„Super kietas daikčiukas“: įvertintas prestižiniu Vokietijos „Reddot“ apdovanojimu, vienu metu įkrauna 3 įrenginius ir kainuoja tik 12€ (Video, „Moonlight Treasure 3 in 1 Data Line“ atsiliepimai)  ()

Prestižinis Vokietijos „Reddot“ apdovanojimas

Super gera kaina

Itin gerai vertinamas pirkėjų

USB + Lightning + C-tipo + microUSB jungtys

Vienu metu gali įkrauti 3 įrenginius su 3A

Labai kompaktiškas, su magnetais


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Moonlight Treasure 3 in 1 Data Line“ vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia.

„Moonlight Treasure 3 in 1 Data Line“ yra labai geros kainos, funkcionalus ir tarptautinio pripažinimo sulaukęs prietaisas.

Už inžinierių sprendimus „Moonlight Treasure 3 in 1 Data Line“ buvo įvertintas prestižiniu Vokietijos „Reddot“ apdovanojimu.

„Moonlight Treasure 3 in 1 Data Line“ yra labai kompaktiškas - 1,5 x 3,5 x 13,5cm - ir lengvai į kelnių kišenę telpantis naudingas įrenginys.

Jo viduje yra integruoti magnetukai, kad tvarkingai laikytų abi prietaiso puses. Ir viduje paslėpti laidai su visomis reikalingomis jungtimis: USB, Lightning, C-tipo ir microUSB. 

Su „Moonlight Treasure 3 in 1 Data Line“ vienu metu galima įkrauti 3 skirtingus įrenginius ir tą daryti esant 3A įkrovimui. Šaunus dalykas.

„Moonlight Treasure 3 in 1 Data Line“ įsigijo 300 pirkėjų ir turime aukštą 4.8 balų įvertinimą bei puikius atsiliepimus:

Kietas daikčiukas. Per visas 3 jungtis galima įkrauti įrenginius vienu metu. Stilingas ir patogus - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Visai geras įrenginys. Stebuklų nesitikėjau, kad jis palaikys 65W įkrovimą, tad kaip už tokią kainą labai patogus ir naudingas įrenginys. Vertas dėmesio - 1 foto, 2 foto.

Labai smagus ir naudingas įrenginys. Puikiai atrodo, kompaktiškas, viskas vienoje vietoje - reikiamos jungtys ir vienu metu įkrauna 3 įrenginius. Kaip už tokią yra puiku - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()