Populiariausi mini suktuvų rinkiniai Aliexpress: net 24 000 užsakymų ir puikūs pirkėjų vertinimai - „Žiauriai geras daiktas. Paėmiau ir bičiuliui. Už tokią kainą idealus ir būtinas kiekvienam“ (Video, „QUK 63 In 1 Screwdriver Set“, „PIPES 63 In 1 Screwdriver Set“ atsiliepimai)  ()

Populiariausi mini suktuvų rinkiniai Aliexpress

24 000 užsakymų ir 4.8 balų įvertinimas

Puiki kaina, kokybė ir pirkėjų atsiliepimai

63 in 1; 25 in 1 rinkiniai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„QUK 63 In 1 Screwdriver Set“:

  • Aliexpress - su siuntimu 18,70€
    • iš Kinijos.

 

„PIPES 63 In 1 Screwdriver Set“:

  • Aliexpress - su siuntimu 18,24€
    • iš Kinijos.

 

„PIPES 25 In 1 Screwdriver Set“:

  • Aliexpress - su siuntimu 14,65€
    • iš Kinijos.

 

Alternatyvus 63 in 1 rinkinukas - viskas lygiai taip pat, kaip Aliexpress:

  • GeekBuying - su siuntimu 17,78€
    • iš Vokietijos.

Tai yra patys populiariausi mini suktuvų rinkiniai Aliexpress.

„QUK 63 In 1 Screwdriver Set“ jau įsigijo beveik 7 800 pirkėjų, turime 4 200 atsiliepimų ir net 4.8 balų įvertinimą.

„PIPES 63 In 1 Screwdriver Set“ ir „PIPES 25 In 1 Screwdriver Set“ rinkinius taip pat įsigijo beveik 16 000 pirkėjų, 5 800 atsiliepimų ir 4.8 balų įvertinimas. Žvėriška statistika.

Kuo pasižymi šie rinkiniai?

Absoliuti pirkėjų dauguma yra itin patenkinti šių rinkinių kompaktiškumu ir antgalių įvairove bei gausa. Galima rinktis 63 in 1 arba 25 in 1 rinkinius. Jie skiriasi tik pavadinimais ir antgalių kiekiu.

Antgaliai pagaminti iš CR-V plieno (chromo-vanadžio). Jie yra įmagnetinti, kas itin praverčia darbo metu, kai reikia išimti/įstatyti smulkius varžtukus. 

Taip pat griebtuvai yra magnetiniai, tad į juos lengva įstatyti angalius ir patogu naudoti suktuvą, kuris savo forma kiek primena storesnį rašiklį.

Visas rinkinys sveria apie 310 gr. Ir dar vienas svarbus momentas. Pats dėklas, kuriame ir laikomas visas rinkinys, irgi įmagnetintas, tad visi priedai išlieka savo vietose. 

 

Ką apie šiuos rinkinius sako pirkėjai?

Iš viso arti 24 000 užsakymų ir 4.8 balų įvertinimas yra fantastiška statistika. Tai yra patys populiariausi mini suktuvų rinkiniai Aliexpress.

Ir pirkėjai išvien tvirtina, kad toks daiktas labai naudingas kiekvienuose namuose: kai reikia pakeisti baterijas žaislams ar kitiems daiktams, kai reikia išardyti bet kokią el. techniką, kai reikia surinkti baldus, kai reikia paremontuoti įrankius ir pan. 

Turime galybę pirkimų ir iš Lietuvos bei mūsų tautiečiai duoda maksimalius įvertinimus:

Labai gera kokybė. Itin dėkoju - 1 foto, 2 foto.

Žiauriai geras daiktas. Toks kompaktiškas rinkinukas smulkios elektronikos ardymui/surinkimui. Šaunus dėklas, viskas čia įmagnetinta, tai išlieka savo vietose. Patogus naudoti pats suktuvas, magnetinis griebtuvas, kaip ir antgaliai. Tiesiog super - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Puikus rinkinys. Iškart mačiau, kad labai gera kaina už tokį gausų rinkinį, tai paėmiau du vienetus. Vieną padovanosiu bičiuliui. Atvyko greitai, tvarkingai supakuotas. Viskas savo vietose ir pilnai atitinka aprašymą. Už tokią kainą idealus ir būtinas kiekvienam - 1 foto, 2 foto3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: