Už mažiausias kainas super funkcionalios nuo saulės įkraunamos PTZ kameros ir CCTV stebėjimo sistemos - kainos ir kokybės santykis stulbinamas!  ()

Mažiausios kainos!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai funkcionalios


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Kkmoon“ belaidė PTZ kamera su Saulės panele

109,66€ -39,88€ 109,66€

69,78€

Imu!

iš Vokietijos

37%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: Šiuo metu šios puikios kainos/kokybės/funkcionalumo PTZ kameros parduodamos tiesiai iš Vokietijos sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą itin greitas ir jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti esmines šių kamerų savybes ir galimybes.

Iškart verta pažymėti, kad šios kameros turi integruotas 12000mAh įkraunamas baterijas. Jas pilnai įkrovus - kamera gali darbuotis nuo 2 iki 5 mėnesių!

Žinoma, šaunioji dalis, kad kameros turi ir Saulės panelę, tad baterijos dienos metu įkraunamos ir joms energijos niekada nepritrūks.

Čia iškart išvengiama elektros laidų vedžiojimo ir šias kameras galite pritvirtinti praktiškai bet kurioje namo/sodybos/garažo ar kitoje Jums stebėti svarbioje vietoje.

Taip, kameros jungiamos prie WiFi tinklo ir palaiko programėlę, tad galėsite savo išmaniajame telefone/planšetėje/kompiuteryje stebėti, kas dedasi aplink stebimą objektą. O ir į telefoną gausite informacinius pranešimus, kai kameros užfiksuos judėjimą. Taip, šios šaunios kameros turi ir judesio jutiklius, tad niekas neprasmuks pro stebėjimo lauką.

Verta pažymėti, kad čia turime 3MP kameras (2288 x 1288 raiška), su spalvotu ir nespalvotu naktiniu filmavimu. 

Kameros matymo laukas yra 120° ir ji geba pasisukti horizontaliai 355° bei 90° vertikaliai. Taip pat yra ir 3X skaitmeninis vaizdo priartinimas.

Plius, integruoti mikrofonai bei garsiakalbiai, tad per kamerą galima kalbėti su šalia jos esančiais žmonėmis.

Visi duomenys saugomi atminties kortelėje (iki 128GB) arba debesyje, kas itin patogu ir leis bet kuriuo metu ir būnant bet kuriame pasaulio kampelyje peržiūrėti užfiksuotus vaizdus.

Kamera su panele yra pilnai pritaikytos naudoti lauko sąlygomis, yra IP66 reitingas - atspari vandeniui ir purvui, taip pat karščiui bei šalčiui: dirba -15℃ ~ + 60℃.

Puiki kamera patogiam svarbių objektų stebėjimui.

   
Rekordinė kaina!

„Kkmoon“ CCTV vaizdo stebėjimo sistema

219,33€ -133,60€ 219,33€

85,73€

Imu!

iš Vokietijos

61%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: „Kkmoon“ CCTV vaizdo stebėjimo sistemos šiuo metu taip pat parduodamos iš Vokietijos ir dar už rekordiškai žemą kainą.

Įprastai tokie įrenginiai būna tik iš Kinijos sandėlio, tad dabar yra puiki proga įsigyti kokybišką, funkcionalią ir itin žemos kainos CCTV vaizdo stebėjimo sistemą. Analogai Lietuvoje kainuoja bent 2-3 kartus brangiau.

Šioji „Kkmoon“ CCTV vaizdo stebėjimo sistema susideda iš vaizdo įrašymo/valdymo įrenginio ir 4 vaizdo stebėjimo kamerų.

Čia verta pažymėti, kad ši CCTV sistema yra 8 kanalų, kas reiškia, jog galima prijungti iki 8 skirtingų kamerų.

Sistema yra laidinė, tačiau palaikomas ir belaidis WiFi ryšys bei APP, tad peržiūrėti vaizdo įrašus bei valdyti kameras galėsite ir nuotoliniu būdu, net nebūdami arti stebimo objekto.

Tuo pačiu kameros palaiko judesio daviklius, tad į telefoną gausite informacinius pranešimus apie nelauktus svečius.

Beje, kalbant apie judesio daviklius, tai programoje galima stebimą teritoriją padalinti į atskiras zonas ir taip konkrečioms vietoms suteikti prioritetą, kad davikliai tose zonose būtų jautresni, o kitose - mažiau jautrūs.

Pavyzdžiai, prie garažo/namo/sodybos durų reaguotų momentaliai. O toliau nuo durų - būtų mažiau aktyvūs. Taip išvengiama netikrų aliarmų ir koks nors pro šalį prabėgęs katinas bus ignoruojamas.

Kalbant apie vaizdo raišką, tai čia turime 2MP kameras (raiška 1920 x 1080), su spalvotu/nespalvotu naktiniu filmavimu.

Kameros dirba 7/24 režimu, yra visiškai atsparios aplinkos poveikiui: karščiui, šalčiui, vandeniui, dulkėms - IP66 reitingas.

Tai yra puikus pasirinkimas visiems, norintiems stebėti savo sodybą, namus, garažą, darbovietę, gamybos patalpas, sandėlius ir t.t.

Tokios CCTV sistemos leidžia greitai ir kokybiškai matyti viską, kas dedasi aplinkui stebimą objektą. Tereikia jas pritvirtinti norimose vietose, prijungti prie įrašymo įrenginio, vaizdo monitoriaus ir jau galima pilnai naudotis.

Beje, duomenys saugomi debesyje, HDD diske (pakuotėje jo nėra), atmintinėje ir pan.

Galite įjungti, kad kameros dirbtų 24/7 režimu ir viską filmuotų, arba būtų budėjimo režime ir fiksuotų tik tas akimirkas, kai vyksta judėjimas ir t.t. Visi parametrai valdomi programoje.

Labai šaunus rinkinukas už itin patrauklią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: