Robotas, kokio dar tikrai nematėte: neregėtas grindų plovimo sprendimas ir po darbo pats save išsiplauna - kaip tai įmanoma? (Video, „Yeedi Mop Station“)  ()

Iš Čekijos

Kuponas galioja iki 2021-12-15

Lietuvoje tokio modelio nėra

Unikalus grindų plovimo sprendimas

Po darbo pats išplauna šluostes

Atliekų surinkimo stotelė

2500Pa siurbimas

5200mAh baterija, vienu įkrovimu iki 180 min.

Automatinis kilimų aptikimas, apsauga nuo kritimų ir kt.

APP, valdymas balsu ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Yeedi Mop Station“ robotas (sausas ir drėgnas valymas):

 

Besidomintys elektronikos rinka tikriausiai pritars minčiai, kad per pastaruosius kelerius metus siurblių ir ypatingai robotų dulkių siurblių sritis tapo tokia pat dinamiška, kaip ir tų pačių išmaniųjų telefonų.

Robotus pradėjo gaminti kone kiekvienas elektronikos gamintojas. Ir tų modelių tiek, kad net šią sritį išmanantys jau pradeda painiotis. O dar daugiau maišaties įneša ir tai, kad daugelis menkiau žinomų kompanijų gamina robotus, kurie vienas nuo kito praktiškai niekuo nesiskiria. Nuobodu?

Na, šįkart atradome tai, kas nustebino ir mus pačius - „Yeedi Mop Station“ robotas, kurio plovimas visai kito lygio.

Šiais metais esame išbandę bene garsiausios „Xiaomi“ ekosistemos dulkių siurblių kompanijos „Roborock“ modelį - „Roborock S7“. Mūsų apžvalgas rasite čia.

Fantastiškas robotas, prikimštas pažangiausių techninių sprendimų. Tikras 2021-ųjų flagmanas. Jei reikia aukščiausios kokybės, tai yra pasirinkimas NR.1.

Ir  visgi, net „Roborock S7“ palaikomas grindų plovimo sprendimas neprilygsta tam, ką sugeba „Yeedi Mop Station“.

„Yeedi Mop Station“ - plovimas, kokio dar nematėme

Galingas ir funkcionalus „Yeedi Mop Station“ tikriausiai mažai ką ypatingai sudomintų, kai analogų pilna rinka, jei tik ne keletas jo išskirtinių savybių.

Įspūdingiausias dalykas yra „Yeedi Mop Station“ palaikomas grindų plovimas. Jei tradiciniai robotai turi pritvirtinamas šluostes, kurios 99 proc. atvejų tiesiog braukiamos per grindis - tad čia labiau reikėtų vadinti šluostymu nei plovimu - tik „Roborock S7“ toji šluostė vibruoja, tad jau panašiau į plovimą, tai „Yeedi Mop Station“ turi dvi besisukančias šluostes, kurios dar užtikrina 10N spaudimą.

Tad čia turime realų grindų plovimą. Su spaudimu, šveitimu, įsisenėjusių dėmių pašalinimu. Tai, ko ir tikimės išgirdę, jog robotas palaiko grindų plovimą.

„Yeedi Mop Station“ vandens talpa siekia 200 ml. Gana standartinė. Tuo pačiu turime 500 ml sausų atliekų talpą ir robotas vienu metu gali atlikti abu darbus: sausą ir drėgną valymą.

Įdomiausia dalis yra ta, kad robotas, baigęs darbus, pats grįžta prie automatinės atliekų surinkimo stotelės, kuri vėlgi yra unikali.

Ji ne tik išsiurbia iš atliekų dėžutės atliekas į maišelį, kurio užtenka iki 30 dienų. Čia dar įkraunama roboto 5200mAh talpos baterija.

Ir įdomiausia, kad čia dar turime dvi vandens talpas po 3,5 l. Vienoje yra švarus vanduo, o į kitą susiurbiamas nešvarus vanduo, kai yra išplaunamos šluostės. Taip, robotas grįžta į šią stotelę, ji išplauna roboto šluostes, susiurbia nešvarų vandenį ir netgi yra fenas, kuris išdžiovina tas šluostes bei robotas vėl yra pilnai parengtas darbui. Štai kaip atrodo maksimali autonomija.

„Yeedi Mop Station“ aprūpintas ir gausa jutiklių, kurie jam padeda orientuotis aplinkoje ir aptikti kiliminę dangą bei plovimo metu jos vengti. Šauni funkcija.

Beje, kalbant apie plovimo režimus, tai jų čia turime 3. Galima rinktis norimą vandens padavimo kiekį, plovimo intensyvumą, kas itin pravers dirbant ant skirtingo tipo grindų.

„Yeedi Mop Station“ aprūpintas SLAM navigacijos sprendimu ir įvairiais jutikliais, kurie užtikrina maksimaliai tikslų navigavimą po teritorijas. Piešiami ir programėlėje išsaugomi patalpų žemėlapiai.

Programėlėje galima pilnai valdyti šį robotą, sudaryti tvarkaraščius, rinktis valymo režimus, nurodyti konkrečias valdymo vietas/kambarius, draudžiamas zonas ir t.t.

Tuo pačiu „Yeedi Mop Station“ robotą galima valdyti ir pasitelkus balso asistentus: Alexa, Google, Alisa.

Kalbant apie kitas savybes, tai „Yeedi Mop Station“ turimos 5200 mAh baterijos užtenka darbuotis iki 180 min.

Robotas užtikrina iki 2500Pa siurbimo slėgį, ko pilnai pakanka pilnai namų priežiūrai. Kaip ir minėjome, robotas vienu metu gali valyti sausai ir atlikti grindų plovimą.

Robotas turi HEPA filtrus. Pakuotėje yra įdėtas ir atsarginis. Kaip ir 2 papildomos šluostės.

Apibendrinus, „Yeedi Mop Station“ yra kažkas visiškai naujo robotų rinkoje. Išskirtinis plovimas, automatinė atliekų surinkimo stotelė ir net gebėjimas pačiam išsiplauti bei išdžiovinti šluostes. Tikra retenybė tarp daugybės robotų. Ir tai yra maksimali autonomija, kai robotas viską padaro pats.

Čia pristatomasis „Yeedi Mop Station“ roboto vaizdo įrašas:

„Yeedi Mop Station“ apžvalga (portugalų kalba - įsijunkite subtitrus ir jų vertimą į lietuvių kalbą), kurios autorius tvirtina, kad „Yeedi Mop Station yra vertas kiekvieno sumokėto euro. Nepriekaištingas, visiškai naujo lygio grindų plovimas to tikrai vertas“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()