„Tai vienas geriausių sulankstomų el. dviračių, kokį tik esu bandęs - esu labai nustebintas“: štai ką apie karščiausias „Xiaomi“ naujienas sako apžvalgininkai ir kokie padaryti patobulinimai (Video, „Xiaomi Himo Z20 Max“, „Xiaomi Himo L2 MAX“)  ()

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Dovanos: el. dviračio baterijos, šalmai ir spynos

Iš Europos sandėlių

1) „Xiaomi Himo Z20 Max“ el. dviratis - CE sertifikatas, 250W, 36V 10Ah, 80km, 25km/h, sulankstomas

2) „Xiaomi Himo L2 MAX“ - CE sertifikatas, 300W, 36V 10.4Ah, 35km, 25km/h, sulankstomas

Puikūs pirmųjų apžvalgininkų vertinimai

Palyginimas su pirmtakais


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Megamesto skuba pranešti, kad jų el. parduotuvėje skelbiama „Xiaomi Himo Max Series“ pasaulinė premjera.

  • atnaujinta CE versija, daugiau dėmesio skiriama saugai, teisėtumui ir kokybei
  • saugesnis 250 W variklis su 10 Ah baterija užtikrina maksimalų 80 km atstumą kruizinu režimu
  • su „Pedal Assist“ pajusite papildomą dviračio jėgą ir veržlumą kelionių metu

Pačius naujausius „Xiaomi“ el. dviračius ir el. paspirtukus galite įsigyti už specialias premjeros kainas. Tiesiai iš Europos sandėlių, tad sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas pristatymas į Lietuvą. 

Taip pat papildomai taikomi nuolaidų kuponai ir įspūdingos dovanos.

„Xiaomi Himo Z20 Max“ el. dviratis - CE sertifikatas, 250W, 36V 10Ah, 80km, 25km/h, sulankstomas

  • Megamesto - 969€;
    • Dovanų papildoma el. dviračio baterija - tik pirmiems 50 pirkėjų.
    • papildomai 20€ kuponas NYPK1BT1 (l. ribotas kiekis!)

„Xiaomi Himo Z20 Max“ yra naujausias kompanijos el. dviratis. Ir gamintojas iškart pabrėžia, kad tai pirmasis modelis, pilnai praėjęs SGS laboratorijos sertifikavimo procesą ir gavęs oficialų CE sertifikatą bei EN17128: 2020. Tad jis pilnai atitinka visus EU reikalavimus.

„Xiaomi Himo Z20 Max“ yra CE sertifikuotas Xiaomi Himo Z20 atnaujinimas, kuris dar labiau pabrėžia elektrinių dviračių saugumą. Atnaujinti visi komponentai, iš esmės pagerėjo ilgaamžiškumas, atsparumas smūgiams.

Jo patikimumas buvo moksliškai įrodytas šimtais bandymų SGS laboratorijoje per metus. Tai aukštos kokybės, gerai pagamintas paspirtukas.

„Xiaomi Himo Z20 Max“ el. dviratis yra tvirto aliuminio rėmo. Sulankstomas el. dviratis ir telpa į automobilio bagažinę. Nulenkiami net pedalai.

Pats dviratis sveria apie 21,6 kg. Juo gali važinėtis iki 100 kg svorio asmenys.

„Xiaomi Himo Z20 Max“ el. dviratis aprūpintas bešepetėliniu 250W elektros varikliu (sertifikatas EN15194), 36V 10Ah baterija su BMS sistema (7 apsaugos priemonės), 6 Shimano pavaromis, Vektor valdikliu (taip pat praėjęs sertifikavimą: EN13849), CST 20" ratais, dvigubais diskiniais stabdžiais, LCD ekranu ir kt.

Maksimaliai pasiekiamas 25km/h greitis ir vienu įkrovimu galima nuvažiuoti iki 80 km. Palaikomas važiavimas  vien elektra arba elektra+žmogaus jėga.

Labai didelis pliusas, kad baterija yra išimama. Taip patogu ją įkrauti. O ir turint papildomą bateriją galima ženkliai prailginti kelionės atstumą.

Įdomu ir tai, kad dviračio sėdynė yra išimama. Joje integruoti pompa, su kuria iškart galima pripūsti ratus. Labai praktiškas dalykas.

„Xiaomi Himo Z20 Max“ turi informacinį LCD ekraną. Žibintai LED - sertifikuoti E Mark ženklu. Šviečia iki 20 metrų.

Kuo naujasis „Xiaomi Himo Z20 Max“ skiriasi nuo „Xiaomi Himo Z20“?

Žemiau pateiktoje lentelėje galite matyti detalius el. dviračių palyginimus ir „Xiaomi Himo Z20 Max“ išskirtinumai pažymėti raudonai.

Esminiai dalykai yra tie, kad naujasis „Xiaomi Himo Z20 Max“ praėjo labai griežtus CE sertifikavimo standartus ir dabar jo skirtingi komponentai atitinka aukščiausio lygio reikalavimus: variklis, baterija, naujas valdiklis, šviesos, droselis ir kt.

Taip pat atnaujinta rėmo fiksavimo (per lenkimą) sistema. Pedalai dabar jau yra aliuminiai, o ne plastikiniai. Tad tokie esminiai pokyčiai.

Ką apie „Xiaomi Himo Z20 Max“sako apžvalgininkas?

Šaunus elektrinis dviratis ir štai pati pirmoji apžvalga, kurios autorius teigia:

„Xiaomi Himo Z20 Max yra vienas geriausių 20" sulankstomų el. dviračių. Vienu įkrovimu galiu realiai nuvažiuoti iki 60 km. Puiku, kad jis atitinka griežtus CE sertifikavimo reikalavimus. Absoliučiai saugus, maksimalios kokybės ir tinkamas naudoti EU. Kalbant apie pagaminimo kokybę, tai yra viena geriausių jei ne pats geriausias tarp visų, kokius tik esu bandęs sulankstomus dviračius. Super tvirti sulankstymo mechanizmai. Tiek ties dviračio viduriu, kur įdedam baterija, tiek ties vairo strypu. Galima drąsiai važiuoti ir nesibaiminti, kad kelionės metu kas nors netyčia atsipalaiduos. 100 proc. garantuoju, kad važiavimas maksimaliai saugus. Informacinis ekranas ryškus. LED žibintai labai geri. Puikūs ratai. Labai malonu važiuoti įvairiais paviršiais. Shimano 6 pavaros. Bazinio lygio, bet viskas veikia sklandžiai. Labai kokybiškas variklis ir super tyliai veikiantis. Esu itin nustebintas šiuo dviračiu. Puikus modelis.“

„Xiaomi Himo L2 MAX“ - CE sertifikatas, 300W, 36V 10.4Ah, 35km, 25km/h, sulankstomas

  • Megamesto - 479€;
    • Dovanų šalmas.
    • papildomai 20€ kuponas NYPK1BT1 (l. ribotas kiekis!)

„Xiaomi Himo L2 MAX“ irgi ką tik rinkoje pasirodęs naujausias kompanijos el. paspirtukas.

Šiuo atveju gamintojas vėlgi akcentuoja, kad šis modelis yra pilnai praėjęs SGS laboratorijos sertifikavimo procesą ir gavęs oficialų CE sertifikatą. Tad jis pilnai atitinka visus EU reikalavimus.

„Xiaomi Himo L2 MAX“ aprūpintas 300W varikliu ir 36V 10.4Ah baterija, kurioje įdiegtos 6 apsaugos priemonės.

Baterija įkraunama per maždaug 6 val. ir leidžia vienu įkrovimu nuvažiuoti iki 35-40km bei pasiekti 25 km/h greitį.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Himo L2 MAX“ turi labai plačią stovėjimo aikštelę, tad kelionės bus maksimaliai patogios ir stovėjimas bus stabilus.

El. paspirtukas turi 10 colių dydžio pneumatinius ratus. Gamintojas tvirtina, kad su „Xiaomi Himo L2 MAX“ važiuoti yra labai malonu, kad ir koks bebūtų paviršius.

Beje, tvirtas korpusas atlaiko iki 100 kg apkrovas.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi Himo L2 MAX“ yra sulankstomas el. paspirtukas, tad tilps į automobilio bagažinę, o ir namuose laikyti bus patogiau.

„Xiaomi Himo L2 MAX“ turi ir ryškų LED ekraną, kuriame matyti baterijos, nuvažiuoto atstumo, greičio ir režimų informaciją. Pastarųjų čia turime 3 variantus.

Kuo naujasis „Xiaomi Himo L2 MAX“ skiriasi nuo „Xiaomi Himo L2“?

Šiuo atveju taip pat naujasis „Xiaomi Himo L2 MAX“ el. paspirtukas gali pasigirti praėjęs labai griežtus sertifikavimo etapus ir gavęs CE sertifikatą.

Kas daugiau? Kaip tvirtina štai šis apžvalgininkas - kuris išbandė abu el. paspirtukų modelius - tai iš esmės tik CE sertifikato turėjimu bei dar geresniu ir tvirtesniu sulankstymo mechanizmu „Xiaomi Himo L2 MAX“ ir skiriasi nuo anksčiau pristatyto „Xiaomi Himo L2“.

Ką apie „Xiaomi Himo L2 MAX“ sako apžvalgininkas?

„Xiaomi Himo L2 MAX“ - išties įdomus elektrinis paspirtukas. Štai pirmoji apžvalga, kurioje paspirtukas išpakuojamas, surenkamas, išsamiai aptariama pagaminimo kokybė, visos funkcijos, atliekamas bandomasis važaivimas:

„Xiaomi Himo L2 MAX yra super kokybiškai pagamintas. Absoliučiai jokių priekaištų pagaminimo kokybei. Važiuoti su juo taip pat yra malonu. Gerai sugeria kelio nelygumus, lengva vengti kliūčių, puikus posūkių įveikimas. Tik per smulkų žvyrą bei smėlį nėra taip malonu važiuoti, tiesiog jis pradeda klimpti. Stabdžiai, sakyčiau, yra kiek per jautrūs. Itin staigiai stabdo, tad reikia būti atsargesniems. Pasigedau užrakto galimybės, kad tiesiog priėjęs svetimas žmogus negalėtų įjungti paspirtuko ir nuvažiuoti. Gana keista, kad to šiame paspirtuke nėra. Papildomas raktas ir užrakinimo galimybė man asmeniškai labai patiktų. Bendrai, esu labai patenkintas šiuo paspirtuku. Puikiai atrodo, labai gerai pagamintas, šaunus įrenginys. Man buvo labai smagu jį testuoti.“

O čia pirmasis pasivažinėjimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()