TOP3 geriausi pasiūlymai Valentino dienos proga: iš EU ir už super kainas 2021-ųjų robotų hitas „Xiaomi Roborock S7“, aukščiausios klasės „SAMEBIKE LO-26“ el. dviratis ir pats pigiausias bėgimo takelis visoje rinkoje (Video)  ()

Valentino dienos išpardavimo pasiūlymai!

Rekordiškai žemos kainos - nuolaidos iki 50%

Viskas iš EU sandėlių

Į Lietuvą atsiųs per 5 darbo dienas!

Patys populiariausi daiktai už geriausias kainas:

1) „Xiaomi Roborock S7“ - geriausias 2021-ųjų metų robotas dulkių siurblys

2) „ACGAM T02P“ - pats pigiausias bėgimo takelis visoje rinkoje

3) „SAMEBIKE LO-26“ - aukščiausios klasės sulankstomas aliuminio rėmo el. dviratis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Megamesto informuoja apie prasidėjusį specialų Valentino dienos išpardavimą.

Šiuo metu daugeliui populiariausių prekių taikomos net iki 50% siekiančios nuolaidos ir pasiūlymai yra ypatingai geri. Kainos ženkliai mažesnės nei Lietuvoje.

Taip pat visi produktai atsiunčiami į Lietuvą iš Europos sandėlių, tad pristatymas greitas ir be jokių papildomų mokesčių.

Štai keletas ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„Xiaomi Roborock S7“ - geriausias 2021-ųjų metų robotas dulkių siurblys

„Roborock S7“ - yra naujausias ir pažangiausias puikiai žinomos kompanijos robotas dulkių siurblys. Ir dabar parduodamas už mažiausią kainą rinkoje. Visa pasiūlymo informacija čia.

Mes ir patys išbandėme šį robotą ir išsamias „Roborock S7“ apžvalgas rasite čia ir čia.

Po bandymų galime „Roborock S7“ apibūdinti dviem žodžiais: fantastiškas robotas.

Iš esmės daugiau nieko sakyti ir nereikia. Jei ieškote aukščiausios klasės, pažangiausiais techniniais sprendimais ir išmaniomis galimybėmis pasižyminčio roboto už priimtiniausią kainą -  „Roborock S7“ yra būtent tai.

Roboto pliusai:

  • aukščiausia pagaminimo ir surinkimo kokybė;
  • roboto galia siekia 68W, kas yra net labai daug;
  • „HyperForce™“ siurbimo sistema - 2500Pa siurbimo slėgis;
  • pirmasis robotas, kuris naudoja visai naujo dizaino plaukiojantį šepetį - puikiai prisitaiko prie valomų paviršių;
  • ultragarsinis kiliminės dangos aptikimas - automatiškai padidina siurbimo galią;
  • pirmas kompanijos robotas, kuris automatiškai pakelia plovimo priedą - 5 mm;
  • pirmasis robotas su „VibraRise™“ technologija, kuri užtikrina grindų šveitimo funkciją - plovimo priedas vibruoja 3000 kartų per minutę ir taip pašalina net įsisenėjusias dėmes;
  • vandens padavimą reguliuoja integruota elektronika;
  • vienu metu plauna ir siurbia;
  • 5200 mAh baterijos užtenka dirbti iki 3 val. (esant mažiausiai siurbimo galiai);
  • LiDAR navigacijos sistema;
  • aukščio, smūgių bei kiti jutikliai;
  • vaikų užraktas;
  • super platus išmaniųjų funkcijų pasirinkimas programėlėje;
  • pirmas robotas, kuris turi automatinę atliekų surinkimo stotelę.

Roboto minusai:

  • 9,65 cm storio - toks robotas gali ir nepalįsti po kai kuriais baldais. Čia absoliučiai visų LiDAR navigaciją turinčių robotų problema, kadangi toji lazerinė navigacijos sistema įtaisyta tiesiai virš roboto - tame išsikišusiame bumbule;
  • kaina - visgi ne pats pigiausias robotas rinkoje. Bet ir technologijos bei išmanumas toks, kad pigesniems modeliams neįmanoma prilygti „Roborock S7“ robotui.

„Roborock S7“ turi kone viską, ko tik gali reikalauti ir pats išrankiausias pirkėjas.

Plačiau apie šį „Roborock S7“ robotą, būtent jo testavimus rezultatus, galite pasižiūrėti ir šioje apžvalgoje: 

„ACGAM T02P“ - perkamiausias bėgimo ir ėjimo takelis su valdymo pulteliu

„ACGAM T02P“ - vienas naujausių bėgimo ir ėjimo takelių. Ir kaip tvirtina pirmasis apžvalgininkas, tai pats pigiausias bėgimo takelis visoje rinkoje.

