Geriausi „Valentines Day Sale“ pasiūlymai ir karščiausia „Xiaomi“ naujiena - įrenginys, kuriam neįveikiamų dėmių tiesiog nėra (Video)  (1)

„Valentine's Day Sale“ pasiūlymai

60% nuolaidos + specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių:

1) „Xiaomi Coclean“ - rankinis, belaidis dulkių siurblys automobiliui;

2) „UWANT B100-E“ - „Xiaomi“ ekosistemos naujiena, daugiafunkcis dėmių plovimo ir siurbimo įrenginys;

3) „Roborock Dyad“ - 260W galia, 13000Pa siurbimo slėgis, 3 ritinėliai, maksimalus plovimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti apie prasidėjusį „Valentine's Day Sale“ išpardavimą ir geriausius pasiūlymus.

Šiuo metu išparduodama daugybė puikios technikos už super geras kainas. Nuolaidos siekia iki 60% nuolaidos + yra ir specialių kuponų:

  • 4% papildoma nuolaida esamiems pirkėjams: kuponas - 9N3LTQL5
  • 3% papildoma nuolaida naujiems pirkėjams: kuponas - F5Q3DIVG

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad visi įrenginiai parduodami iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą.

Visiems jiems suteikiama 2-ejų metų garantija.

Geekmaxi jau yra sutvarkę visus mokesčius, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia.

Tad pasižiūrėkime įdėmiau į pačius įdomiausius pasiūlymus ir ką sugeba šie įrenginiai.

„Xiaomi Coclean“ rankinis, belaidis dulkių siurblys automobiliui

  • GeekMaxi - 49 €;
    • kuponas - uRBCwx53​​;
    • iš Europos sandėlių.

„Xiaomi Coclean“ yra šaunus pasirinkimas tiems, kuriems reikia kompaktiško, nedidelio, bet galingo ir stilingai atrodančio siurblio.

Su „Xiaomi Coclean“ lengvai išvalysime sunkiai pasiekiamas namų vietas, susiurbsime atliekas nuo stalo ir išvalysime automobilių vidų.

„Xiaomi Coclean“ turi dvi po 7.2V 2000 mAh baterijas, kurių energijos užteks darbuotis 13 min. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Coclean“ palaiko greitąjį baterijų įkrovimą - 12V/2A - todėl jo baterijas įkrausime per 1,5 valandos.

13 minučių gal ir neatrodo labai jau daug, bet „Xiaomi Coclean“ yra skirtas atlikti labai specifinėms užduotims ir išvalyti tas vietas, kurių daugiau nesugeba pasiekti joks kitas dulkių siurblys.

„Xiaomi Coclean“ yra sukurtas taip, kad jį būtų kuo patogiau laikyti rankoje ir išvalyti automobilio saloną. O 80W galios ir 5000Pa siurbimo slėgio tikrai užteks nuo paviršių susiurbti įvairaus dydžio atliekoms: popieriaus skiautėms, plaukams, dulkėms ir kt.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi Coclean“ turi 10 ml atliekų dėžutę ir HEPA filtrą, tad į aplinką išleidžia švarų orą.

„Xiaomi Coclean“ siurblys sveria 560 gramus ir yra lengvas bei patogus naudotis. O pakuotėje be pačio siurblio rasime įkroviklį, papildomą antgalį ir naudojimosi instrukciją. Šauniai atrodantis ir praktiškas daiktas.

„UWANT B100-E“ daugiafunkcis dėmių plovimo ir siurbimo įrenginys

  • GeekMaxi - 209 €;
    • kuponas - tCRU4Arq;
    • iš Europos sandėlių.

Pristatome jums dar vieną įdomią naujovę, priklausančią turtingai „Xiaomi“ prekės ženklo ekosistemai - „UWANT B100-E“.

Jis stebina patraukliu dizainu, 12 000Pa siurbimo slėgiu ir 1.8l vandens bako tūriu.

Tikriausiai yra visiems taip nutikę, kad bežiūrint televizorių netyčia maistu ar gėrimu sutepėte savo sofą. Pašalinti tokius nešvarumus dažnai būna labai sunku.

Norint gerai nuvalyti nešvarumus, dažnai reikia sofos paviršių nušveisti šlapiu šepečiu, o tai ne tik fiziškai sunku, bet ir nepraktiška, nes paviršius išlieka gerokai drėgnas.

„UWANT B100-E“ leidžia valyti daug lengviau ir efektyviau. Skirtingai nuo daugelio kitų tokio tipo įrenginių, kur paviršių reikia nušveisti vienu šepetėliu, o paskui kitu siurbti nešvarumus ir drėgmę, naujiena iš „Xiaomi“ ekosistemos viską apjungia į vieną siurbimo galvą.

Žemiau pateiktoje nuotraukoje galite matyti, kaip gi veikia „UWANT B100-E“.

„UWANT B100-E“ apjungia paviršiaus drėkinimą, valymą šepečiu, siurbimą ir džiovinimą vienoje praktiškoje galvutėje.

Paviršius pirmiausia drėkinamas vandeniu, naudojant aukšto slėgio antgalį, po to jame yra šepetėlis, kuriuo galima pašalinti nešvarumus ir galiausiai išsiurbti užterštą vandenį. Dėl stipraus siurbimo paviršius greitai išdžiūsta.

„UWANT B100-E“ atrodo panašus į klasikinį dulkių siurblį. Pagrindinis įrenginys yra 39.00 x 39.00 x 41.30 cm ir sveria 4.7 kg.

Lanksti žarna su pagrindine siurbimo/plovimo galva yra 1.5 m ilgio, o maitinimo kabelis - 5 m. „UWANT B100-E“ galia yra 450W ir užtikrina 12000Pa siurbimo slėgį.

Įrenginys įjungiamas tiesiog pasinaudojant jutikliniais mygtukais, kurie perjungia du režimus – šviežių nešvarumų pašalinimą ir senesnių išdžiuvusių dėmių šalinimą. Atsižvelgiant į pasirinktą režimą, dozuojamas vandens kiekis. Žinoma, į vandenį galite įpilti ir ploviklio.

Tiek švarus, tiek užterštas vanduo turi savo atskirus rezervuarus, kurių tūris atitinkamai yra 1.8l ir 1.6l. Užterštą vandenį galite lengvai išpilti.

„UWANT B100-E“ taip pat turi efektyvią savęs išsivalymo sistemą, kurios dėka jums nereikia jaudintis, kad baigus dirbti, „UWANT B100-E“ skleis kokį nors kvapą. To yra išvengiama.

Taip pat nereikia nerimauti, kad šepetėliu pažeisite valomus paviršius. Jis turi storus, bet labai smulkius šerius, kurie itin švelnūs įvairiems paviršiams. Šerių storis yra tik 0.02 mm, o šepetyje jų yra net iki 200 tūkst.

Gamintojas nurodo triukšmo lygį 65dB, esant mažesniam valymo režimui, kai siurbimo slėgis siekia 8000 Pa, ir 75 dB, esant stipresniam režimui, kai siurbimo slėgis yra 12000 Pa.

Pakuotės turinys yra gana gausus ir susideda iš kelių komponentų. Be paties „UWANT B100-E“ su dviem vandens indais ir 1.5 m žarną su šepetėliu, taip pat rasite 5 metrų ilgio laidą, stovą, vandens matavimo puodelį ir praktišką aksesuarų maišelį. Šaunus įrenginys.

„Roborock Dyad“ - 260W galia, 13000Pa siurbimo slėgis, 3 ritinėliai, maksimalus plovimas

  • GeekMaxi - 359 €;
    • kuponas - jUNXXye9​;
    • iš Europos sandėlių.

Geekmaxi šiuo metų šį unikalių technologinių sprendimų siurblį parduoda už nuostabiai gerą kainą - 359 €.

Ši kaina yra net €100 mažesnė, nei prašoma AliExpress parduotuvėje.

Kuo pasižymi „Roborock Dyad“?

Šio įspūdingo namų tvarkymo galimybės yra labai puikiai pademonstruojamos štai šiame vaizdo įraše.

„Roborock“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija ir mus nuolat džiugina savo robotais dulkių siurbliais bei aukščiausios klasės belaidžiais siurbliais.

Štai čia ir turime šios kompanijos naujausią produktą - „Roborock Dyad“.

Pats didžiausias akcentas yra į tai, kad „Roborock Dyad“ pasižymi unikaliomis valymo galimybėmis ir tai yra pirmasis toks siurblys pasaulyje, aprūpintas dvigubu ritininiu varikliu.

Šis 260W galios siurblys turi net 3 ritinėlius, kurie sukasi priešais vienas kitą ir taip puikiai nuvalo tiek pridžiuvusius nešvarumus, tiek ir ant grindų išpiltą didelį kiekį skystų produktų. Vienas pervažiavimas per grindis ir spindinti švara bei gaiva.

„Roborock Dyad“ siurblys ant grindų išpurškia švaraus vandens ir taip leidžia lengviau nuvalyti įsisenėjusias dėmes. Visas nešvarus vanduo nuo valomų paviršių yra susiurbiamas ir patalpinamas į 620 ml talpą.

Valymo metu ant ritinėlių purškiamas švarus vanduo. Jam skirta 850 ml talpa.

Įdomu ir patogu yra ir tai, kad tos galvos dizainas yra toks, kad ritinėliai yra iki pat jos kraštinių, tad valymo plotas yra maksimaliai didelis.

Negana to, pati galva pasukama įvairiomis kryptimis, kas dar labiau palengvina grindų valymą.

Taip pat čia turime integruotus jutiklius, kurie sugeba įvertinti ant valomų paviršių esančių nešvarumų lygį.

Tai yra, jei konkrečioje grindų vietoje yra daugiau nešvarumų - siurblys tai automatiškai fiksuoja ir pats padidina siurbimo/plovimo galią bei paduoda daugiau vandens, taip pašalindamas ir įsisenėjusius nešvarumus. Nuostabus dalykas.

Čia turime ir LED informacinį ekraną, kuriame ir matyti visi nustatymai, režimų pasirinkimai, baterijos indikatorius ir kt. informacija.

Tuo pačiu „Roborock Dyad“ garsiniu įspėjimu informuoja, jei kas nors nutinka - ištuštėja vandens talpa, prisipildo nešvarumų talpa ir t.t. Labai patogūs dalykai.

„Roborock Dyad“ yra 260W galios ir užtikrina 13000Pa siurbimo slėgį, tad šis namų monstras susidoros ir su sunkiausiomis užduotimis.

Turimos per maždaug 4 val. įkraunamos 5000 mAh talpos baterijos rezultatai taip pat yra labai geri - vienu įkrovimu galima darbuotis 35 min. ir išvalyti 280 m2 plotą. Turint galvoje valymo galimybes - puikūs rezultatai.

Dar vienas šaunus dalykas, kad po to, kai „Roborock Dyad“ sutvarkys ir didžiausią betvarkę, jo pagrindinėje siurbimo galvoje esančių ritinėlių net nereikia nuimti ir rankomis plauti. Viską padaro pats robotas.

Telieka jį pastatyti į laikymo stotelę, pasirinkti roboto apsiplovimo režimą ir jis pats išsiplaus savo ritinėlius. Teliks tik nuimti susiurbtų atliekų talpą ir ją ištuštinti. Puikus dalykas.

„Roborock Dyad“ - išskirtinis belaidis dulkių siurblys visoje rinkoje. Tokio įrenginio „Roborock“ produktų sąraše dar nebuvo ir čia visiškai kitas namų tvarkymo lygis. „Roborock Dyad“ praktiškai nelieka neįveikiamų valymo užduočių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)