[EU+Kuponai] Net 100€ pigiau nei Lietuvoje Android planšetės, Raspberry Pi 3 mikrokompiuteriai ir belaidžiai siurbliai - ribotas kiekis (Video)  ()

Puikios kainos

Kuponai

Galioja iki 2023-06-30

1) „BMAX MaxPad i10 Pro“ - puikios galios ir kainos Android planšetė

2) „WuKong Pi H3“ - puikių savybių ir kainos Raspberry Pi 3 mikrokompiuteris

3) „ILIFE H75“ - super geros kainos belaidis dulkių siurblys


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„BMAX MaxPad i10 Pro“ - puikios galios ir kainos Android planšetė

  • Dabar tik 100,38€ (Lietuvoje 200€)
  • Kuponas: EXBI10
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai

Android 11 (visos prieinamos programėlės); Unisoc Tiger T310 CPU, Antutu 15000; IMG PowerVR GE8300 GPU; 4+64GB, palaiko atminties kortelę; 4G LTE, VoLTE (palaiko visus Lietuvos mobiliuosius ryšius), galima įdėti dvi nanoSIM korteles; 10.1 colių 1920*1200 ekranas; GPS+Beidou+Galileo+Glonass+BDS+A-GPS navigacija; metalo korpusas; Face ID; WiFi 2.4G/5GHz; Bluetooth 5.0; gale 5MP, priekyje 2MP kameros; baterija 6000mAh, USB-C tipo įkrovimo jungtis; 3.5mm jungtis; mikrofonas + stereo garsiakalbiai; belaidė vaizdo projekcija į kitą įrenginį; tik 400gr. svorio ir kt.

„BMAX MaxPad i10 Pro“ vaizdo įrašai:

„WuKong Pi H3“ - puikių savybių ir kainos Raspberry Pi 3 mikrokompiuteris

  • Dabar tik 24,41€ (Lietuvoje analogiškų parametrų ir savybių ženkliai brangiau)
  • Kuponas: P9
  • Iš Honkongo nemokamas siuntimas per 15-25d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai

Raspberry Pi 3 kompiuteris – tikras lobis bet kam, kas domisi robotika ir daiktų internetu (Internet of Things – IoT). 

Rasperry Pi kompiuteriai gali būti dovanojami moksleiviams. Tai puiki dovana, jei tik sugalvoji, ką su jais nuveikti.

Šiose nuotraukose galite matyti pačias svarbiausias šio mikrokompiuterio savybes, jungtis ir esminę informaciją.

Robotai – viena iš pagrindinių Raspberry Pi panaudojimo galimybių. Tam reikia varikliuko, kuris varytų ratukus ir valdymo pulto (praktiškai tinka bet kuri mini klaviatūra, skirta išmaniesiems televizoriams). Tai gana paprastas robotas, kurį padaryti gali net ir 10 metų vaikai.

Yra specialios programos, kurios leidžia programuoti roboto veiksmų seką ir ją įrašyti, todėl net ir primityvus robotukas gali atlikti tam tikrus veiksmus, pavyzdžiui kažkur nuvažiuoti ir paimti. Jį tobulinti galima sumontavus kamerą, kuri fiksuotų tam tikrus objektus. Tada veiksmų sekų galima sugalvoti daugiau ir sudėtingesnių.

Pavyzdžiui važinėti po kambarį tol, kol bus surastas tam tikras objektas, kurį robotas turi atnešti. Tokiam robotui reikalinga baterija, tačiau akivaizdu, kad paprasta išmaniojo telefono atsarginė įkraunama baterija tinka kuo puikiausiai. Čia fantazijai vietos yra labai daug. Robotas juk gali būti valdomas ir balsu. Nagingesni meistrai net bando padaryti nedidelį humanoidą – į žmogų panašų robotą.

Namuose yra keletas mechanizmų, kuriuos Pi kompiuteris gali valdyti. Tai kambario šviesos. Pakanka tik sumontuoti pritemstančias (dimmable) šviesas ir prijungti Pi prie jungiklių. Taip pat yra galimybė sumontuoti skirtingomis spalvomis šviečiančias LED lemputes. Tokiu būdu namie galima daryti diskoteką su esamu apšvietimu.

Kitas prietaisas – termostatas. Galima padidinti šilumą, sumažinti. Taip pat ir kondicionierius. Dar vienas prietaisas – garažo vartai, kuriuos Pi gali pakelti arba nuleisti. Nesudėtinga padaryti ir Pi valdomas durų spynas. Namų kameras taip pat galima prijungti prie Raspberry Pi kompiuterio ir peržiūrėti jų įrašus.

Kai kas įsigudrina iš Raspberry Pi kompiuterio pasigaminti planšetinį ar žaidimų kompiuterį, tačiau kol kas galingumo jam šiek tiek trūksta šiuolaikiniams žaidimams žaisti, tad tenka pasitenkinti senaisiais žaidimais, kurie nereikalauja didelių resursų ir grafiko išteklių. Bet kuriuo atveju Raspberry Pi – puiki dovana bet kuriam technologijomis besidominčiam paaugliui.

„ILIFE H75“ - super geros kainos belaidis dulkių siurblys

  • Dabar tik 107,16€ (Lietuvoje 180€)
  • Kuponas: EXIH75
  • Iš Europos nemokamas siuntimas per 5-9d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai

250W bešepetėlinis Nidec variklis; iki 22kPa; motorizuota siurbimo galva - su LED pašvietimu; pakuotėje skirtingi ir lengvai keičiami antgaliai, du skirtingo tipo voleliai - kietoms grindims ir kiliminei dangai; net 1.3L atliekų talpa, lengvai ištuštinama; išimama 2500mAh baterija, vienu įkrovimu iki 45 min.; ant korpuso įkrovos ir kt. indikatoriai; CE, GS, ROHS sertifikatai; plaunamas filtras; sveria tik 2,5kg ir t.t.

„ILIFE H75“ vaizdo įrašas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()