Visa pasiūlymo informacija čia.

Ir „ACGAM T02P“ stebina ne tik puikia kaina, bet ir labai šauniomis savybės. Čia turime platų bėgimo taką, o ir visas įrenginys yra kompaktiškai sulankstomas bei paslepiamas po lova, tad kambaryje neužims papildomos vietos.

Kuo dar pasižymi „ACGAM T02P“? Yra keletas svarbiausių momentų, kuriuos būtina pažymėti.

Pirmiausiai, turime 43 x 120 cm dydžio bėgimo takelio erdvę. To pilnai pakanka saugiai ir patogiai naudotis šiuo takeliu. Prie saugumo prisideda ir tai, kad jo paviršius dengtas specialia, neslystančia danga. Bėgimo metu turėti papildomą sukibimą visada yra privalumas.

Gamintojas tvirtina ir tai, kad šiuo aliuminio korpuso bėgimo takeliu gali naudotis net ir 110 kg sveriantys žmonės bei juo bėgti drąsiai. 

„ACGAM T02P“ yra įdiegti smūgių amortizatoriai, tad tiek ir pats bėgimo takelis atlaikys apkrovas, tiek ir kaimynams nesukelsite nereikalingo susierzinimo.

Beje, tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas tvirtina, kad „ACGAM T02P“ variklis dirba itin tyliai ir prie pačių maksimalių apsukų triukšmo lygis tesiekia iki 60dB. 

„ACGAM T02P“ yra ir ėjimo, ir bėgimo takelis. Galima aktyvuoti ėjimo režimą ir taip eiti nuo 1 iki 6 km/h greičiu.

Norintiems pabėgioti, belieka aktyvuoti bėgimo režimą ir taip galima pasirinkti iki 12 km/h greitį.

O kas jei bus per didelis greitis ir nespėsiu išjungti „ACGAM T02P“ takelio? Apie tai gamintojas irgi pagalvojo ir prie „ACGAM T02P“ yra prijungiamas dirželis, kurį belieka prisisegti sau prie drabužio.

Kai tik tas dirželis bus ištrauktas iš „ACGAM T02P“ takelio - jis automatiškai sustos. Tokia papildoma apsaugos funkcija tikrai pravers, jei kartais neįvertinsite savo galimybių.

Smagu ir tai, kad „ACGAM T02P“ yra specialus dėklas telefonui ir planšetei. 

Ant „ACGAM T02P“ korpuso turime ir LED ekraną, kuriame matysite greitį, laiką, sudegintas kalorijas, nubėgtą ar nueitą atstumą.

Įdomu ir tai, kad „ACGAM T02P“ turi nuotolinio valdymo pultelį, tad eidami ar bėgdami nuolat galite keisti greitį. Vienu mygtuko paspaudimu galima iškart sustabdyti „ACGAM T02P“ takelį.

„ACGAM T02P“ yra išties šaunus takelis, kuriuo galima patogiai, šiltai ir be jokių nereikalingų kontaktų pasivaikščioti. Deja, bet šiuo metu toks laikotarpis, kad kiekvienas išėjimas į lauką jau kelia riziką pasigauti tą nelemtąjį virusą. O ir oro sąlygos toli gražu ne visada yra geriausios pasivaikščiojimams.

Su „ACGAM T02P“ taip pat galima ir labai patogiai pabėgioti, kas tikrai patiks išsiilgusiems tokio sporto ir norintiems rimtai paprakaituoti. Plačiau apie „ACGAM T02P“ štai šioje apžvalgoje:

„SAMEBIKE LO-26“ - aukščiausios klasės sulankstomas aliuminio rėmo el. dviratis

„SAMEBIKE LO-26“ - puikių galimybių ir kainos elektrinis dviratis. Labai tinkamas kelionėms mieste ir už jo ribų.

Dviratis turi 500W galios variklį, 30 km/h greitis ir net 10Ah/48V ličio jonų baterija, su kuria vien elektriniu režimu nuvažiuosite iki 40 km, o papildomai minant pedalus iki 70 km!

Visa pasiūlymo informacija čia.

„SAMEBIKE LO-26“ baterijos energija stipri ir tolygi, taip pat galite pasirinkti iš keturių važiavimo režimų: 1. Pilnai dirbanti baterija. 2. Papildoma pagalba minant pedalus. 3. Žmogaus jėgos režimas (Naudojama tik žmogaus jėga) 4. Stumtelėjimo režimas.

Praėjusią vasarą ir mes patys išbandėme kiek mažesnės galios (350W) „SAMEBIKE LO-26“ elektrinio dviračio versiją - mūsų apžvalgą rasite čia - ir galime drąsiai patvirtinti, jog tai yra puikus elektrinis dviratis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()