Beveik 400€ pigiau, nei Lietuvoje premium lygio planšetė: „Aukščiausia kokybė, o kainų skirtumas - nenormalus“ (Video, „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ / „Lenovo Tab P11 Pro“ atsiliepimai, palyginimas su „Lenovo Xiaoxin Pad“)  ()

Beveik 400€ pigiau nei Lietuvoje!

Mažiausios kainos rekordas!

Ribotas kiekis

11,5 colių 2.5K OLED ekranas, Snapdragon 730G, 6GB+128GB, 8600mAh, JBL garsiakalbiai, LTE ir kt.

Aukščiausi apžvalgininkų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl tokie dideli kainų skirtumai ir ką apie „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ sako apžvalgininkai?

Kainų skirtumai iš tiesų yra tokie milžiniški. Štai ir patyręs tokių įrenginių apžvalgininkas, gyvenantis Ispanijoje, pastebi, kad ir pas jį kainų skirtumai yra 300 eurų ir daugiau. Tai kur paslaptis?

Na, reikalas tame, kad čia turime Kinijos rinkai skirtą „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ modelį. Vakarams, tame tarpe ir Europai, yra skirtas „Lenovo Tab P11 Pro“

Įdomiausia, kad tarp jų skirtumai tik 2: pavadinimas ir kaina. Tą patvirtina ir „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ išbandęs apžvalgininkas.

Ir Jūs patys labai lengvai galite patikrinti, kad Lietuvos didžiosiose elektronikos parduotuvėse ši planšetė kainuoja net iki 400€ brangiau.

Kosminis skirtumas, nors gausime, pasak apžvalgininko, lygiai „tą patį premium produktą, kuris prilygsta geriausioms Samsung planšetėms, kaip S7+“:

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro - aukščiausios klasės produktas. Pagaminimo kokybė, surinkimas, plonumas, bendrai kokybė - kaip Samsung S7+. O pastaroji kainuoja kur kas brangiau. Labai sklandus ir greitas veikimas. 10+ val. baterijos tarnavimas yra visiškai realus rodiklis. Palaiko ir specialų rašiklį. Kai kuriems tai itin svarbu. Nuostabūs 4 JBL garsiakalbiai. Labai geras ekranas, palaiko atminties kortelę, GPS ir t.t.

Minusai? Nėra 3.5mm audio jungties, nors pakuotėje yra adapteris (C-tipo į 3.5mm), ir Face ID bei pirštų atspaudų skaitytuvas kartais dirba su tam tikru broku, bet man šie dalykai per daug ir nerūpi.

Svarbiausia yra, kad pagaminimo kokybė ir veikimas yra premium lygio. Tad šią planšetę tikrai pasiliksiu sau ir labai rekomenduoju įsigyti už kur kas mažesnę kainą. Viskas Lenovo Xiaoxin Pad Pro yra lygiai tas pats, kaip ir vietinėse parduotuvėse, tik kainų skirtumas milžiniškas. Net ir ROM'as toks pats, tad gausite visus atnaujinimus. Labai rekomenduoju.“ 

Dar vienas svarbus momentas be kainos ir pristatymo. Nors tai Kinijos rinkai skirtos planšetės, bet jos yra su originaliais Android 10, tad turime anglų, rusų, lietuvių ir kitas kalbas bei Google Play paslaugas. Tad už fantastiškai gerą kainą gauname premium lygio planšetę.

Kuo pasižymi „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ planšetė?

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ specifikacijos trumpai:

