Fantastiškas pasiūlymas kūrybingiems: iš Vokietijos ir net 80€ pigiau naujausios ir apžvalgininko giriamos lazerinės graviravimo staklės - „dvigubai daugiau galios ir visai kito lygio efektyvumas“ (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)  ()

„ATOMSTACK A5 Pro“ - naujausias ir puikios galios, funkcijų bei kainos lazerinis graviruoklis. Jis dar šaunesnis už apžvalgininkų bei pirkėjų pamėgtą „ATOMSTACK A5“ ir dabar parduodamas už super gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ATOMSTACK A5 Pro“ 40W lazerinis graviruoklis:

  • TomTop - 241,64 €;
    • kuponas TZM4728EU;
    • mažiausia kaina - kitose parduotuvėse jis kainuoja bent 80€ brangiau;
    • iš Vokietijos, tad jokių muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

„ATOMSTACK A5“ yra labai populiarios ir puikiai apžvalgininkų vertinamos graviravimo staklės, tačiau jos sulaukė atnaujinimo - „ATOMSTACK A5 Pro“.

Tai taip pat puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti savo turimus daiktus.

Ką sugeba „ATOMSTACK A5 Pro“ ir kuo skiriasi nuo senesniųjų „ATOMSTACK A5“?

Labai gerai, kad „ATOMSTACK A5 Pro“ pakuotėje iškart gausime visas reikalingas detales ir papildomus priedus. Beliks tik surinkti šį lazerinį graviravimo įrenginį.

Pakuotėje jau yra visi reikalingi įrankiai bei instrukcija, o ir apžvalgininkas bei gamintojas tvirtina, kad iš esmės šis procesas užtruks 10-20 min.

Viena iš unikalesnių „ATOMSTACK A5 Pro“ savybių yra patentuotas akių apsaugos dizainas ir dėl to prie šio įrenginio iš esmės galime dirbti net be apsauginių akinių.

Žinoma, nors toks techninis sprendimas yra labai gerai ir apžvalgininko giriamas, tačiau vis vien geriau užsidėti pakuotėje esančius apsauginius akinius. Papildoma apsauga tikrai nepakenks.

Atkreipiame dėmesį, kad šis graviruoklis yra 40W galios, o tai yra net dvigubai daugiau, palyginus su „ATOMSTACK A5“.

Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau, palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

Plius, gamintojas pažymi, kad „ATOMSTACK A5 Pro“ aprūpintas atnaujintu, fiksuotu lazeriu, kurio veikimo efektyvumas dar labiau paaugo. Apžvalgininkas tvirtina, kad kvadrato formos lazerio spindulys užtikrina net 80 proc. didesnį veikimo efektyvumą, palyginus su „ATOMSTACK A5“.

Svarbu ir tai, kad per 1200 darbo valandų „ATOMSTACK A5 Pro“ neteks vos 0,1W galios, o tai yra įspūdingai geras rezultatas.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas pabrėžia aukščiausią „ATOMSTACK A5 Pro“ pagaminimo kokybę.

Turime pilnai metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 410 x 400 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Taigi, „ATOMSTACK A5 Pro“ surinkti užtruks išties trumpai ir tada beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti LaserGRBL (nemokama) programą (arba LightBurn) ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas Windows operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus: NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir kt.

Šis graviruoklis gali graviruoti metalą, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Galios užtenka ir pjovimui.

Verta pažymėti ir tai, kad čia turime įdiegtas net kelias apsaugos priemones ir, pavyzdžiui, jei darbo metu netyčia pajudinsite graviruoklį - jis automatiškai nustos graviravęs. Tikrai naudingas dalykas.

Tad iš esmės „ATOMSTACK A5 Pro“ patobulėjo štai tokiais pagrindiniais aspektais: nuo 20W iki 40W išaugusi galia ir naujausios kartos lazeris padidino darbo efektyvumą 80 proc. Dabar su juo dirbti dar patogiau, greičiau ir itin didesnė galia pravers norint išpjaustyti objektus.

Būtent tai ir yra pagrindiniai aspektai apsprendžiantys tokių lazerinių graviravimo staklių kokybę. Tad turime labai rimtus patobulinimus.

Plačiau apie „ATOMSTACK A5 Pro“ ir jo labai šaunus veikimo palyginimas su „ATOMSTACK A5“ šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()