Įspūdingas 48 dalių rinkinys veiksmo kamerai: galybė būtų pritvirtinti kamerą visose situacijose ir pasiimti į kiekvieną nuotykį  (1)

Veiksmo kamera - puikus kelionių palydovas. Ji užfiksuoja jūsų ekstremalius žygius, nuotykius, įsimintinus hobius ir kitas gyvenimo akimirkas, kurių nenorite pamiršti. Veiksmo kameros būna labai mažos, todėl jas nepatogu laikyti rankose. Tam, kad rankos būtų laisvos ir kamera užfiksuotų kiekvieną jūsų nuotykio akimirką, ją reikia kaip nors pritvirtinti, tačiau kaip? Šiame rinkinyje yra galybė būtų pritvirtinti kamerą visose situacijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visas šio rinkinio dalis būtų sunku ir išvardinti, tačiau keletą jų paminėti būtina. Visų pirma, pakuotėje rasite asmenukių lazdą. Ji pravers, kai norėsite filmuoti save užsiimdami ekstremaliu sportu (pavyzdžiui, slidinėdami) ar tiesiog naudosite veiksmo kamerą lankydami naujus miestus. Išskleista asmenukių lazda siekia 1,1 metro ilgį, o pilnai suskleista tarnauja kaip rankena. Rinkinyje taip pat yra lankstus trikojis ir net plūduras, leidžiantis saugiai pasiimti veiksmo kamerą į žvejybą.

Turistams patiks ir kameros tvirtinimas prie kuprinės petnešų. Ten pritvirtintą kamerą kokiame žygyje galima tiesiog palikti įjungtą, ar įjungti tuomet, kai kelionė taps įdomesnė. Šiame rinkinyje taip pat rasite specialius laikiklius, kurie kamerą tvirtina prie žmogaus krūtinės, riešo ar galvos.

Žinoma, veiksmo kameros ypač patinka ekstremalaus sporto mėgėjams, todėl į rinkinį įtraukti ir tvirtinimai prie šalmo. Jie tiks ir lygiam motociklininko šalmui, ir dviratininko šalmui su vėdinimo angomis. Čia rasite ir specialų laikiklį, kuris yra tvirtinamas prie šalmo, tačiau kamerą laiko priešais žmogaus veidą.

Ne problema ir jei esate keturių ratų entuziastas. Šiame rinkinyje yra specialus siurbtukas automobiliui. Pritvirtintas automobilio išorėje (ten, kur tai daryti leidžiama), jis leis užfiksuoti geriausius jūsų važiavimus lenktynių trasoje. Bet jį galite pritvirtinti ir viduje - tuomet veiksmo kamera pasitarnaus kaip vaizdo registratorius. Ir visa tai - tik dalis visko, kas yra šiame rinkinyje.

Visi šie tvirtinimai yra universalūs, suderinami su originaliais jūsų veiksmo kameros aksesuarais. Rinkinyje yra net keli aukštos kokybės dvipusės lipnios juostelės gabalėliai. Galiausiai, didžiausias daiktas šiame rinkinyje yra dėklas veiksmo kamerai - tai yra patogus krepšys su standžios putos išpjovomis, kad jūsų įrenginys ir pagrindiniai aksesuarai keliaujant per daug nejudėtų. Šis 48 dalių rinkinys kainuoja €34,11.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (1)