[11.11 pasiūlymas!] Super lengva ir galinga skysčių pompa prie elektrinio grąžto arba suktuko - tūkstančiai pirkimų iš AliExpress (Video)  ()

Galioja tik iki 2022-11-12!

Perkamiausia iš AliExpress

Puikūs atsiliepimai

Idealiai tinka lengvų skysčių perpompavimui nedideliais kiekiais

Labai kompaktiška ir mobili


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Skysčių pompa

38,18€ -22,09€ 38,18€

16,09€

Imu!

iš Kinijos

nemokamai į Lietuvą pristatys per 25-35 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Aliexpress

 

Trumpai

  • Panaudojimas: idealiai tinka perpumuoti lengviems skysčiams, tokiems kaip gėlas vanduo, jūros vanduo, aliejus, atskiesti organiniai tirpikliai, insekticidai ir skystos trąšos
  • Jungiamas:  rekomenduojamas elektrinio/akumuliatorinio grąžto galingumas - 350W ir daugiau
  • Galingumas: su 350W - 40L/min, su 650W - 60L/min
  • Žarnų pajungimo jungtis: vidinis skersmuo: 15,8 mm / 0,62 colio | Išorinis skersmuo: 21 mm / 0,83 colio
  • Medžiaga: plastikinis korpusas ir nerūdijančio plieno vidinės dalys
  • Savybės: lengvas, kompaktiškas 

Pirmiausia verta pastebėti, kad tai pati perkamiausia skysčių pompa iš AliExpress - beveik 2000 pirkimų, daugiau nei 500 atsiliepimų ir daugeliu atveju jie labai teigiami. 

Tai vienas iš tų įrankių, kurių gali neprireikti mėnesių mėnesiais, bet kai prireiks, iš karto gailėsitės, kad jo neturite. Jis puikiai pasitarnaus tais atvejais, kai prireiks išsiurbti vandenį iš nedidelės duobės ar talpos, taip pat labai pagelbės kuomet norėsite perpumpuoti kurą į skirtingas talpas. 

Buityje atsiranda šimtai situacijų, kuomet tenka įvairius skysčius perpilti iš vienos vietos į kitą ir tikrai ne visada tai pavyksta labai lengvai. Talpos kartais būna sunkios ir jų pakelti neįmanoma, o štai tokia mobili pompa bus tas pats. 

Žinoma, ši pompa netiks daržų laistymui - net jei jums ir užteks kantrybės laukti, kol pritekės pakankamas kiekis vandens, kantrybės ko gero neužteks jūsų suktukui ar grąžtui - ji gerokai apkrauna įrankį, o elektriniai grąžtai nepritaikyti dirbti nuolatinėmis didelėmis apkrovomis. Bet nepumpuojant valandų valandas be sustojimo, tai puikus įrankis.

Kuo didesnį kiekį planuojate perpumpuoti, tuo galingesnio grąžto ar suktuko reikės. Nors galima naudoti bet kokios galios, bet rekomenduojame bent nuo 350W ir daugiau.

Atsiliepimai:

R***r. Patikrintas darbe - veikia gerai. Prieš tikrindamas išardžiau ir patikrinau vidų: tepalas yra, bet eilinį kartą pertepiau viską. Pagaminta gerai, yra net atsarginiai guminiai tarpikliai, įdėklai ir net filtras ant įsiurbimo vamzdžio. Labai patenkintas. Viskas taip, kaip galima tikėtis

L***d. Užsakau antrą. Pirmąjį palikau darbe, veikia puikiai. Naudojame su paprastu 18V suktuku, vandens srovė pakyla net 2-2,3 metro. Tiesa, viskas priklauso nuo suktuko galios. Labai patenkintas. Greitas siuntimas

A***v. Siurblys tikrai veikia, bet reikia galingo suktuko, silpną gali lengvai sugadinti - tai galinga pompa. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()