Už mažiausią kainą per 365d. įspūdingas PC! CPU kaip „MacBook Pro“, 2K ekranas ir 16GB DDR4 RAM (Video, „CHUWI CoreBook X“)  ()

Mažiausia kaina per 365d.

Galioja iki 2022-08-08

Iš Čekijos

Puikus kainos ir kokybės santykis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„CHUWI CoreBook X“

(Intel Core i5-8259U CPU, 14″ 2K ekranas, 16+512GB, WIN10 OS)

787,49€ -364,22€ 787,49€

423,27€

Imu!

iš Čekijos

Mažiausia kaina per 365d.

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: šiuo metu šiuos nešiojamus „CHUWI CoreBook X“ kompiuterius Banggood parduoda už ypatingai gerą kainą ir tiesiai iš Čekijos sandėlio.

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą garantuojamas. Jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Kuo pasižymi „CHUWI CoreBook X“?

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkai itin pabrėžia šio puikios kainos nešiojamo kompiuterio technines savybes ir galimybes.

Štai turime galingą Intel Core i5-8259U CPU su iki 3.8GHz siekiančiu taktiniu dažniu. Įspūdinga, kaip už tokią kainą.

Beje, teigiama, kad analogišką CPU turi ir garsusis „MacBook Pro“, kurio kaina, palyginus su „CHUWI CoreBook X“, yra bent 3-4 kartus didesnė!

Taip pat verta pažymėti ir tai, kad „CHUWI CoreBook X“ aprūpintas pajėgia Intel Iris plus 655 vaizdo plokšte.

Žemiau pateiktame paveiksle vaizdo plokštės ir CPU pajėgumai labai šauniai palyginami su panašiais ir dar galingesniais modeliais.

Gamintojas taip pat pateikia štai tokį paveikslą (žiūrėti žemiau), kuriame įvardyti vieni populiariausi žaidimai. Ir tie, kurie reikalauja ypatingai didelių resursų.

Ir taip, su „CHUWI CoreBook X“ juos taip pat galima žaisti prie vidutinių grafikos nustatymų. Turint galvoje kiek kainuoja šis PC, tai yra įspūdingi rezultatai, ką patvirtina ir apžvalgininkai.

Tuo pačiu būtina paminėti ir tai, kad „CHUWI CoreBook X“ turi net 16GB LPDDR4 RAM bei 512GB SSD atmintinę - ją galima padidinti iki 1TB. Puikūs parametrai.

Kitas svarbus momentas yra tai, kad „CHUWI CoreBook X“ turi 14 colių įstrižainės 2K ekraną (70% NTSC, 80%- 95%sRGB). Pilnai laminuotas. Už tokią kainą puikus ekranas.

„CHUWI CoreBook X“ darbuojasi su originaliais Windows 10. Aprūpintas įkraunama 46.2Wh (11.55V/4000mAh) baterija, kurios energijos užtenka iki 8 val.

Yra ir 1MP kamera. Palaikomi WiFi 2.4GHz/5GHz ir Bluetooth 4.2 belaidžiai ryšiai. Garsiakalbiai, mikrofonas, klaviatūra su papildomu apšvietimu ir t.t.

Korpusas pilnai metalinis, 31.00 x 22.95 x 6.00cm dydžio, sveria tik 1,5kg.

Šaunu ir tai, kad „CHUWI CoreBook X“ turi reikalingiausias jungtis. Yra ir USB-C tipo, kuri palaiko greitąjį PD2.0 krovimą.

Taip pat galima prijungti ausines, papildomai dar įdėti iki 128GB atminties kortelę, taip dar labiau praplečiant failų saugojimo galimybes.

Apibendrinus, „CHUWI CoreBook X“ - įspūdingai geros kainos nešiojamas kompiuteris. Už tokią kainą gauname labai galingus techninius parametrus, daugybę RAM'ų ir vidinės atminties, 2K ekraną ir viskas stilingame metaliniame korpuse. Išskirtinis pasiūlymas.

Šauni „CHUWI CoreBook X“ kompiuterio apžvalga, su žaidimų testavimais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: