„Sony“ nušlavė net 11 „iF“ apdovanojimų. Skelbiama tikra bomba - belaidės ausinės „WH-1000WM5“  ()

„Sony“ šįmet skirti net 11 „iF“ apdovanojimų už produktų dizainą, įskaitant auksinį prizą pelniusias belaides ausines „WH-1000WM5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo 1954 m. „iF“ dizaino prizas skiriamas išskirtinės kokybės dizaino objektams. Ženklas „iF“ yra visame pasaulyje atpažįstamas dizaino kokybės matas, o „iF“ dizaino apdovanojimai yra vieni iš svarbiausių tokio tipo įvertinimų.

Apdovanojimams paraiškas galima teikia šiose kategorijose: produkto, pakuotės, komunikacijos ir paslaugų dizaino, architektūros ir interjero, profesionalių idėjų, vartotojo patirties ir vartotojo sąsajos. Su visomis atrinktomis paraiškomis galima susipažinti „iF“ dizaino apdovanojimų svetainėje.

„iF“ auksinis prizas įteikiamas papildomai atrinktoms paraiškoms iš geriausiųjų sąrašo. Šįmet tarp beveik 11 tūkst. paraiškų, pateiktų iš 56 šalių, tik 75-ioms buvo skirtas auksinis įvertinimas už pasiekimus dizaino srityje. „Sony“ gaminiai pelnė 2 auksinius „iF“ apdovanojimus.

Belaidės ausinės su triukšmo slopinimu „WH-1000XM5“

„iF Gold Award“

Komisijos atsiliepimas: aiški ir tiksli „Sony“ ausinių „WH-1000XM5“ dizaino kalba atspindi išskirtinę kokybę ir iš techninės, ir iš estetinės pusės. Iškilios korpuso kraštinės kuria įdomų kontrastą su kitais minkštais paviršiais, su kuriais kontaktuoja pirštai.

Virtualios realybės akiniai „PlayStation VR2“

 

„iF Gold Award“

Komisijos atsiliepimas: pasiekti kultinio produkto statusą pavyksta tik nedaugeliui prekės ženklų, o „Sony PlayStation“ yra neabejotinai tarp jų. „Playstation VR2“ virtualios realybės žaidimams suteikia tokį patį rafinuotumą, inovatyvumą, vertę ir sumanų dizainą, dėl kurių buvo pamėgti ankstesni „PlayStation“ modeliai.

 

„iF“ apdovanojimai:

  • Žaidimų monitorius „INZONE M9“
  • Belaidės žaidimų ausinės su mikrofonu ir triukšmo slopinimu „INZONE H9“
  • Belaidės dėvimos ausinės „LinkBuds“
  • Nešiojama kolonėlė „SRS-XE300“ / „SRS-XE200“
  • Kamera „Cinema Line FR7“
  • Ląstelių atskyrimo sistema CGX10
  • 5G ryšio telefonas „Xperia 1 IV“
  • Belaidis valdiklis „DualSense Edge“
  • „Sony“ dinaminis logotipas
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: