Patogus daiktas kelionėms: automobilinis 12 V šaldytuvas ne tik atvėsins, bet ir sušildys jūsų gėrimus ir maistą (Video)  (1)

Vasara yra puikus metas keliauti. Visgi, ilgas laikas automobilyje prailgsta, jei šalia nėra geros kompanijos ir mėgstamų gėrimų. Ta proga Kinijos turgelyje atsirado naujas įdomus prietaisas vasarai: GBT-3008 - tai 12 V automobilinis šaldytuvas, kuris pasižymi patogia talpa, tyliu darbu ir papildoma funkcija - jis gali ir pašildyti maistą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GBT-3008 šaldytuvo talpa siekia 7,5 litro - taigi, į jį telpa nemažai gėrimų skardinių, sumuštinių ir kito maisto, kurį norisi valgyti ilgos kelionės metu, o tuo pačiu, jis neužima labai daug vietos automobilio salone.

Šaldymo elemento galia siekia 30 W, todėl šaldytuvo vidus greitai atvėsta iki 5 laipsnių pagal Celcijų. Taigi, tai standartinė šaldytyvo temperatūra. Tačiau geriausiai tai, kad GBT-3008 vis tiek dirba pakankamai tyliai - šaldymo metu jo skleidžiamas triukšmas tesiekia 15-30 dB. Tai reiškia, kad jo visai negirdėsite - jo skleidžiamas garsas yra tylesnis už šnabždesį.

Tačiau GBT-3008 nėra tik paprastas automobilinis šaldytuvas - jis taip pat yra ir 28 W šildytuvas. Šis įrenginys gali sušildyti maistą iki 55 laipsnių pagal Celsijų. Taip šiltas maistas išliks šiltas iki pietų laiko. 

GBT-3008, kaip ir kiti automobiliniai 12 V įrenginiai, gali būti lengvai įjungiamas į automobilinį elektros lizdą. Tačiau jis taip pat turi pakankamai gerai izoliuotą korpusą. Tai reiškia, kad net išjungtas jis kurį laiką palaikys maisto ir gėrimų temperatūrą. Tereikės pritvirtinti rankeną ir pasiimti šaldytuvą į lauką.

Šaldytuvo viršuje yra trys puodelių laikikliai, o apačioje - neslystantys padai. Pats šaldytuvas sveria vos 1,39 kg, o jo išmatavimai yra 30,5X16,5X32,5 cm. Taigi, GBT-3008 lengvai suras tinkamą vietą automobilyje.

GBT-3008 yra puikus pasirinkimas dažnai keliaujantiems automobiliu, o kainuoja ne taip ir daug - €36,54.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (1)