„Redroad V17“ - karščiausia naujiena ir ko gero geriausias belaidis dulkių siurblys už „Black Friday“ kainą: tokio pasiūlymo negalima praleisti (Video, „Redroad V17“)  ()

Visai neseniai pristatytas išskirtinis „Redroad V17“ siurblys sulaukė didžiulio dėmesio. Ir ypatingai dėl savo dvigubo valymo volelio, dvigubo HEPA filtro ir kitų pažangiausių technologijų už stebėtinai gerą kainą.

„Redroad V17“ jau plačiai visuomenei nušviestas Lenkijoje, Rusijoje, Turkijoje, o toliau kompanija plėtrą planuoja į JAV, Vokietiją ir kitas šalis.

Per Lenkijoje startavusį bei internete vykusį „Color Match Competition“ renginį buvo oficialiai pristatytas „Redroad V17“ ir sulaukė didžiulio populiarumo. Dešimtys tūkstančių dalyvių, milijonai peržiūrų ir garsiausių interneto įžymybių bei žiniasklaidos palaikymas padarė „Redroad V17“ laukiamiausiu dulkių siurbliu 2021 m.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialus „Black Friday“ išpardavimo pasiūlymas

Specifikacijos

„Redroad V17“ specifikacijos trumpai

  • Metai: 2021 m.
  • Galia: 155 AW, 26500 Pa, 3 režimai | 450W, 3.0 kartos bešepetėlinis variklis
  • Triukšmas: 65 dB
  • Baterija: išimama 2500mAh baterija, veikia iki 60min vienu įkrovimu. Kraunama įdėjus į laikiklį arba į siurblį ir prie jo prijungus krovimo kabelį. Įkrovimas per 3.5 val.
  • Filtras: dvigubas HEPA filtras, įėjime HEPA 12, išėjime HEPA 13, sulaikomos 0,1μm dalelės, 99.97% oro išvalymo efektyvumas
  • Dulkių surinkimas: 600ml dulkių indelio talpa
  • Masė: variklio masė be antgalių - 1,62 kg
  • Antgaliai | Vamzdžiai | Jungtys: 5 skirtingi antgaliai | Specialus motorizuotas antgalis kilimams ir grindims - dedasi du šepetėliai, komplekte yra 2 vnt kietoms grindims ir 2 vnt kilimams, galima laisvai keisti konfigūraciją 
    3 vamzdžiai - standus vamzdis grindims, lankstus perėjimas valymui po grindimis, lanksti šlanga automobilio valymui.
  • Laikiklis: tvirtinamas prie sienos, telpa visi antgaliai ir siurblys, automatinis krovimas įstačius siurblį
  • Ekranas: spalvotas LCD ekranas, rodomas režimas, baterijos likutis
  • Papildomos savybės: labai stilingas, super gero dizaino dulkių siurblys

Kodėl „Redroad V17“ yra toks mėgstamas? Be nuostabios išvaizdos, yra dar keletas esminių priežasčių

1. Belaidžių dulkių segmente pirmaujantis siurbimas

„Redroad“ variklis dirba esant 120 000 aps./min. ir, dėka optimizuotos ortakio konstrukcijos, sukuria 155AW siurbimo galią bei 26 500Pa siurbimo slėgį, o tokioje kategorijoje, tai yra didžiausias rodiklis.

2. Dvigubi ritininiai voleliai visų tipų grindims

„Redroad V17“ iškart naudoju 2 volelius. Į standartinį pakuotės turinį įeina 2 kilimų voleliai ir 2 kietų grindų voleliai, kuriuos galite laisvai sujungti 3 skirtingais būdais. Tad juos derinant tarpusavyje galima pasiekti maksimalų kilimų bei kietų grindų valymo efektyvumą.

3. Įvairūs priedai

„Redroad V17“ siūlo stulbinančią priedų įvairovę, dėka kurių galėsite išvalyti bet kurią namų ir automobilio vietą: motorizuota pagrindinė valymo galvą su voleliais ir LED; siauras antgalis su LED; platus antgalis ir žarna; motorizuota galva baldams; dulkių šepetėlis; ir prailginimo vamzdelis.

4. Dvigubi HEPA filtrai preciziškam oro valymui

„Redroad“ kompanija šį „Redroad V17“ siurblį aprūpino dvigubais HEPA filtrais. Oro įsiurbimo angoje yra H12 HEPA filtras, kuris išvalo iš aplinkos įsiurbiamą orą, taip apsaugodamas variklį ir 12 kūgių cikloninę dulkių atskyrimo sistemą 99,97% efektyvumu.

Oro išleidimo anga su H13 HEPA sulaiko iki 0,1 mikrono daleles, įskaitant dulkių erkutes, pelėsių sporas ir žiedadulkes. HEPA filtrai išvalo orą chirurgiškai preciziškai.

Puikaus dizaino, galingas, naujausiais techniniais sprendimais aprūpintas dulkių siurblys su Juodojo Penktadienio nuolaida. Tokio pasiūlymo tiesiog negalima praleisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()