Planuojate iš Kinijos pirkti „Xiaomi“ produkcijos? „Yoshop“ siūlo visai gamintojo produkcijai nuolaidas iki 70%  ()

Kinijos kompanija „Xiaomi“ yra gerai žinoma dėl gaminamų išmaniųjų telefonų, tačiau pats gamintojas tuo neapsiriboja. „Xiaomi“ gali pasiūlyti Jums ne tik mobilius įrenginius, tačiau ir kompiuterius, televizorius, ausines, įvairius garso įrenginius, maršrutizatorius ar net sportinius batelius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ produkcijos gerbėjams vienintelė galimybė įsigyti beveik visą gamintojo asortimentą - pirkti tiesiai iš Kinijos. Apie įdomesnes akcijas mes rašome dažnai, tačiau paprastai iš didžiausių kiniškų parduotuvių, skirtų užsienio rinkai. Dabar gi pradėjome sulaukti skaitytojų paklausimų, negi tokių akcijų neorganizuoja ir kitos parduotuvės, tad po truputį pasižvalgome į alternatyvas.

Viena iš tokių alternatyvų, šiuo metu vykdanti įdomią „Xiaomi“ akciją, yra parduotuvė „YoShop“. Produkcija iš Kinijos prekiaujanti internetinė parduotuvė „YoShop“ šiuo metu vykdo išpardavimus būtent šios kompanijos gaminamai produkcijai, o nuolaidos siekia net 70%. Pažvelkime ką naudingo galėtume nusipirkti su „Xiaomi“ prekiniu ženklu, jei visgi norėsite išbandyti šią parduotuvę.

Niekam ne paslaptis, jog „Xiaomi“ išmanieji telefonai patenka tarp populiariausių pasaulyje, o dabar juos galima įsigyti ir kiek pigiau nei įprasta. Pavyzdžiui, vienas populiariausių vidutinės klasės išmaniųjų „Xiaomi Redmi Note 4“ šiuo metu kainuoja 162,99 JAV dolerius, o biudžetinis „Redmi 4A“ modelis įkainotas 97,99 JAV dolerių. Išpardavimo metu galima įsigyti bene visus populiariausius ir naujausius šio Kinijos gamintojo išmaniuosius telefonus – „Xiaomi MI 6“, „Xiaomi Mi Mix 2“ ir daugelį kitų.

Be gausybės išmaniųjų telefonų – „Xiaomi“ gali pasiūlyti ir pakankamai platų asortimentą ausinių bei ausinukų, o šios prekės šiuo metu taip pat yra pigesnės nei įprasta. Vienas populiariausių Kinijos gamintojų melomanams turi pasiūlyti bent po vieną variantą skirtingų rūšių ausinių ar ausinukų. Pavyzdžiui, ausinės su integruotu mikrafonu šiuo metu kainuoja 39,99 JAV dolerių, o įprastinius ausinukus, kuriuos būtų galima su telefonu galima įsigyti nuo 5,99 JAV dolerių. Ką įsigyti ras ir sportuoti mėgstantys ar dažnai vairuojantys ir ieškantys ausinės savo pokalbiams telefonu.

Jeigu jau turite išmanųjį telefoną ir Jums tikrai nereikia ausinukų, nes juos taip pat jau įsigyjote – vertėtų pasvarstyti ar Jums tikrai pakanka pilno baterijos įkrovimo iki tol kol vėl galėsite jį įkrauti. Jeigu ne – su nuolaida galite įsigyti ir „Xiaomi“ išorinių baterijų. „YoShop“ siūlo įsigyti 20000 mAh talpos bateriją įsigyti už 25,99 JAV dolerius, o jeigu manote, kad tokios talpos išorinės baterijos Jums nereikia – už 16,99 JAV dolerių Jūs galite gauti dvigubai mažesnės talpos prietaisą.

Be šių „Xiaomi“ produktų Jūs taip pat galite rasti ir WiFi maršrutizatorių, kurie kainuoja nuo 20,99 JAV dolerių. Žinoma, didesnę spartą palaikantys maršrutizatoriai kainuoja daugiau. Pavyzdžiui, 2600Mbps greitį pasiekti galintis „Xiaomi“ maršrutizatorius kainuoja 94,99 JAV dolerius.

„YoShop“ parduotuvėje Jūs taip pat rasite ir kitos šio gamintojo produkcijos – LED lempučių, nešiojamų kompiuterių, išmaniųjų telefonų ar „Xiaomi“ sportinių batelių, kurie šiuo metu kainuoja 59,99 JAV dolerius. Visas prekes, kurios patenka į internetinės parduotuvės išpardavimą rasite paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(22)
(-18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: