje Kinijoje (įskaitant ir Honkongą).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis daugiau arbatos, kiniško maisto, drabužių, elektrinių transporto priemonių, išmaniosios buitinės technikos ir iš žolelių gaminamų odos priežiūros produktų pramonės šakų kompanijų demonstruoja didžiulį potencialą tapti pasaulinio lygio prekių ženklais.

Kinija jau dabar tiekia pasauliui aukščiausios kokybės produktus ir vis dar tai daro konkurencingomis kainomis.

Per pastarąjį dešimtmetį Kinijos išmaniosios elektronikos prekės ženklai agresyviai veikė pasaulinėje rinkoje ir, pripažinkime, keldami didžiulę įtampą tokiems gigantams, kaip: „Sony“, „Samsung“, „Dyson“ ir net „Apple“.

„Xiaomi Roidmi Eve Plus“ - „naujasis Dysonas“ iš Kinijos

Lietuvoje - €439

Oficiali Roidmi svetainė su papildoma informacija.

„Xiaomi“, „OnePlus“ ir „DJI“ - vienos garsiausių ir jau įsitvirtinusios Kinijos kompanijos pasaulinėje rinkoje.

Prie šių prekės ženklų drąsiai jungiasi ir „Roidmi“, kuri jau tapo pirmaujančiu Kinijos prekės ženklų atstovu valymo įrenginių sektoriuje.

Jaunos „Roidmi“ kompanijos pagrindinis tikslas nuo pat pradžių buvo sukurti aukščiausios klasės, pažangiausiais techniniais sprendimais aprūpintus rankinius ir robotus dulkių siurblius.

Nuo to momento, kai kompanija buvo įkurta, o tai įvyko 2015-ais metais, „Roidmi“ jau pateikė daugiau nei 200 technologijų patentų. Maksimalus produktyvumas ir pažanga.

2020 m. „Roidmi X30“ pakėlė prekės ženklą į kitą lygį: buvo surinktas rekordinis sutelktinis finansavimas – 30 mln. Tais pačiais metais „Roidmi“ tapo pirmuoju Kinijos dulkių siurblių prekės ženklu, kuris atidarė savo parduotuvę prabangioje universalinėje parduotuvėje Harrods.

2021 metais „Roidmi“ pristatė savaime sterilizuojantį robotą dulkių siurblį „Roidmi Eve Plus“. Novatoriška „dezinfekuojanti ozonavimo“ technologija sunaikina iki 99,99 % bakterijų, virusų ir parazitų bei pašalina kvapus iš surinktų buitinių atliekų. Tai veiksmingai užkerta kelią antrinei taršai ir apsaugo žmonių sveikatą.

Tarp daugybės atliekų ištuštino stoteles turinčių robotų, „Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ išsiskiria šia specialia atliekų sterilizavimo funkcija.

Verta paminėti, kad „Roidmi“ įkūrėjų komandą, lygiai taip pat kaip ir „Dyson“, sudaro technologijų bei dizaino profesionalai.

„Roidmi“ įkūrėjas Wang Zhiqiang yra tikras „moksliukas“. Ir „Roidmi“ į technologijų plėtrą investavo daug daugiau, nei kiti dulkių siurblių prekės ženklai.

Natūralu, kad dėl visų šių priežasčių „Roidmi“ dabar turi pranašumą nuožmioje pasaulinėje konkurencijoje ir savo rankose turi lyderiaujančias rankinių bei robotų dulkių siurblių technologijas.

Vis pažangesnių technologijų manija yra dar vienas dalykas, kuriuo panašios „Roidmi“ ir „Dyson“.

„Roidmi stulbinantis augimas pavertė šią kompaniją viena pirmaujančių Kinijos įmonių. O su aukštos kokybės, patogiais vartotojui, inovatyviais ir  aukštos klasės produktais Roidmi yra pasirengusi įgyvendinti dar drąsesnę viziją“, - įsitikinęs kompanijos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: