Paskutiniai vienetai ir net 150€ pigiau nei Lietuvoje puikūs el. dviračiai: 350W, išimama 10.4A baterija, sulankstomi ir su apsauga nuo vagių (Video, „BEZIOR M20“)  ()

Net 150€ pigiau nei Lietuvoje

Iš Lenkijos sandėlio

Labai ribotas kiekis

350W; 10.4A baterija - išimama; 35km/h; 20" ratai; 7 Shimano pavaros ir kt.

Sulankstomas; atlaiko 120kg

Dėklas telefonui, įkrauna jo bateriją; LCD ekranas

Pultelis, signalizacija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„BEZIOR M20“ elektrinis dviratis:

„BEZIOR M20“ el. dviratis šiuo metu parduodamas už ypatingai gerą kainą. Lietuvoje toks pats modelis kainuoja net 150€ brangiau.

Tad pirkti iš TomTop labai apsimoka. Be to, pristatymas tiesiai iš Lenkijos sandėlio. Greitas pristatymas ir visi mokesčiai sutvarkyti. 

Paskubėkite pasinaudoti proga, nes dviračių už tokią kainą beliko paskutiniai vienetai!

Vienas iš „BEZIOR M20“ privalumų yra galimybė jį sulankstyti.

Šis el. dviratis yra kompaktiškas ir sulankstytas tilps į automobilio bagažinę.

Štai žemiau pateiktame paveiksle galite matyti šio dviračio išmatavimus, kai jis paruoštas naudojimui ir yra sulankstytas.

Pats „BEZIOR M20“ korpusas pagamintas iš aliuminio korpuso ir atlaiko iki 120 kg apkrovas. Tvirtas ir kokybiškas dviratis.

Ant vairo yra visos reikalingos valdymo rankenėlės ir svirtelės - 7 Shimano perjungimo pavaros.

Taip pat čia turime ir telefono laikiklį bei USB jungtį, tai tuo pačiu galima įkrauti telefono bateriją. Labai praktiški privalumai.

„BEZIOR M20“ turi ir ryškų LCD informacinį ekraną, kuriame pateikiama esminė informacija: nuvažiuotas atstumas, baterijos talpa, greitis ir kt.

„BEZIOR M20“ galima važiuoti pasirinkus vieną iš trijų važiavimo tipų: vien elektra, elektra + žmogaus jėga, arba vien žmogaus jėga.

Beje, pliusas ir tas, kad „BEZIOR M20“ baterija yra išimama. Patogus dalykas. Išėmei bateriją, nusinešei prie rozetės ir įkrovei. Nereikia nešti viso dviračio.

„BEZIOR M20“ turi 48V 10.4Ah bateriją, kuri pilnai įkraunama per 4 val. Geri rezultatai.

Elektrinis dviratis aprūpintas 350W galios bešepetėliniu el. varikliu. Tokio tipo varikliai garantuoja ilgaamžiškumą ir puikų veikimą.

Variklio galios užtenka įveikti iki 30° įkalnes, pasiekti 35km/h greitį ir mėgautis kokybišku važiavimu įvairiais paviršiais.

Prie komfortiško važiavimo prisideda ir 20" dydžio ratai su slydimui, smūgiams ir dėvėjimuisi atspariomis pripučiamomis padangomis.

Plius, priekinė šakė ir sėdynė aprūpintos amortizatoriais, kurie sugers kelio nelygumus. 

Tad nors „BEZIOR M20“ atrodo kaip miestui pritaikytas el. dviratis, bet dėl šių privalumų su juo bus malonu važinėtis ir užmiestyje ar kaimo vietovėje.

„BEZIOR M20“ turi 7 Shimano pavaras dar malonesniam važiavimui. Dvigubi diskiniai stabdžiai užtikrina maksimalų saugumą. O ryškūs žibintai priekyje ir gale leis saugiai jaustis ir tamsiuoju paros metu.

Dar vienas įdomus dalykas, kad „BEZIOR M20“ turi nuotolinio valdymo pultelį, kuriuo galima aktyvuoti signalizaciją. Jei kas bandys pavogti dviratį - pasigirs garsinis signalas, kas atkreips visų dėmesį.

Su pulteliu taip pat galima aktyvuoti el. dviratį, arba jį surasti - jei kartais pamiršite kur aikštelėje jį palikote. Tokiu atveju jis taip pat pradės skleisti garsinį signalą.

„BEZIOR M20“ - labai smagus elektrinis dviratis. Kompaktiškas, sulankstomas, itin tvirtas, su talpia baterija, galingu varikliu, puikios pagaminimo kokybės ir dabar už super gerą kainą.

Primename, kad dabar „BEZIOR M20“ galima įsigyti net 150€ pigiau nei Lietuvoje! Nepraleiskite progos.

Pasivažinėjimas „BEZIOR M20“ el. dviračiu:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()