  • Metai: Rinkoje pasirodė 2020 metų gruodį

  • Antutu: 340283

  • CPU | GPU: Qualcomm Snapdragon 730G CPU, (8-nių branduolių, iki 1.8GHz)
  • Atmintis: 6GB + 128GB (uMCP), atminties kortelė iki 128GB
  • Ekranas: 11.5 colių įstrižainė 2.5K (2560 x 1600) OLED ekranas su Dolby Vision™, 500 nitų ryškumu
  • Baterija: 8600mAh baterija, 20W(10V, 2A) įkroviklis, QC3.0 greitasis įkrovimas
  • Kameros: Priekyje 8MP + 8MP ir nugarėlėje 13MP + 5MP kameros; TOF jutiklis
  • Mikrofonai | Garsiakalbiai: 2 mikrofonai, 4 JBL garsiakalbiai, Dolby Atmos®
  • Laidinės jungtys: USB 3.2 Gen 2 Type-C, Micro SD ir POGO Pin*4 (pajungti klaviatūrai) jungtys
  • Belaidis ryšys: WiFi 2.4/5GHz, Bluetooth 5.0, WiFi Direct, WiFi Display, LTE - vaizdo ir garso skambučiai, palaiko LT dažnius (B3; B7; B20; B40)
  • Navigacija: GPS/Beidou, A-GPS, GLONASS

  • Korpusas | Matmenys | Masė: metalo korpusas, vos 485 gr., 264.28 x 171.4 x 5.8mm
  • OS: Android 10
  • Papildomos savybės: Face ID (veido atpažinimas) ir pirštų skaitytuvas

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ aprūpinta net 11.5 colių įstrižainės 2.5K OLED ekranu. Už tokią kainą, tai yra kažkas neįtikėtino. Greičiausiai nieko panašaus nerastume iki 300 eurų kategorijoje. OLED ekranas už 300 eurų yra tiesiog dovana.

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ gali pasigirti ir nuostabios kokybės metalo korpusu bei net 4 kameromis: priekyje 8MP FF RGB+8MP FF IR, o nugarėlėje 13MP AF+5MP FF (120° plataus kampo).

Tuo pačiu priekyje yra ir TOF jutiklis, kas leidžia turėti veido atpažinimo funkciją. Šone yra ir pirštų atspaudų skaitytuvas, tad asmeninių duomenų apsauga maksimali.

Planšetė turi net 4 JBL garsiakalbius, su DOLBY ATMOS garso palaikymu. Puikus dalykas, kaip ir 2 integruoti mikrofonai. Tad pokalbiai su artimaisiais, bičiuliais, bendradarbiais bus itin aukštos vaizdo bei garso kokybės.

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ aprūpinta galingu Qualcomm Snapdragon 730G(8-nių branduolių, 2xA76 2.0+6xA55 1.8) procesoriumi, kurio galia džiaugiasi ir apžvalgininkas.

Dar pridėkime 6GB+128GB, beje, planšetė palaiko atminties kortelę, tad vidinę atmintį galima dar padidinti.

Ir originalūs Android 10. Puikus derinukas, leisiantis kuo lengviausiai planšetei atlikti ir sudėtingiausias bei daugiausiai resursų reikalaujančias užduotis.

O kad nepritrūktų energijos, čia turime net 8600 mAh talpos bateriją. Ir taip, greitąjį įkrovimą: 20W(10V, 2A), QC3.0. Tiesiog puiku.

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ turi C-tipo jungtį bei palaiko Bleutooth 5.0 ir WiFi 2.4/5Ghz ryšius, tad lengvai šią planšetę suporuosime su kitais įrenginiais, prijungsime prie namų WiFi tinklo, ar viešo WiFi tinklo, kur nors bekeliaudami.

Kuo „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ geresnė už „Lenovo Xiaoxin Pad“?

Iš esmės „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ yra pranašesnė versija. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti esminius skirtumus.

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ turi:

  • Galingesnį procesorių - Snapdragon 730G vs. Snapdragon 662;
  • Didesnį bei aukštesnės raiškos ekraną - 11.5 colių 2560 x 1600 OLED vs. 11 colių 2000 x 1200 LCD
  • Talpesnę bateriją - 8600mAh vs. 7700mAh
  • Daugiau RAM'ų, naujesnės kartos USB C-tipo jungtį.

Tad kur kas įdomesnė yra „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“.

Už tokią kainą, tai yra tiesiog fantastiška planšetė. Pigiau nei Lietuvoje 400 eurų, premium lygio ir puikiai vertinama apžvalgininko.

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ („Lenovo Tab P11 Pro)“ ir „Lenovo Xiaoxin Pad“ („Lenovo Tab P11“) palyginimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()