Iš Lenkijos puikios kainos ir kokybės termovizoriai: su spalvotais ekranais, atminties kortelėmis, -20℃~380℃ diapazonas, matuoja temperatūrą ir drėgmę (Video, „XEAST Probe XE-26“ ir „XEAST Probe XE-27“)  ()

Aliexpress pasiūlymas

Iš Lenkijos

30 % nuolaida

-20℃~380℃ diapazonas

Matuoja objektų ir aplinkos temperatūrą

Aplinkos drėgmės bei Dew Point Temperature ir Wet Bulb Temperature matavimai

8GB TF kortelės

Spalvoti ekranai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

Šiuo metu galima iš Lenkijos sandėlio įsigyti kelis „XEAST“ kompanijos termovizorius ir geriausios kainos kokybės santykio yra štai šie du modeliai: „XEAST Probe XE-26“ ir „XEAST Probe XE-27“.

Vizualiai tarp šių dviejų didesnių skirtumų nėra. Ir kainų skirtumas gana nedidelis. Tai kuo jie skiriasi?

Esminis momentas yra tas, kad „XEAST Probe XE-27“ modelis dar papildomai turi ir drėgmės jutiklį. Tuo pačiu šio modelio temperatūros matavimo galimybės yra platesnės.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti visas šių abiejų modelių specifikacijas.

Svoris, išmatavimai, pakuotės turinys - identiškas. Abu modeliai palaiko atminties korteles ir abiem atvejais pakuotėje gausime po 8GB TF korteles, kuriose ir išsaugomi išmatuoti duomenys.

Taip pat abu modeliai turi vienodo dydžio bei raiškos informacinius ekranus, naudojamos tos pačios spalvos - perteikti fiksuojamų temperatūrų vaizdui.

Abiem modeliais galima išmatuoti temperatūrą -20℃~380℃ laipsnių ribose su ±2℃ paklaidą. Geriausią matavimus atlikti esant nuo objekto 0,5 metro atstumu.

Skirtumai? Jie pažymėti geltona spalva.

Tad „Probe XE-27“ dar papildomai gali išmatuoti ne tik objektų, bet ir aplinkos temperatūrą -20℃~70℃ laipsnių ribose.

Taip pat dėka turimo drėgmės jutiklio, „Probe XE-27“ galima išmatuoti aplinkos temperatūrą ir atlikti tokius matavimus, kaip Dew Point Temperature bei Wet Bulb Temperature.

Tad gana akivaizdu, jog „XEAST Probe XE-27“ modelis suteikia daugiau galimybių ir kainos kokybės atžvilgiu yra dar patrauklesnis variantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()