Iš Lenkijos ir su kuponais sulankstomi saulės įkrovikliai: 28W, įkrauna kelis prietaisus, atsparūs vandeniui ir su ampermetru - nuostabus daiktas keliaujant  ()

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos

24 mėn. garantija

28W | 23,5% efektyvumas | su ampermetru

USB jungtys | įkrauna skirtingus įrenginius

IPX4

Sulankstomi | kompaktiški


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mėgstantys pakeliauti po gamtą dažnai susiduria su tradicine problema - kur įkrauti telefonų, kamerų ir kitų įrenginių baterijas?

Galima su savimi pasiimti išorines baterijas, bet jos užima daug vietos, yra sunkios ir jų energijos resursai taip pat yra riboti. Kur kas geresnis sprendimas yra sulankstomi saulės įkrovikliai.

Ir šiuo metu su kuponais iš Lenkijos juos galima įsigyti už labai priimtinas kainas.

Svarbu: visoms prekėms suteikiama 24 mėn. garantija + visi mokesčiai jau yra sutvarkyti + pristatymas į Lietuvą itin greitas + 30 dienų pinigų grąžinimo galimybė.

BigBlue 28W - sulankstomas saulės įkroviklis

  • dabar kainuoja - $81;
  • 10% nuolaida su kuponu VIP10.

Iškart pažymima, kad visi saulės įkrovikliai atitinka aukščiausius kokybės standartus bei turi visuotinai pripažintus sertifikatus: CE, FCC, PSE ir RoHS.

BigBlue 28W yra 28W galios sulankstomas saulės įkroviklis. Energijos konvertavimo rodiklis siekia 21.5-23.5%.

Šis įkroviklis turi net 3 USB jungtis ir kiekviena jų palaiko iki 5V/2.4A įkrovimą.

Gamintojas pažymi ir tai, kad įdiegtos įvairios apsaugos sistemos bei saulės įkroviklis automatiškai parenka reikiamus krovimo rodiklius.

Galima prijungti iOS bei Android įrenginius bei DSLR kameras.

Puiku yra tai, kad saulės įkroviklis yra lengvai sulankstomas ir tada yra 28 x 16 x 3,3 cm dydžio bei vos 600 gr. svorio. 

Tuo pačiu atitinka ir IPX4 standartą, tad jam yra nebaisus lietus bei drėgmė. Šaunus daiktas bekeliaujant ir norint įkrauti savo įrenginius.

BigBlue 28W - sulankstomas saulės įkroviklis su ampermetru

  • dabar kainuoja - $59,99;
  • $20​ nuolaida su kuponu 20OFF.

Čia turime dar geresnės kainos sulankstomą saulės įkroviklį, kuris dar tuo pačiu turi integruotą ampermetrą.

Toks dalykas yra visai pravartus, nes ekranėlyje galima bus matyti, koks gi konkrečiu metu yra pasiekiamas saulės panelės efektyvumas ir taip atrasti geriausią kampą, Saulės spindulių atžvilgiu, bei greičiausiai įkrauti įrenginius.

Šis saulės įkroviklis atitinka tuos pačius tarptautinius standartus, efektyvumo rodikliai irgi tokie patys, turi įdiegtus jau paminėtus saugos standartus, automatiškai parenka geriausią įkrovimo greitį.

Šiuo atveju tik vietoje 3 USB jungčių jau turime 2 USB jungtis. Naudojant vieną - maks. 5V/2.4A; naudojant abi - maks. 5V/4A.

Tad tai dar pigesnis ir taip pat aukščiausios kokybės sulankstomas saulės įkroviklis. Kokybės ir kainos santykis yra puikus.

Belieka tik išsirinkti tą modelį, kuris geriausiai patenkins asmeninius poreikius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()