[Naujiena] Naujausios „Xiaomi“ ekosistemos išmaniosios svarstyklės už specialią anonso kainą: FDA sertifikatas, 10 rodiklių matavimas ir APP - labai ribotas kiekis („Yunmai Premium M1301“)  ()

Anonso pasiūlymas

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlio

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

10 skirtingų rodiklių matavimas

galima sekti iki 16 žmonių rezultatus

Bluetooth 4.0

informatyvi APP ir integracija su Google Fit, Apple Health bei Fitbit


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Anonso pasiūlymas!

„Yunmai Premium M1301“ išmaniosios svarstyklės

49,99€ -12,05€ 49,99€

37,94€

Imu!

iš Čekijos

43%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3- 5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Šiuo metu „Yunmai Premium M1301“ išmaniąsias svarstykles galite įsigyti iš Čekijos sandėlio ir už specialią anonso kainą.

Svarbu: tokia kaina galioja tik 20 vnt. Sekančiam kiekiui kaina didės, tad paskubėkite pasinaudoti proga.

Šiuo metu vis dar galima rinktis tarp baltos ir juodos spalvos modelių.

„Yunmai Premium M1301“ labai geros kainos išmaniosios svarstyklės. Ir ne tik geros kainos, bet ir suteikiamų galimybių.

Šiais laikais tikrai nepakanka vien tik sekti savo svorį. Norint pasiekti gerų fizinės veiklos rezultatų, koreguoti svorį taip, kad nepakenktume sveikatai - reikia stebėti ir kitus kūno rezultatus. „Yunmai Premium M1301“ leis tą daryti greitai, patogiai ir išsamiai.

„Yunmai“ kompanijos produktai yra gavę JAV FDA sertifikatą, tad ir čia turime aukščiausios kokybės produktą.

Svarstyklės yra su neslystančiomis kojelėmis ir turi integruotus jutiklius bei elektrodus. Taip, tokio tipo svarstyklės paleidžia per žmogaus kūną labai nedidelį elektros impulsą.

Baimintis tikrai neverta. Jūs to jokiais būdais nepajusite, o štai svarstyklės sugebės itin tiksliai išmatuoti jūsų kūno parametrus.

Dabar visos funkcionalios bei išmanios svarstyklės naudoja tokį matavimo principą. Jis užtikrina itin didelį tikslumą.

Šaunu yra ir tai, kad „Yunmai Premium M1301“ iš viso sugeba išmatuoti 10 rodiklių: svorį (3-150kg ribose), įvertinti kūno riebalų ir kūno vandens procentinį kiekį, visceralinių riebalų kiekį, raumenų masę, kaulų masę, KMI, BMR, kūno tipą ir metabolinį amžių. Kaip už tokią kainą, tiesiog įspūdingas funkcionalumas.

Puiku ir tai, kad AA tipo baterijomis maitinamos ir 327 * 327 * 31mm dydžio „Yunmai Premium M1301“ svarstyklės Bluetooth 4.0 ryšiu poruojamos su Android bei iOS įrenginiais. Gali darbuotis tiek su APP, tik ir be jos.

Tereikia į savo išmanųjį telefoną ar planšetę atsisiųsti bei įsidiegti „YUNMAI“ programėlę, susikurti paskyrą ir suporuoti su svarstyklėmis.

Pagrindinė informacija bus pateikiama svėrimo metu ant „Yunmai Premium M1301“ svarstyklių esančiame 4 colių LCD ekranėlyje, o kur kas daugiau informacijos rasime būtent programėlėje.

Čia galima bus peržiūrėti rodiklių pokyčius ir pagal tai spręsti, kokių imtis priemonių. Labai šaunus dalykas sportuojantiems, norintiems užsiauginti didesnį kiekį raumenų masės ar numesti svorio.

„Yunmai Premium M1301“ taip pat palaiko integraciją su kitomis programėlėmis. Tad bendrinami ir Fitbit, Google Fit bei Apple Health programėlėse esantys duomenys. Kas suteiks dar daugiau detalios informacijos.

Programėlėje galima pridėti net iki 16 skirtingų žmonių. Taip yra labai patogu tiesiog vienoje platformoje stebėti šeimos narių ar draugų rezultatų pokyčius, tarpusavyje rungtyniauti ir tiesiog drauge siekti užsibrėžtų tikslų.

Šaunios išmaniosios svarstyklės už specialią anonso kainą. Paskubėkite pasinaudoti proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: