Kinijos turgelio stebuklai: atpiginti pasiūlymai tiems, kurie mėgsta laisvalaikį leisti namuose – itin moderni garso kolonėlė, viena iš geriausių kompiuterinių pelių ir 4K raiška rodantis TV priedėlis (Video)  (1)

Skaitytojai, kurie mėgsta laisvalaikį leisti namuose, šią savaitę būtinai privalo atkreipti dėmesį į „Cinema Home Gear Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Cinema Home Gear Flash Sale“ išpardavimas ypatingas dėl tos priežasties, nes jame šį kartą galima įsigyti itin daug įvairios namų pramogoms tinkamos elektronikos, pradedant televizoriais ar projektoriais ir baigiant TV priedėliais, kompiuterinėmis vaizdo plokštėmis bei belaidėmis garso kolonėlėmis.

Šiuolaikinė garso kolonėlė „Shunpad BS-28“

Jeigu ieškote kokybiškos ir tuo pačiu pakankamai mobilios garso sistemos savo namams, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti vos 36 eurus su nuolaida kainuojančia šiuolaikine garso kolonėle „Shunpad BS-28“.

Ši garso kolonėlė yra aprūpinta ne tik Bluetooth 4.1 ryšio moduliu, bet taip pat muziką gali groti ir tiesiai iš Micro SD kortelės bei USB atmintinės.

Be to, „Shunpad BS-28“ (55 x 5 x 5 cm) taip pat turi standartinį 3,5 milimetrų garso įėjimą ir esant reikalui gali būti naudojama vietoje FM radijo imtuvo. Įdomu ir tai, kad šioje keturiais 5 W garsiakalbiais aprūpintoje garso kolonėlėje yra integruota ir 2000 mAh talpos baterija, kas reiškia, jog išskirtiniais atvejais „Shunpad BS-28“ galėsite naudoti netgi ir išvykoje.

„Razer RZ01-0085“: viena iš pačių geriausių rinkoje esančių kompiuterinių pelių

Skaitytojai, kurie daug laiko praleidžia prie kompiuterio, dažniausiai visuomet svajoja apie gerą kompiuterinę pelę. Būtent tokią šią savaitę su papildoma nuolaida galite įsigyti Kinijoje už 23 eurus. Jeigu domitės kompiuterine technika, tai greičiausiai sutiksite, kad laidinė pelė „Razer RZ01-0085“ – tai tikrai vienas iš geriausių įmanomų pasirinkimų už visiems prieinamą kainą.

„Razer RZ01-0085“ daugelis pirkėjų pamėgo dėl pakankamai ilgo 1,8 metrų ilgio laido, puikaus ir ergonomiško dizaino, pakankamo 1800 DPI jautrumo bei dėl galimybės, kuri leidžia pagal kiekvieno pirkėjo asmeninius poreikius programuoti visus tris integruotus mygtukus.

TV priedėlis „Tanix TX3 Mini“

Jeigu ieškote šiuolaikiško TV priedėlio, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į 32 eurus kainuojantį TV priedėlį „Tanix TX3 Mini“ (10,5 x 10,5 x 1,5 cm).

Šis TV priedėlis yra pakankamai našus („Amlogic S905W“ CPU ir „Mali-450“ GPU), kad gebėtų apdoroti 4K raiškos vaizdo įrašus ir bene labiau pirkėjų yra vertinamas dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas itin nauja „Android 7.1“ operacinės sistemos versija.

Būtent dėl santykinai naujos šiame TV priedėlyje įdiegtos operacinės sistemos „Tanix TX3 Mini“ galimybės tampa praktiškai neribotos, kadangi trūkstamas taikomąsias programas bet kada galėsite parsiųsti tiesiai iš „Google Play“ internetinės parduotuvės. Įdomu ir tai, kad „Tanix TX3 Mini“ TV priedėlis dar yra aprūpintas standartine internetine RJ-45 jungtimi bei daugybės pirkėjų teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl pakankamos 16 GB dydžio vidinės eMMC tipo vidinės atminties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(13)
(-12)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: