Akumuliatoriniai pjūklai ir net iki 9Ah baterijos už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna - geriausi pasiūlymai ir puikūs lietuvių vertinimai (Video, „Abeden HY-7036“ bei „VIOLEWORKS“ pjūklų ir „Waitley“ baterijų atsiliepimai)  ()

Aliexpress Winter Sale pasiūlymai!

Iš mūsų skaitytojos gavome specialų prašymą surasti geriausią akumuliatorinį pjūklą ir štai ką iš Aliexpress labiausiai perka tiek lietuviai, tiek kitų šalių pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos turgelio Facebook paskyroje sulaukėme mūsų draugės pageidavimo:

  • "Sveiki. Ieškau akumuliatorinio grandininio pjūklo, kurio bent 5Ah. Ar galėtumėte pagelbėti, kur tokį geriausia būtų galima įsigyti?"

Išties įdomus klausimas ir vertinant bendrą situaciją rinkoje - geriausia rinktis modelį su universaliai pritaikomomis baterijomis.

Pvz: Makita - garantuota talpa, galima pirkti baterijas tiek iš užsienio, tiek Lietuvoje.

Tad štai, ką geriausia šiuo metu galima įsigyti iš Kinijos el. parduotuvių. Ir iš karto galima sakyti, kad lyginant su analogais Lietuvoje, šie modeliai kainuoja net 2 kartus pigiau.

„Abeden HY-7036“ - iš Ispanijos žvėriškai galingas pjūklas, be baterijų

Net 2000W, 30 cm pjovimo gylis, dedasi dvi Makita baterijos, tepimas - 250ml bakelis, reguliuojamas grandinės įtempimas, sveria 2,9kg

Žemiau galite matyti esmines „Abeden HY-7036“ akumuliatorinio pjūklo savybes.

Vien iš parametrų tai itin galingas pjūklas - Lietuvoje tokios galios pjūklai kainuoja kelis kartus brangiau. Konstrukcija irgi gerai apgalvota - didelė galia reikalauja energijos, tad iš karto dedasi dvi baterijos. Naudojasi paplitusios Makita baterijos - jei turite daugiau Makita prietaisų ir jiems tinkamų baterijų, tai šis pjūklas bus idealus variantas. 

„Abeden HY-7036“ įsigijo daugiau kaip 240 pirkėjų ir turime labai aukštą 4.8 balų įvertinimą:

Abeden HY-7036 yra kokybiškas pjūklas. Sakyčiau kiek sunkokas, bet pakenčiamai. Tepa ten, kur ir reikia. Bendrai, viskas su įrankiu gerai. Štai kaip atrodo vidiniai komponentai, išardžius pjūklą - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„VIOLEWORKS“ - iš Kinijos labai geras analogas, be baterijų

2800W, 30 cm pjovimo gylis, dedasi dvi Makita baterijos, tepimas, reguliuojamas grandinės įtempimas, sveria 3kg

„VIOLEWORKS“ yra dar geresnės kainos, tačiau parduodamas iš Kinijos sandėlio, tad teks kiek ilgiau palaukti, kol jį atsiųs į Lietuvą.

Dar galingesnis įrankis, taip pat dvi Makita baterijos - už tokią kainą negausite galingesnio ir geresnio įrankio. Norite kažko geriau, teks mokėti kelis kartus brangiau. 

„VIOLEWORKS“ įsigiję pirkėjai duoda net 4.9 balų įvertinimą ir šiuo įrankiu yra labai patenkinti:

VIOLEWORKS - labai kokybiškas įrankis. Gavau jį per mėnesį, saugiai supakuotas, nuolat galėjau sekti siuntą. Greitai surinkau, įpyliau Mobil tepalo ir pirmyn į darbą. Už tokią kainą net labai puikus daiktas - 1 foto.

O kaip dėl baterijų?

Visiems šiems pjūklams tinka štai šitos universalios ir Makita pjūklams tinkamos baterijos.

Ir dabar jos kainuoja iki 2 kartų pigiau, nei analogai Lietuvoje.

„Waitley BL1850“ - iš Lenkijos 5Ah/18V baterijos

1 arba 2 baterijos, su įkrovikliais, ant korpuso LED indikatoriai

  • Aliexpress - su siuntimu nuo 44€;
  • Aliexpress - su siuntimu nuo 44€.

O ieškantiems dar didesnės talpos baterijų, galima rinktis štai šiuos to pačio gamintojo modelius

„Waitley WTL1860“ - iš Lenkijos 5/6/9Ah/18V baterijos

1 arba 2 baterijos, su įkrovikliais, ant korpuso LED indikatoriai

Visos šios baterijos yra aukščiausios klasės ir atitinka plačiai pasaulyje žinomus standartus: CE, FCC, PSE, ROHS.

„Waitley“ kompanijos baterijas yra įsigiję 1600 pirkėjų, turime net 4.9 balų reitingą ir puikius atsiliepimus. Šias baterijas yra įsigiję ir daugybė pirkėjų iš Lietuvos bei duoda maksimalų 5 balų įvertinimą:

Iš Lenkijos į Lietuvą pristatė per 5 dienas. Puikiai supakuota. Tiesą sakant, nesitikėjau tokios aukštos kokybės. Turiu originalias Makita baterijas, tai Waitley praktiškai niekuo nesiskiria. Ir tarnavimo laikas analogiškas tos pačios talpos Makita modeliams. Labai geras variantas.

Akumuliatorius atėjo per keletą dienų, esu labai patenkintas. Pardavėjas dar papildomai įdėjo dangtelį akumuliatoriui uždengti, smulkmena, bet maloni. Ir dar lanksčią lemputę, pajungiama į USB lizdą. Su standartiniu įkrovikliu įkroviau akumuliatorių, nes kai gavau jį, tai rodė 60 %. Įdėjau į instrumentą, veikia puikiai. Labai patogu, kad rodo įkrovos lygį %. Ėmiau 6Ah talpos, dar nežinau kokia reali talpa, reiks išbandyti po kelių įkrovimo-iškrovimo ciklų, tada realiausiai žinosiu talpą. Labai rekomenduoju šį pardavėją! Labai greitas atsiuntimas!

Taigi, kalbant apie realią 6Ah baterijos talpą, tai vienas iš pirkėjų pateikia štai tokį komentarą ir realiai atlikto testo nuotrauką (žiūrėkite žemiau).

Įsigijau ir testavau 6Ah bateriją. Rezultatai nuotraukoje. Pilnai įkrautos baterijos, prie 1,5A, iškrovimas iki 17% truko 3 val. ir 12 min. Išmatuota talpa siekia 4.8Ah. Po to bateriją vėl pilnai įkroviau su tuo pačiu įsigytu įkrovikliu ir tai užtruko 2 val. ir 20 min. Manau, kad tai - labai geras rezultatas. Rekomenduoju pardavėją ir bateriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()