Iš Lenkijos fantastiški pasiūlymai: „Xiaomi Mijia G1“ - pigiausias kompanijos robotas ir „Xiaomi Dreame V9P“ - vienas populiariausių belaidžių dulkių siurblių (Video)  ()

Iš Lenkijos

Galioja iki 2022-01-31

Ribotas kiekis

„Xiaomi“ ekosistema:

1) „Xiaomi Mijia G1“ - fantastiškai žemos kainos robotas su sausu ir drėgnu valymu;

2) „Xiaomi Dreame V9P“ - vienas populiariausių belaidžių dulkių siurblių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mijia G1“ - fantastiškai žemos kainos robotas su sausu ir drėgnu valymu

„Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai visada pasižymėjo puikiu kainos ir kokybės santykiu, bet „Xiaomi Mijia G1“ yra kažkas tokio, kas galutinai pramuša kainų grindis. Už tokią kainą vargiai rastume kažką pigiau iš „Xiaomi“ asortimento.

„Xiaomi Mijia G1“ - dar kai kur jis vadinamas „Xiaomi Mi Robot Essential“ - įsigiję pirkėjai yra labai patenkinti ir duoda itin aukštus įvertinimus.

Šį robotą dulkių siurblį išbandęs apžvalgininkas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia G1“ yra pats pigiausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir būtų sunku su juo nesutikti.

Už tokią žemą kainą vargiai ką kitko rastume plačioje „Xiaomi“ pasiūloje. Ir geriausia yra tai, kad šis įrenginys yra labai funkcionalus.

„Xiaomi Mijia G1“ aprūpintas japonišku NIDEC varikliuku ir siurbimo galia siekia 2200Pa. Kaip tokios kainos modeliui - tiesiog įspūdinga.

Negana to, „Xiaomi Mijia G1“ palaiko 4 siurbimo režimus, dėl ko galima pataupyti baterijos energiją bei prisitaikyti siurblį konkrečioms valymo sąlygoms.

„Xiaomi Mijia G1“ taip pat turi 200 ml vandens talpą ir dėka įdiegtos elektronikos, palaiko 3 vandens padavimo režimus. Sausų atliekų dėžutės talpa yra 420 ml.

Tad su šiuo siurbliu ne tik sausai išvalysime grindis, jas išplausime, bet ir dar galėsime pasirinkti norimą vandens padavimo kiekį. Net ir dvigubai brangesni modeliai ne visada siūlo tokias galimybes.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi Mijia G1“ yra vos 8,2 cm storio, kas jį padaro vienu ploniausių rinkoje. Tai reiškia, kad „Xiaomi Mijia G1“ lengvai išvalys po baldais ir pasieks tas vietas, kurių neįveiktų kiti robotai dulkių siurbliai.

Xiaomi Mijia G1“ turi 2500 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks iki 90 min. Automatiškai įkraunama ir toliau tęsiamas darbas.

Taip pat šis pigus modelis palaiko WiFi bei programėlę ir net valdymą balsu. Tiesa, pastaroji funkcija veikia tik tuo atveju, jei komandas sakysite kinų kalba.

Visgi, esminis dalykas yra „Xiaomi Mijia G1“ valymo funkcionalumas - iš viso turime net 7 valymo režimus - galingas siurbimas, plonumas, išmanioji programėlė ir jos suteikiamos galimybės. Šaunus prietaisas už rekordiškai žemą kainą.

Pirkėjai labai patenkinti „Xiaomi Mijia G1“ robotu dulkių siurbliu ir tai, kaip jis atlieka savo užduotis. Nors čia turime giroskopinę navigaciją - su lazerine navigacija robotai dulkių siurbliai kainuoja nuo 300 eurų - tačiau „Xiaomi Mijia G1“ puikiai orientuojasi aplinkoje ir sistemingai išvalo visą teritoriją.

Plačiau apie „Xiaomi Mijia G1“ šioje apžvalgoje:

„Xiaomi Dreame V9P“ - vienas populiariausių belaidžių dulkių siurblių

„Xiaomi Dreame V9P“ yra 2019 metų vasaros pabaigoje pristatytas belaidis dulkių siurblys, kuris labai greitai tapo pačiu perkamiausiu. Ir jis iki šiol yra itin mėgiamas pirkėjų bei apžvalgininkų.

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20000Pa siurbimas, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kaina, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: