Už rekordiškai žemas kainas puikiai apžvalgininkų vertinami „Xiaomi Viomi V3“ robotai ir konkurentams į kailį duodantys „Xiaomi Viomi A9“ belaidžiai siurbliai (Video)  (2)

Žemiausia kaina!

Ribotas kiekis

Galioja iki 2021 12 31

Iš Vokietijos

1) „Xiaomi Viomi V3“ - apžvalgininkų giriamas, sausai ir drėgnai valantis robotas dulkių siurblys;

2) „Xiaomi Viomi A9“ belaidis dulkių siurblys - įspūdingai efektyvi motorizuota siurbimo galva ir nuostabi kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Viomi V3“

486 € -237,01€ 486 €

248,99 €

Imu!

iš Vokietijos

49 % nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir kaip matyti iš pirmųjų apžvalgininkų testavimų, tai yra tikrai dėmesio vertas produktas.

Įdomu yra ir tai, kad „Viomi V3“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

Šiuo metu šis robotas parduodamas už mažiausią kainą.

„Viomi V3“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra galingias siurblys - 2600 Pa siurbimo galia.

Štai kuo apžvalgininkus džiugina „Viomi V3“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Be to, su „Viomi V3“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Puikus funkcionalumas.

Kalbant apie „Viomi V3“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. O tai taip pat yra užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„Viomi V3“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„Viomi V3“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„Viomi V3“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais lenkia „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja pigiau. Puikus variantas.

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie „Viomi V3“, jo galimybes ir kaip jis darbuojasi:

Dar viena šauni ir išsami roboto apžvalga:

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Viomi A9“

268,85 € -158,86€ 268,85 €

109,99 €

Imu!

iš Vokietijos

60 % nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„VIOMI A9“ yra naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys. Labai simpatiškas, puikių specifikacijų ir kainos įrenginys.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai tvirtina, kad tai labai geras kainos ir kokybės įrenginys ir viskas veikia taip, kaip nurodo gamintojas.

 

Kuo gi pasižymi „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys?

Ganėtinai gausiu pakuotės turiniu. Pakuotėje rasime visko, ko tik gali prireikti. Skirtingi ir lengvai keičiami antgaliai, siurblio bei jo priedų laikymo ir tuo pačiu įkrovimo stotelė.

Didelė galia. „VIOMI A9“ turi bešepetėlinį ir 400W galios variklį, kuris užtikrina 120AW siurbimo galią ir 23kPa siurbimo slėgį. Labai geri rodikliai ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

120AW pilnai užtenka nuo grindų pakelti stambesnėms atliekoms bei išvalyti gilesnius kilimų ir patalynės sluoksnius.

O kadangi pakuotėje yra skirtingų keičiamų antgalių, tai su šiuo siurbliu galima išvalyti įvairaus tipo grindis, kilimus, baldus, automobilio saloną, sunkiai pasiekiamas vietas ir t.t.

3 siurbimo režimai. „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys palaiko 3 valymo režimus ir taip baterijos energijos užtenka iki 60 minučių:

  • ECO - 60 min,
  • Standartiniame - 33 min,
  • Maksimalios galios - 10 min. 

Vienu įkrovimu galima išvalyti iki 380 m2 plotą. Geras rezultatas.

Talpi ir keičiama baterija. Šaunu ir tai, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas 2500mAh talpos baterija.

Ji yra išimama ir taip bateriją galima įkrauti atskirai. Arba tiesiog siurblį pakabinti ant laikymo stotelės ir čia įkrauti jo bateriją.

Ant korpuso yra šviesos indikatoriai, tad visada žinosime kiek gi baterijoje yra likę energijos.

Lengvas siurblys ir patogiai ištuštinama atliekų dėžutė. „VIOMI A9“ yra kompaktiškas ir lengvas belaidis dulkių siurblys. Sveria vos 1,5 kg.

400 ml talpos atliekų dėžutė yra ištuštinama vos vieno mygtuko paspaudimu. Labai patogus dalykas.

Oro filtravimo sistema. Svarbu ir tai, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas 5 lygių filtravimo sistema.

Čia yra ir multiciklonas, ir H12 lygio HEPA filtras bei kiti filtrai, kurių bendra kombinacija leidžia sulaikyti kone visas dulkes ir į aplinką išleidžiamas švarus oras.

Sulaikoma 99,9 proc. iki 0,3 mikrono dydžio dalelių. Tad galima atsisveikinti su dulkėmis, erkėmis ir kitais alergenais.

Beje, filtro dalys yra plaunamos, kas yra ir patogu, ir leis sutaupyti.

Motorizuota siurbimo galva su LED pašvietimu. Labai geri dalykai. Įvairiomis kryptimis pasukama ir papildomai motorizuota galva leis išvalyti gilesnius kilimų sluoksnius, o LED pašvietimas užtikrins patogų darbavimąsi tamsesnėse patalpų vietose.

Ir „VIOMI A9“ testavimas rodo, kad šio siurblio motorizuota galva yra viena geriausių tokioje kainų kategorijoje. Net lenkia kur kas brangesnius modelius.

Apibendrinus galima sakyti, kad „VIOMI A9“ yra puikus variantas visiems, kurie už žemiausią kainą nori turėti kokybiškai pagamintą, funkcionalų ir didele siurbimo galia pasižymintį belaidį dulkių siurblį.

Čia labai geras vaizdo įrašas, kuriame yra išbandomi 4 „Xiaomi“ ekosistemos belaidžiai dulkių siurbliai: VIOMI A9 vs. Roborock H6 vs. ROIDMI X20 vs. Dreame V9.

Jokių kalbų, tik testavimas. Labai gerai parodoma, kaip siurbliai dirba skirtingomis sąlygomis ir gana akivaizdu, jog VIOMI A9 čia yra lyderiaujantis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (2)