„Xiaomi Roidmi“ robotų dulkių siurblių šeima sveikina naujus ir dar galingesnius narius: juodos spalvos „Roidmi Eve Plus“ ir itin pažangų „Roidmi EVA“ (Video)  ()

„Roidmi“, „Xiaomi“ ekosistemos valymo įrangos kūrėjas, praėjusiais metais pristatė robotą su automatine dulkių surinkimo stotele ir išskirtine dezinfekavimo sistema. „Roidmi Eve Plus“ robotas tapo vienu populiariausių 100 šalių ir daugybėje regionų dėl savo siūlomų galimybių. Nuolat kompanijos diegiamos naujovės itin paskatino pirkėjų susidomėjimą šiuo robotu.

Po nuolatinių tyrimų ir plėtros, prie „Roidmi“ dulkių siurblių šeimos prisijungia dar du nariai: „Roidmi Eve Plus“ juodasis modelis, su padidinta siurbimo galia, ir „Roidmi EVA“ - pirmąjį pasaulyje robotą su automatiniu siurbimu bei plovimu, atliekų ištuštinimu, šluosčių išplovimu ir išdžiovinimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek kainuoja „Roidmi Eve Plus“ ir ką siūlo juodos spalvos versija?

Roidmi Eve Plus“ yra „Xiaomi“ ekosistemos robotas dulkių siurblys: nuostabių techninių savybių ir puikios kainos.

Šiuo metu šį robotą dulkių siurblį su savaiminio išsivalymo stotele Lietuvoje galite įsigyti už €451.

Gera kaina, greitas pristatymas ir dvejų metų garantija. Puikus pasiūlymas.

Išsamiau apie roboto galimybes galite sužinoti ir oficialioje gamintojo svetainėje štai čia.

Vienas didžiausių „Roidmi Eve Plus“ robotų privalumų yra jų automatinės atliekų surinkimo stotelės, kas ženkliai palengvina robotų priežiūrą. Iš roboto atliekų talpos automatiškai yra išsiurbiamos surinktos atliekos ir taip robotas gali toliau darbuotis be jokio žmogaus įsikišimo. Ir taip 3l atliekų maišelio gali užtekti net iki 60 dienų!

Taip pat, dėka įrengto HEPA filtro ir plačiai (net medicinoje) naudojamos „Active Oxygen“ dezinfekcinės technologijos bus nukenksminti įprasti buitiniai kenkėjai, kaip: dulkių erkutės, mikrobai, įskaitant Escherichia coli, Candida albicans, Staphylococcus aureus; toksiškos cheminės medžiagos, kaip formaldehidas, benzenas ir TVOC; ir pašalinti cigarečių bei kvepalų kvapai.

Įdomu yra ir tai, kad gamintojas dabar pristato juodos spalvos „Roidmi Eve Plus“ modelį, kuris nuo baltos spalvos modelio skiriasi siurbimo slėgio rodikliu.

Juodos spalvos modelio siurbimo slėgis ūgtelėjo nuo 2700Pa iki 3000Pa.

„Roidmi EVA“ - pirmasis pasaulyje robotas su automatiniu siurbimu bei plovimu, atliekų ištuštinimu, šluosčių išplovimu ir išdžiovinimu

Roidmi EVA“ galima iš anksto užsisakyti sutelktinio finansavimo platformoje Indiegogo - už $799.

„Roidmi EVA“ iš savo pirmtakų paveldėjo geriausias savybes ir įgyjo visiškai naujų galimybių. Gamintojas teigia, kad tai yra pažangiausias robotas rinkoje.

„Roidmi EVA“ sutelktinio finansavimo platformoje jau surinko daugiau nei 1 mln. dolerių ir technikos ekspertai šį robotą itin giria.

Iš esmės, tai yra 5in1 tipo robotas, kuris: šluoja, siurbia ir plauna; automatiškai dulkes išsiurbia į atliekų surinkimo stotelę; pats išsiplauna šluostes ir jas išdžiovina; slopina bakterijų ir pelėsių dauginimąsi ir kt.

Super plačiu funkcionalumu pasižymintis „Roidmi EVA“ turi universalią namų bazę, kurioje yra du 4 litrų talpos bakai (vienas švariam vandeniui, o kitas atliekoms) ir 3 litrų talpos uždara talpa su dulkių maišeliu, kuriame sutelpa per 60 dienų surinktos atliekos.

Kai robotas baigs valyti namus, namų stotis automatiškai išplaus ir išdžiovins šluostes, bei ištuštins dulkių talpą.

Jame taip pat yra spalvotas informacinis LED ekranas, kuriame realiuoju laiku rodoma plovimo ir džiovinimo būsena, kad galėtumėte sužinoti, ką robotas daro.

Be to, galybė funkcijų palaikantis „Roidmi EVA“ gali greitai išdžiovinti šluostes, pasitelkęs turbininį vėją, kad šluostės būtų sausos ir taip būtų išvengta nemalonių kvapų ir bakterijų.

„Roidmi EVA“ vartotojui siūlo itin draugišką patirtį, nes roboto naudotojams nereikia nuolat valyti dulkių surinkimo dėžutės ar plauti šluosčių.

„Roidmi EVA“ pradėjo visiškai naują universalią robotų kategoriją, kurios taip trūko rinkoje.

Tai realiai daro namų valymą maksimaliai autonominį ir be papildomo žmogaus įsikišimo.

Tradicinis dulkių siurblys robotas, kuriame dažnai pačiam reikia ištuštinti atliekų dėžutę bei šluostes plauti rankomis, taps nebereikalingas. „Roidmi EVA“ viską padaro pats.

„Roidmi EVA“ pasižymi ir galingu plovimu bei siurbimu. Jis palaiko 5 namų valymo režimus: automatinis grindų plovimas ir šluosčių išsiplovimas po darbo; automatinis sausas siurbimas ir atliekų ištuštinimas į maišelį; siurbimas; siurbimas ir plovimas; plovimas.

Robotas turi dvi 4 colių dydžio HL šluostes, kurios yra 99% antibakterinės. Jos sukasi 180 kartų per minutę, spaudžiant grindis 12N slėgiu, kad imituotų gilų ir kruopštų trynimą rankomis.

Kalbant apie siurbimą, 3200PA siurbimo slėgis leis lengvai susidoroti su buitinėmis atliekomis, nesvarbu, ar tai smulkios dulkės, ar didesnės dalelės.

Nepraleiskite progos išsivaduoti nuo darbų. „Roidmi Eve Plus“ ir „Roidmi EVA“ robotai yra ilgų metų ir daugybės inžinierių padarytų proveržių rezultatas, kad visų mūsų namų tvarkymas būtų maksimaliai lengvas. Ir daugybė pirkėjų visame pasaulyje džiaugiasi puikiais „Roidmi“ kompanijos įrenginiais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()